Precies wat ik gevraagd had

Makkelijke bestelling, alles in orde, mooi op tijd!

Fijne uitgebreide webshop!

Fijne webshop, veel keus en het is makkelijk om snel de juist spullen op de website te vinden. De spullen werden allemaal netjes verpakt en snel geleverd. Zeker een aanrader om hier spullen voor je bruiloft te bestellen.

Snelle keurige levering

Snelle levering, keurig verpakt

Spullen prima. Bij vertraging niet ingelicht

Bestellen en contact opnemen gaat prima. Verwachte leverdatum wordt aangegeven op de website. Echter na de looptijd moet je zelf achter je bestelling aan en tot 2 x was deze vertraagd. Uiteindelijk geannuleerd en netjes geld retour gekregen binnen 2 dagen.

Super leuke items & snel bezorgd :)

Zeer snelle levering

Super dienst ! Avond ervoor besteld, dag erna al in huis. Alles was netjes verpakt. Zeker een aanrader deze site :)

Mooi ontwerp!!!

Zeer tevreden met het ontwerp!

Toppie

Zeer content met resultaat, is zoals men het voorgesteld had en zeer correct

Fijne website, snelle levering en alles compleet.

Snelle levering en mooi product

Levering was snel, ondanks dat het een groot pakket was. De giraffe van 135 cm had ik namelijk besteld. Zal goed verpakt.

Ontzettend leuke collectie!

We kopen altijd graag bij jullie webshops. De geleverde artikelen voldoen altijd aan onze verwachtingen. Echt super! Hopelijk komt er in de toekomst een mogelijkheid om artikelen van jullie webshops op de één of andere manier samen te voegen waardoor er éénmalig verzendkosten in rekening worden gebracht.

Prachtig bord ontvangen

Prachtig welkomstbord ontvangen voor onze bruiloft met onze namen en datum. Ook nog best snelle levering ervan!

Wat een prachtig materiaal, en wat leuk om te ontvangen! :-)

Mooie producten

Ik heb wat producten besteld bij de site en het zijn echt mooie producten. Snelle levering! Ook het contact met de klantenservice is goed. Ze helpen goed en reageren snel.

Fijne webshop en snelle service!

Wat een fijne en overzichtelijke webshop! Tevens een divers aanbod en snelle verzending. Helemaal happy met m’n bestelling!

Klopt allemaal

Je transpiratie geur is echt weg ,ik sport veel en ook met overgang te maken ,maar nooit meer nare luchtjes gehad . Voelt ook niet aanwezig aan de deo .Heerlijke frisse geurtjes voor tijdens en na het douchen . Een top produc , ondertussen gebruik mijn dochter het ook ,die een beetje overgewicht heef , dus altijd warm en transpiratie geur ,maar die ook ruilt heerlijk tegenwoordig.

Blij met m'n bestelling

Toen ik net verloofd was (bijna 4 jaar geleden) kwam ik deze site tegen. Vond t zo leuk wat jullie allemaal hebben en besloot mocht ik iets nodig hebben het hier te bestellen. Laatst een gastenboek besteld was heel snel binnen en ben er ontzettend blij mee. Zeker niet de laatste keer dat ik hier (of een bij een andere .......deco) ga bestellen.

Een super leuke verpakking en leuke inhoud!

De doos op zich vond ik al heel leuk, ook als je niet thuis was en het werd geleverd bij de buren kon je deze bedanken. De kwaliteit van de boekjes is ook super goed, zelfs nog beter dan ik had verwacht. Ik zou zeggen blijf zo voort doen want het is een site die ik zeker aan iedereen zou aanbevelen!

Weer een groot succes de unicorn ballonnen en unicorn XL hangen nu al een week en blijven nog steeds goed. Dit maakt je feestje echt af!

Leukste site voor je wedding!

Goed! Snelle levering

Snelle levering en leuke spullen!

Snelle en goede service

Prachtige producten in een oogwenk in huis!

Snel mijn goesting gevonden op de webshop, en nog sneller bij mij thuis geleverd!

Foto’s zijn misleidend

Door de foto’s en omschrijving dacht ik dat de pluimen die ik besteld had wat groter waren. Ik heb een klein vaasje net zoals op de foto, en dacht dus dat ze daar perfect in pasten. Maar helaas zijn de pluimpjes echt zoo ontzettend klein, en snap ik niet dat ze zo gepresenteerd zijn. Echt een zonde van mijn geld helaas.

Fantastische service

Super snelle service, goed materiaal en fijne afwerking! Enorm tevreden van.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht