Mooie producten

Je krijgt waar voor je geld. Prima service en een mooie prijs.

Mooie producten en goede service!

Ik had een memorybox besteld waar helaas een flinke splinter aanzat (misschien beschadigd geraakt bij het verzenden?) Hierover contact opgenomen met de klantenservice en nu heb ik direct een nieuwe gekregen, super fijn!

Een bedankje besteld die er beter uit zag dan ik me had voorgesteld. De foto op de buis was zeer mooi van kleur en duidelijk/scherp ondanks het kleine formaat. Het ziet er fantastisch uit om als bedankje aan de visite mee te geven. Een min punt, de chocolade hartjes zijn zeer hart om op te kauwen. Het gaat hier om volwassenen waardoor ik me daar geen zorgen om maak. Voor kinderen zou ik een andere keus maken.

Super leuke spullen voor je wedding!

Veel te veel leuke dingen voor je bruiloft!

Ruime keuze, levering ging minder vlot.

Ruime keuze aan producten, 2× gepersonaliseerde bestelling geplaatst. 1e bestelling was blijkbaar iets misgelopen waarbij de levertermijn opliep tot net geen 2 weken. Andere bestelling vlot verlopen. Communicatie ging ook vlot na contact op te nemen ivm met de 1e bestelling.

Helemaal blij met mijn bestelde artikelen. Snel geleverd

Alles op voorraad en de volgende dag in huis, super!

Zoals het moet zijn!

Ik heb mijn trouw kaartje zelf ontworpen. Het was was een gemakkelijk programma en een duidelijk. Het kwam in de brievenbus na een snelle levering en wij waren enorm blij met het resultaat. Wat je op de site ziet, krijg je thuis.

Vervangend mok ontvangen

Als eerst was ik erg ontevreden omdat mijn bok verkeerd was bedrukt, maar ik heb de nieuwe mok op tijd ontvangen, zodat ik het als nog kon geven en ben nu zeer tevreden over de service!

Super tevreden.

Ik koop nu al sinds 1 jaar de verjaardagsdecoratie voor mijn dochtertjes bij jullie. En ben super tevreden met de kwaliteit van de producten. Zelf de ballonnen van de ballonnenbogen zijn super en de prijs is niet te slaan

Product voldoet aan plaatje

Het product wijkt niet af van digitale verkoop plaatje

Uitstekend! Vlotte levering en toffe spulletjes

Bestellen was super. Veel keuze aan toffe spulletjes. Levering was vlot.

Fantastisch en uniek!

Voor onze bruiloft in april een ringdoosje, clipboard en taart topper besteld. Vele dingen kun je uniek maken, zodat onze trouwdag en de spullen die we daarvoor gebruiken echt persoonlijk zijn gemaakt. Ruime assortiment aan spulletjes, echt leuke en unieke dingen voor je bruiloft!

Zeer vlotte service en super mooie artikelen!

Ben steeds zeer tevreden over de artikelen die ik bestel en snel ontvang! Bij een missing steeds een correcte service! Een zeer tevreden klant die regelmatig besteld!

Prachtige memory box en snelle levering

Wij hebben een mooie gepersonaliseerde memory box besteld. Voldoen aan verwachting ook wat betreft de levering. Binnen 2 dagen hadden we het in huis. Erg blij mee!

Super snel en naar verwachting.

Snelle levering netjes verplant en precies zoals verwacht.

Van alles besteld voor de bruiloft . Goed meegedacht en toen er iets mis ging . Gelijk een nieuwe gemaakt. Ik hou er van

Fantastische producten en zeker waar voor je geld!!

Wat een top site. Al zo veel leuke en mooie producten gezien als voorbereiding op ons huwelijk! Wat kan je hier mooi uitpakken op de details. Mijn vader (die mij weggeeft) en mijn zus (mijn getuige) al verrast met leuke cadeautjes en nog meer op de planning om te bestellen. Heel erg blij met deze site. Het zijn goede producten, worden afgeleverd zoals besteld en kwaliteit is erg hoog!! Fan !!

Wat ik besteld heb ik prima

Goed keurig netjes

Groot assortiment, goede kwaliteit en snelle service!

Er is veel keuze, de kwaliteit van de ontvangen producten is goed en er wordt duidelijk gecommuniceerd over de bestelling en wanneer deze onderweg is. Ik bestel graag nog iets op deze site.

Altijd goede en snelle service

Altijd een goede en snelle service. Super leuke baby en kinder producten. Altijd geïnspireerd door op de webshop te kijken. Zulke leuke dingen voor de kinder kamers en voor ons in huis. :)

Perfect! Mijn dochters waren heel blij!

Zeer snelle levering, goede kwaliteit. Heel mooie decoratie

Vlotte levering

Een mooi accessoire

Goede kwaliteit en mooie spullen

Op tijd binnen gekregen. Kwaliteit is goed en mooi

Snelle levering, mooie thema spullen

Ik ben altijd tevreden met mijn ervaring bij We love deco. De levering is altijd heel snel en ze hebben mooie thema spullen om je feest de perfecte look te geven.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht