Superveel keuze en snelle levering

Zoveel keuzes, heel gaaf assortiment! En ook niet onbelangrijk: snelle levering

Vlotte service, en one-stop shop

Deze winkel biedt alles voor een geslaagd feestje en levert bovendien heel snel aan. Het drukwerk was goed gedaan, en alle items zaten stevig en netjes verpakt. Ik had de service lijn even aan de lijn omdat ik problemen had met de bestelpagina. Ik werd snel en vriendelijk geholpen. Een aanrader voor last minute planners. ;)

Top service!

Heel snelle bediening

Mooier dan verwacht

Snelle levering en een heel mooi product!

Regelmatig bestel ik bij Party Deco. Mooie kwaliteit en snelle service. Ik ben een tevreden klant.

Great service!

Great selection and fast shipping

Breed assortiment, snelle levering

Goede klantendienst

de kwaliteit van het gastenboek was niet voldoende. De klantenservice antwoordde snel en we konden het gastenboek terugsturen.

Superleuke producten en netjes geleverd

Geperonaliseerde item zag er mooi uit. Aanpassing qua tekst kon door het grafische team worden aangepast, top service!

Snelle service, vriendelijke mensen!

Bestelling in de avond gekocht, volgende dag al kunnen afhalen in het magazijn! De leukste cadeautjes om te geven!

Ontzettend leuke webshop met snelle verzending!

Nooit zit ik korter dan een half uur op de website, want er zijn veel te veel leuke dingen! Een webshop die precies alles heeft wat ik leuk vind (of moet ik zeggen, m'n dochter? (:) Goede, snelle verzending maakt het al met al een hele fijne webshop om te shoppen! Bedankt!

Al verschillende spullen gekocht via Weddingdeco en altijd vrij snel in huis. De spullen zijn altijd even leuk en zien eruit zoals op de website beschreven. Wanneer je vragen hebt en even belt of mailt krijg je meteen reactie en hulp aangeboden.

Overzichtelijk en snel bezorgd

De site is vrolijk, overzichtelijk en wordt aangevuld met nieuwe producten. Dit maakt het leuk zodat je zeker een paar keer kijkt op de site. Je krijgt keurig mailtjes over wanneer je product wordt bezorgd en dit is meestal al de volgende dag. Ik ben erg blij, en ga zeker terug komen als klant

Gewoon top!

Al heel veel babyspullen gekocht. Binnenkort de rest hier weer kopen. Ook een snelle levering!!!

Altijd tevreden en blij!!

Het is echt zo: als je vandaag besteld , je het morgen in huis hebt. Heel fijn! Soms beslis of bedenk je iets leuks op het allerlaatste moment....Geen probleem bij We Love Deco :)

Ruim en trendy aanbod

Fijne webshop voor trendy en betaalbare decoratie producten en snel geleverd.

Mooie producten en een snelle levering

Last minute een wobbel besteld. Mooi product en een snelle levering.

Netjes verpakt en mooie kwaliteit

Meerdere dingen besteld en het kwam allemaal netjes binnen. Alles was zoals afgebeeld op de foto. Duidelijke omschrijvingen en zorgvuldig ingepakt.

Mooie geboortesticker

Geboortesticker besteld voor op het raam. Werd snel bezorgd en is helemaal naar wens. Handige instructies om deze op te plakken zaten erbij. We zijn er superblij mee!

Prima service en shop

Fijne site we hebben hier onze geboorte kaartjes gemaakt. Fijn dat je ze zelf helemaal kunt ontwerpen. Ik vind alleen wel dat de maat van de kaartjes beter aan gegeven moet worden. Wij hadden de verkeerde maat van kaartjes besteld visitekaartjes maat. Daar staat hij ook standaard op. Zou fijn zijn als dit beter word aangegeven. Je ontwerpt zoon kaartje paar maanden voor je bevalling en nergens meer gezien welke maat ik nu had aangegeven en hier op te letten. Nu dubbel uitgegeven aan kosten voor de juiste maat.

Top service & producten.

Altijd een nette levering, mooie spullen. Gaan erg met de trends mee! Als styliste koop ik hier graag hier spulletjes

Snelle levering - kwaliteit?

Heel snelle levering (sneller dan de tracking aangaf) maar de rusty red “luxe” servetten zijn helaas van te lage kwaliteit, sommige zitten met kleine kreukjes in de verpakking, ze zijn flinterdun, zeker niet “luxe”. Echt teleurstellend! Deze kunnen we niet gebruiken voor ons huwelijk, retourneren is niet gratis vanuit België, jammer… Aanbevelen? Misschien voor andere artikelen, maar zeker niet voor de servetten.

Dit is een gestructuele en duidelijke site, met mooie spulletjes.

Ben tevreden over mijn aangekochte spullen, levering verloopt iets minder vlot. Maar de verantwoordelijk houd u op de hoogte en geven de nodige uitleg en verontschuldigingen bij ongemakken. Dit is zeer klantvriendelijk.

Snelle levering!

Snelle levering. Goed verpakt. Geen enkel probleem mee gehad.

Mooie hydrofiele doeken, goede kwaliteit!

Producten van goede kwaliteit! Snelle levering!

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht