Snelle en nette service!

Prettige website om lekker rond te kijken. Werkt heel makkelijk en de bestelling was zo geplaatst. Snelle service qua levering en product was netjes verpakt. Zeker een adres waar ik vaker zal kijken en/of bestellen.

Megamooi

Voor de eerste keer iets besteld en echt super tevreden!

Op de site kon ik gemakkelijk verschillende artikelen zelf ontwerpen en als je dat programma een beetje onder de knie hebt, werkt dat prima. De levertijd was ongeveer een week, want super snel is voor het aantal artikelen dat ik heb besteld. Maar het beste kwam toen ik de doos open deed. Alles zag er in het echt nog mooier uit dan online, echt perfect.

Zo schattig

Leuk geboorte bord mijn dochter was er super blij mee en buren reageerden op het bord

Heel goed service en snelle levering !!

Te laat bezorgd.

Te laat bezorgd Slechte compensatie. Gratis verzending? Ik bestel niet weer

Direct gevonden wat we willen. Snelle levering

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd. Voldoet helemaal aan de verwachtingen

Top product

Volgens afspraak

Snelle en correcte levering

Mijn bestelling was snel binnen, goed te volgen en netjes verpakt.

Snelle levering en prachtige producten!

Mega blij met mijn aankoop(badmat). Zag er op de website al mooi uit, maar in het echt nog mooier. Snelle levering en goed verpakt!

Heel blij mee

We hebben een gastenboek besteld dat helemaal voor ons gepersonaliseerd werd. We zijn er heel blij mee! Het zou alleen wel nog leuker zijn moest je nog een bundel extral bladen kunnen bijbestellen en de ringen zo gemaakt zijn dat je ze nog kan open doen zoals een ringmap. 100 pagina's voor een huwelijk waar 150 mensen op uitgenodigd zijn lijkt ons net te weinig.

Fantastisch product

Zeer fijne thermos, erg praktisch, ideale maat, geweldig leuk design, houdt super goed zijn temperatuur … De kinderen zijn er erg enthousiast over, ze nemen nu maar al te graag wat lekkere soep mee naar school.

Goede service, goed product

Levering duurde wat langer, maar na een mailtje gestuurd te hebben, is alles snel opgelost en nu hangt de sticker tegen de raam! Om alvast in de carnavals stemming te komen

Altijd goed

Bestellingen zijn altijd super snel en netjes binnen. Fijne webshop met erg leuke spullen!

Topservice

Wat een snelle levering! Alles tot in de puntjes verzorgd. En ook nog eens de beste spekjes! Top!

Prachtig drukwerk

Ik bestelde onze save the date kaartjes al. Mistypt.. geen enkel probleem binnen de 10 min was het opgelost! Ondertussen hebben we onze proefdruk gekregen en de kwaliteit is echt top!!!

Mooie producten en een snelle levering!

Prijs en kwaliteit teleurstellend

Vind het heel jammer dat voor de prijs dat je betaald geen goede producten krijgt. Veel moet je zelf maken en is gewoon niet het geld waard.

Altijd top!

Hele snelle verzending, en altijd alles prima oké! ✨

Wij hebben onze getuigen verrast met de mooie wijnkisten van bij We Love Deco.

Onze getuigen waren zeer blij met de originele kisten en wij waren tevreden over jullie service. Als ik er toch iets moet op aanmerken is het dat sommige planken van de kisten precies wat loskwamen. Maar ze zaten voorlopig nog stevig vast. Alvast bedankt om ons te helpen in de voorbereidingen van ons huwelijk!

Mooi en erg leui

De dieren zijn mooi van goed van kwaliteit. Mijn zoon speelt en knuffelt er op los. Ook kan hij fijn tegen de olifant aanliggen (als deze op zijn zij ligt) en leest dan bijvoorbeeld een boekje

Bij mijn bestelling was een foutje gebeurd en deze is na contact op te nemen direct rechtgezet.

Makkelijk een eigen ontwerp kiezen en dan vervolgens snel in de bus ontvangen! Erg blij mee! Dank! Absolute aanrader!

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht