Super! Leuke producten en een geweldige service.

Ik heb al een aantal keer bij jullie besteld en altijd heel erg tevreden. Producten zijn zoals afgebeeld en snel geleverd. Bij vragen altijd snel en goed geholpen. Zeker een aanrader deze webshop!

Dankjewel voor de deco!

perfect zoals hoe op de foto’s !!

Super blij mee!!!

Super blij met de levering van deze prachtige producten! Goede kwaliteit! Bedankt!

Super mooie kaarten!!

We hebben onze bruiloftskaarten besteld, duidelijk programma om ze aan te maken en levering gaat super snel en goed. Heel fijne service!!

Leuke producten en goede service

We love deco verkoopt leuke producten en heeft een wisselend assortiment. Voor elk feestje kan je er leuke decoratie vinden.

Geweldig leuke mooie winkel!

Snelle levering in mooie doos met hele leuke betaalbare spullen!

Super!!!

Super leuke spullen/ speelgoed! Valt hier ook erg in de smaak!

Bestelling perfect en snel binnen

Flink wat ballonnen besteld om een mooie boog te maken. Op de site stond duidelijk vermeld wat handig was om er wel of niet bij aan te schaffen. Daarbij was het de volgende dag al binnen. Keurig verpakt en goede kwaliteit spullen. Volgende verjaardag bestellen wij weer hier!

Superleuke webshop!!

Eerste keer en prima service en levering. Ontzettend blij mee want ben geen online besteller. Ga liever fysiek naar een winkel. Dus met de tijd meegaan is een uitdaging en smaakt naar meer als het zo werkt.

Super mooie producten en en snelle bezorging voor onze bruiloft.

Top bedrijf!

Snelle levering, producten zijn van kwaliteit

Heel snel geleverd

Heel snel geleverd en super tevreden van de leuke feestdecoratie!!

De place to be voor het decoreren van je event

Wanneer ik een feestje organiseer voor de kindjes, vrienden of familie ga ik automatisch meteen naar Partydeco.nl. Ik weet dat ik hier steeds een ruim aanbod zal terugvinden aan een mooie prijs. Van ballonnen, slingers, bedankjes, bordjes en bekertjes tot de accessoires alles vind ik hier steeds terug. Wat voor mij ook een enorm pluspunt is, is de super snelle levering naar België. Vaak heb ik het de volgende dag al in huis wat super is. Niet alleen ik maar intussen tijd ook mijn vrienden en familie weten hun weg naar jullie te vinden. Zo gaat dat als je tevreden bent en dit dan deelt met je omgeving. Tot een volgende bestelling!

Alles top!

Super leuk assortiment, kan ik wel uren rondneuzen. En de bestelling ging heel vlot, snel bezorgd en alles tip top in orde!

We hebben stickers gemaakt voor op de traktatie. Ze zien er super uit

Snelle levering, mooie producten

Steeds als ik opzoek ben naar decoratie voor mijn bruiloft op google, kom ik toch elke keer weer uit bij Weddingdeco. Ze hebben leuke en mooie producten en leveren snel en tegen een goede prijs. Bij vragen over producten wordt ook snel op mail gereageerd.

Snel verzonden mooie spullen, veel keuze en je mag gratis retourneren.

Altijd geweldige spullen

Ik heb hier tot nu toe flink wat spullen gekocht voor mijn bruiloft en alles wordt zeer snel verzonden en komt netjes aan. Ik ben zeer tevreden!

Geweldig, snel, en deskundig

Zo onwijs blij met jullie producten! Ik hou ervan! En het is iedereen aan te raden!

Hele mooie en fijne producten.

Top Bedrijf!

Mijn ervaring met We Love Deco Bv is elke keer weer goed. Snelle levering, kwaliteit en top service.

Leuke artikelen en razend snel bezorgd

gewoonweg super. Leuke website en leuke artikelen, snel bezorgd en ook nog eens betaling achteraf!

Mooie originele spullen

Wat een leuke spullen hebben jullie En de levertijd is echt heel snel De rest van de decoraties gaan we ook bij jullie bestellen

Na bestelling snel thuis!

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht