Snelle levering!

Zeer positief, vlotte levering en makkelijk om gepersonaliseerde zaken te maken!

Erg mooi gemaakt

Hangt heel leuk aan het raam. Is erg leuk

Goede, snelle service

De bestelling is er meestal de volgende werkdag. Erg goede service.

De producten zij kwaliteitsvol net zoals op de foto. Snel geleverd en alles is zoals beschreven ! Jullie zijn zeker een aanrader

Snel geleverd en prima product!

Zie hierboven.

Fijne site en snelle levering

Ik was al een tijdje opzoek naar een leuke groeimeter. Bij kidsdeco hebben ze veel gepersonaliseerde producten zo ook de groeimeter! Echt mooi en betaalbaar. Website werkt prettig en eenvoudig afrekenen en ontvangen

Fantastisch snel in huis!

Goed aangekomen, snelle bediening en nog in perfecte staat. Ben er super blij mee. Ik ga zeker hier nog bestellen. Super site. Super leuke dingetjes. Zeker een aanrader om eens te kijken op de site! Fantastisch gewoon!

Prachtige sticker, lange bezorgtijd

Zaterdag besteld, woensdag geleverd. Dat zou korter mogen. Wel een mooie sticker die makkelijk aan te brengen is.

Goed ontvangen

We missen een beetje uitleg om de lamp te bevestigen,

Snelle levering en razendsnel

Mooie Liewood bordjes, kommetjes en kinderbestek besteld. De bestelling was de volgende dag al bezorgd

Een roze wolk van goede service en unieke cadeaus

Ik heb voor de bridal shower en bruiloft van mijn zus alles kunnen vinden om het in deze corona tijd alsnog geweldig, romantisch en prachtige gelegenheden van te maken. Alles was te vinden en alle cadeaus konden gepersonaliseerd worden wat weer wat extra's geeft.

Mooie spullen

Zeer goede snelle nette communicatie. Mooi verpakt! En snel geleverd!

Super content

De zondag besteld en de donderdag alles thuis Super content

Top product en snelle service!

Super leuke bedankjes voor een trouwerij!

Snel bezorgd en veel keuze

Slechte afwerking

De naam is mooi erop gedrukt maar het doosje zelf is enorm slecht afgewerkt. Hoekjes zijn her en der afgebroken, het laatje dat je eruit schuift om het geld eruit te halen is niet goed afgestemd/gemaakt waardoor er aan de ene kant een gapend gat zit terwijl die aan de andere kant mooi aansluit. Aanfluiting van een spaarpot.

Top product Top leveren snel en goed verpakt

Geen goede ervaring

De kwaliteit van mijn bestelling was erg teleurstellend. Op de foto’s zag het er allemaal mooi uit. In het echt was het echt super klein en zeker niet mijn geld waard.

mooie spullen en snel geleverd

Ik kon makkelijk een thema bekijken en precies wat ik nodig had kon ik hier bestellen. Had 2 dagen later de bestelling al binnen en dat terwijl er vertraging was bij Post Nl , dus snelle levering! Goede website dus !

Top service!

Alles staat duidelijk aangegeven op de site. Na de bestelling te hebben geplaatst kregen wij de producten in dezelfde week geleverd. Keurig ingepakt, niks beschadigd. Alles ziet er mooi uit!

Heel tevreden

Heel duidelijke website. Super leuke dingetjes die er te koop zijn. Mega tevreden van de snelle service en hoe snel het geleverd is! Niets dan lof :-)

Top site waar je alles op vindt! Verzending goed en vlot verlopen!

Super snelle levering en perfecte prodecten!

Super toffe en gave artikelen

Ik ga binnenkort eindelijk trouwen en deze site heeft alles om er een fantastische dag van te maken. Super leuke bedankjes, accessories & chique artikelen. Ik weet nu al dat ik super veel ga kopen voor onze grote dag !

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht