Mooie spulletjes!

Snel geleverd en hele leuke decoratie voor de tafel van het 21-diner van onze dochter!

Prima levering en snel

Snelle levering, netjes verpakt en duidelijke communicatie

Netjes op tijd bezorgd, goed verpakt

Producten zijn netjes op tijd bezorgd. Alles zag keurig verpakt, zodat het niet kapot kon gaan onderweg.

Erg blij met de bedankjes. Snel geleverd en goede kwaliteit, bedankt!

Misleidende foto bij product.

Op de foto lijkt het alsof je naast je bord nig bestek kun leggen. Dit kan alleen als het een gebaksbord betreft. Toch, het jute is mooi van kwaliteit.

Leuke versiering

Ik had een pakket verjaardags versiering gekocht..makelijk alles in één keer en op elkaar afgestemd, denk dat mijn zoontje er blij mee zal zijn( game thema) Wat wel jammer was dat t slecht verpakt was dus t karton was opgevouwen , en gescheurd bij verzenden...

Het is super leuk en sterk materiaal

Mooie letters en snel verzonden!

Goede kwaliteit!

Prima spullen, erg blij mee!

Alles gekocht voor mijn dochter’s 18e verjaardagsdiner. Kamer en tafel er echt prachtig mee kunnen versieren.

Super feestelijk!

Handig te bestellen, goed overzicht en erg feestelijke versieringen. Maakte de verjaardag echt nóg feestelijker!

Duidelijke site. Reageren snel als je mail stuurt. Producten prima, helaas wel wat moeten retourneren.

Mooie projecten snel in huis!

Ik had het moeilijk om te kiezen tussen alle leuke producten! Okal zijn ze mooi per thema gesorteerd, alle thema's zien er zo leuk uit! Na een hele dag scrollen en vergelijken heb ik men bestelling geplaatst en kort daarna was men pakje toegekomen!!! Okay zat er een gepersonaliseerd artikel bij! Top service :)

Mooi

Hele mooi vloerkleed, geeft warmte aan de kamer

Top en geweldig

Niet te beschrijven hoe die spelletjes zo leuk zijn voor babys/kinderen!!

Aanrader

Snelle levering en product perfect zoals op de website omschreven!

Zeer snelle levering en heel mooi aanbod op de site!

Ik ben zeer tevreden! Ik ben een echte liewood-fan en ik heb heel wat korting gekregen. Dan kreeg ik de dag erna meteen mijn bestelling in de brievenbus! Zeer aangenaam! BEDANKT!

Uitstekend service.

Zo een leuke en mooie spulletjes, ideaal om alle feesjes in welk thema ook aan te kleden. Jullie hebben alles in jullie webshop.

Mooie herinneringsbox, snelle levering

Blij met mijn bestellingen

Ik heb diverse cadeaus gekocht die gepersonaliseerd zijn. Ik ben erg enthousiast over de snelle service. Op de kopjes is een eigen test gedrukt, maar ik vind het lettertype wat blokkerig ogen wat jammer is. Maar dat is het enige wat ik erop aan te merken heb. Alsnog een aanrader dus!

Ruime keuze

Spullen snel geleverd sticker viel wel tegen just maried

Super mooi

Super mooie lampen

Fantastische spullen!

Heel tevreden van de service, hele mooie artikelen, super kwaliteit. Heb al verschillende keren besteld op de site

Uitstekende service

Mooie collectie , veel keuze & snelle service

Snelle service, leuke spullen die gemakkelijk te personaliseren zijn

Superleuke spullen, snelle levering

Een website om hebberig van te worden! Echt de leukste kinderkleding en deco/accessoires. Leuke kleertjes in de sale gekocht voor een aantrekkelijke prijs, snel geleverd.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht