Vlotte service en mooi resultaat!

Veel keuze en vlotte levering.

Snel & compleet

Kiezen uit zoveel leuks is eigenlijk altijd moeilijk :). Heel snel kwam mijn bestelling al binnen, top service.

Verschillende dingen besteld voor mijn bruiloft! Prachtig!

Snelle verzending en heel mooie spulletjes

Fijne website, mooie producten en snel geleverd

Voor de bruiloft van m'n zusje hier het eea besteld. Fijne site mooie producten. En we hadden het snel binnen.

Very good service and quality

Ordered some items for my wedding, all of them arrived in time as shared in the website. The items were just as advertised and very good quality. Will continue ordering from them,

Ik had iets te laat mijn bestelling gedaan voor de bruiloft maar alles is perfect op tijd binnen gekomen. Ben er heel Blij mee!

Zeer mooie decoratie en snelle levering

Aanrader voor elk feestje!!!

Heel tevreden

Twee keer besteld en beide keren nette levering en gekochte items naar verwachting, blij mee!

Mijn go-to shop!

Vriendelijke, duidelijke service! Producten worden op en top geleverd, vaker mooier in het echt dan verwacht. Ook aan de kwaliteit ontbreekt niets. Super bedankt, mijn beide zonen hebben genoten van jullie producten!

Supermooie artikelen en perfect op tijd geleverd!

Heel blij met alle mooie spullen en perfect op tijd geleverd voor de verjaardagen van m’n kinderen!

Vlot, netjes en snel

Blije tevreden klant die geniet van het mooie en kwalitatief goede aanbod op jullie site. Ik kom terug!

Wij zijn altijd erg tevreden met kidsdeco!

Wij bestellen regelmatig bij kidsdeco. De service is erg goed, bestellingen worden snel geleverd. Goede kwaliteit van spullen en onwijs leuke merken!

Awesome!!

Bestellingen zijn altijd op tijd geleverd! Hele leuke producten om van te kiezen en mocht er iets niet kloppen/of het product er niet meer is wordt er meteen met een oplossing gekomen. Dank jullie voor alle leuk producten die ik bij jullie hebt kunnen kopen in de afgelopen jaren. Ga zo door!

Mooi artikel, snelle levering!

Mooi afgewerkte houten speelgoedkist. Snelle levering, goed verpakt. Zeker een aanrader!

Alles verkrijgbaar voor een geslaagd feest!

Geweldig leuke spullen die je kunt bestellen op de site, om je feest compleet aan te kleden. De site is ordelijk en overzichtelijk onderverdeeld en ook nog eens voordelig. Met de bestelde aankleding was het feest compleet en mooi aangekleed. Bedankt!

Het bestelde product voldoet aan onze verwachtingen en werd op tijd geleverd

Het bestelde product voldoet aan onze verwachtingen en werd op tijd geleverd

Heel leuk om te bestellen

Het is altijd heel leuk om hier iets te bestellen. Het is zowel gebruiksvriendelijk als een ruime aanbod aan keuze mogelijkheden!

super leuke decoratie en site

Top ervaring

Super snelle levering en de leukste deco spullen!

Snel en netjes geleverd

De verhouding prijs/kwaliteit zit wel goed, maar communicatie kan beter.

Over de houten kist heb ik niet meteen een opmerking, daar ben ik tevreden over. Ik vond de communicatie omtrent de doosjes achteraf gezien niet duidelijk genoeg. Ik had aangeduid dat ik ze niet als doe-het-zelf pakket wilde, omdat ik dacht dat de doosjes dan reeds geplooid, bestickerd en ingepakt zouden zijn en dat vond ik de 0.25 cent per doosje nog wel waard. Achteraf gezien waren de doosjes dan enkel bestickerd en dat vond ik niet de moeite om bij te betalen. Verder zijn de witte doosjes nogal nipt afgemeten, waardoor ze moeilijk sluiten zonder het deksel te vervormen.

Snelle en goede service

Leuke producten en het wordt snel geleverd. Kwaliteit is goed.

Super leuke decoratie! Kwaliteit is ook echt top! Hogere kwaliteit dan de meeste andere aanbieders. Ik ben een tevreden klant en dit zal niet mijn laatste aankoop zijn.

Geweldig!

Je vind hier alles terug wat je nodig hebt voor uw trouw. Alles is op 2 dagen tijd geleverd en in hele mooie kwaliteit. Echt top!

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht