Geweldig!

Je vind hier alles terug wat je nodig hebt voor uw trouw. Alles is op 2 dagen tijd geleverd en in hele mooie kwaliteit. Echt top!

Snelle en goede levering!

Mijn bestelde producten zijn precies zoals ik het in mijn gedachte had! Heel erg blij mee! Snelle verzending, en met zorg ingepakt. Dankjewel! Ik zal zeker nog een keer wat bestellen bij Welovedeco!

Zeer snelle levering en gekregen de gevraagde producten.Goede kwaliteit ,ben enorm tevreden zeker een aanrader!

Snel verzonden en goed ontvangen!

Makkelijke bestel en betaal mogelijkheid, snel verzonden en de wobbel in goede staat ontvangen!

Alle artikelen zitten goed verpakt en zijn van goede kwaliteit

Alle artikelen worden met zorg verpakt om goed toe te komen bij de eigenaar. Zeer tevreden over de kwaliteit van de bestelde artikelen

Snel, correct en kwaliteit

Bij iedere aankoop kan ik rekenen op een correcte behandeling van mijn aankoop en snelle levering. Deze werden steeds de eerstvolgende werkdag geleverd. Producten zijn ook steeds van topkwaliteit.

Welovedeco made my last minute plan come true.

I shopped the things I needed to hold last minute surprise birthday for my husband from partydeco. I was worried in the beginning that the items won’t be delivered in time. But they were delivered in no time. So satisfied with the service & you guys really keep your promise to deliver the items quickly..! I will definitely buy next party supplies from you again! Thank you!

Voldoet aan verwachting

Heel mooi afgewerkt produkt. Snelle verzending.

Snel levering, goede service

Het bestellen gaat makkelijk en snel. Naar een ander afleveradres versturen ook geen probleem. Wat ik alleen mis is een kaartje bij de ballon gevuld met helium te kunnen doen. Verder een top bedrijf !

Alles top

Snelle reactie, makkelijke site , mooi verpakt en goede levering

Uitstekende firma. Alles wordt professioneel gedaan.

Snelle service, goed verpakt en mooie items!!

Snelle verzending, mooie kwaliteit klamboe

Fijne site. Dag later bestelling mogen ontvangen. De bestelde klamboe is 100%katoen en dan de zachte variant

Snel, persoonlijk en spontaan!

Persoonlijke bestelling gedaan, maar desondanks kon ik de bestelling binnen enkele dagen ophalen. Bij het ophalen van de bestelling was het personeel enthousiast en wenste mij veel plezier!

Positief!

Snelle levering en fijne klantenservice.

Mooie spulletjes en snelle service

Er is een ruime keuze aan artikelen bij We Love Deco en ze werden ook heel snel geleverd. Binnenkort verhuizen we en krijgen onze kindjes een nieuwe kamer. De spulletjes zullen zeker weer van hier komen!

Geweldige webshop!

Ik kreeg dit als tip van een collega toen ik zwanger was, inderdaad heel veel leuke spullen vandaan voor de babykamer!

Super!!! En op aanvraag nog vroeger aangekomen

Wij wilde een kraamkadootje geven en het zou 1 dag te laat aankomen. Ik had gebeld en ze waren super vriendelijk en zouden hun best doen. En het was gelukt! De bestelling kwam een dag eerder aan :) Nogmaals heel erg bedankt!!

Geweldige service, super producten & snelste levering!

Ik heb al heel vaak besteld op wedding deco maar ook op partydeco & ik ben fan! Elke keer opnieuw is mijn levering tiptop in orde! Levertermijk is ook super snel! Ik ben alvast een vaste klant!

Top service!

Hele leuke trouw bedankjes besteld, zelf aan te passen en ook nog eens super snel geleverd. Bij contact via mail heel snel geholpen, zeker aan te raden!

Deze traktatie was Corona-proof en tóch persoonlijk; precies wat we zochten!

Deze traktatie was Corona-proof en tóch persoonlijk; precies wat we zochten! In deze gekke tijden, is trakteren ook niet zo vanzelfsprekend meer… we zochten iets leuks, maar wel Corona-proof en tóch persoonlijk. Zo kwamen we uit op de popcorn bekers van Party Deco. Onze dochter ontwierp zelf de stickers. De site is duidelijk, snelle levering en de traktatie zeer geslaagd! Zeker aan te bevelen!

Kwaliteit, prettig, gebruiksvriendelijk en top design.

Weddingdeco.nl is voor mij de ideale plaats om mijn huwelijk in de juiste sfeer aan te kondigen. Ik heb graag dat alles mooi bij elkaar past en het is dan ook geweldig dat ik uitnodigingen, welkomstbord, bedankjes... in dezelfde stijl kan gieten. Snelle levering, mooie kwaliteit. Alles is top!

Super tevreden met de bedankjes

Ik ben super tevreden met de geboorte bedankjes (glazen buisjes gevuld met hartjes chocola) Heel schattig :)

Mooie producten en leuke korting!

Tevreden!

De perfecte webshop voor heel veel moois

Al meerdere keren goed kunnen slagen in deze webshop! Voor zowel deco, cadeautjes en de mooiste baby/kinder spullen. Overzichtelijke site met heel veel aanbod. Absolute aanrader!

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht