Precies zoals voorgesteld

Handige site, gemakkelijk besteld, snelle levering en precies zoals verwacht!

Ready voor de verjaardagen van de kids!

Helemaal blij weer met de leukste deco!

Leuke site

Twee truitjes en twee mooie rompertjes besteld. Volgende dag al in huis. En allemaal erg leuk.

Goeie kwaliteit

Ik heb een goeie ervaring goeie kwaliteit en op tijd binnen gekregen

Zeer slecht

Opgeblazen Helium ballonnen en een happy birthday kaars besteld voor een verjaardag en die zijn een dag later bezorgd, dat terwijl bij afbetalen een eerdere bezorg datum werd vermeld.

Oh zo inspirerend en zeer snelle service!

We zijn heel erg blij en geïnspireerd door de producten van weddingdeco! We hebben de stijl gevonden die we leuk vinden en zijn volop aan de slag om van onze trouwdag een onvergetelijk moment te maken mede dankzij jullie tips, inspiraties en producten.

1 tegenvallende bestelling

De gekochte lamp heeft een messing look. Dit is gespoten maar er zitten duidelijk fouten in het spuitwerk waardoor de lamp niet mooi is. Hij is al eens eerder retour gestuurd geweest want de doos was al open. Erg jammer! Verder wel altijd goede ervaringen met dit bedrijf.

Producten zoals omschreven en snelle levering.

Super mooie gouden naambordjes !

Heb gouden naambordjes. De afmeting is echt perfect (niet te klein) en prachtig afgewerkt in een mooie kleur goud (geen goedkoop goud). Staat echt prachtig bij een wit met goud gedecoreerde tafel. Mijn vriendinnen vonden het ook echt heel elegant en persoonlijk gemaakt hierdoor. Aanrader dus!

Supertof assortiment, snelle levering en fijne service

Ik bestel al jaren hier. Zowel privé als voor mijn bedrijf. Supertof en uitgebreid assortiment waar je helemaal los kan gaan op themafeestjes. Goede kwaliteit spullen en altijd snel geleverd. Blij mee!

Snelle levering en goede sortiment van Produkten

Deze platform had een goede selectie van producten en die service is heel goed.

Goed geregeld

Duidelijk en overzichtelijk web pagina snelle levering

De pocketflesjes zagen er precies hetzelfde uit als op de productfoto's. De flesjes waren goed ingepakt, dus ze zijn mooi heel aangekomen! Ik ga nog vaker dingen bestellen op WeLoveDeco!

Snel en correct

Goed verpakt zodat geen beschadigingen konden ontstaan aan prent en schilderij, top

Snelle levering en mooie producten

Ook de gepersonaliseerde items warem helemaal perfect. Kan niet wachten om de items te gebruiken op onze bruiloft!

Goede producten

Producten zien er goed uit en zijn tenminste ook nog betaalbaar.

Super snelle levering en mooie producten

Jullie hebben mooie kwalitatief goede producten en erg leuk dat er regelmatig korting is. Dat maakt die prachtige producten nog leuker ;-)

Geweldig!!

Overzichtelijke website! Mooie korting op het ballenbad! Betaling ging vlot! Snelle levering en alles was goed ingepakt! Alleen maar aan te raden! In de toekomst ga zeker ik nog bestellen!

Heel goed!

Super leuke en mooie baby en kinder spulletjes verkopen ze! En had een snelle levering! Heel blij mee!

Snelle verzending

Super leuke mooie artikelen. Decoratie voor kinderfeest was geslaagd :)

Mooie, uitgebreide keuze en snelle service

Mooie, stijlvolle versiering welke in het echt net zo mooi zijn! Kom zeker terug voor onze bruiloft later dit jaar. Netjes en snel verzonden. De heliumballon plakt een week later nog aan het plafond - zij het iets verslapt - hij heeft het feestweekend en de verzending goed doorstaan!

Ik kocht enkele spullen in de sale. Hoogkwaliteit en snelle levering. Super!

Gevonden wat ik zocht...

Verkeerde kleur

De naam die ik heb besteld voor op de muur blijkt gewoon wit te zijn. Een hele vieze crème kleur. Op de product foto is het hout kleur. DAT IS HET DUS NIET! Er word ook niet naar een oplossing gezocht. Conclusie het is je geld echt niet waard. Klantenservice doet niet eens moeite om je naam te lezen.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht