Prettige site, snel in huis.

Snel binnen, duidelijke foto’s

Super snelle levering !

Heel mooie producten en snelle levering ! Top

Top producten zeer zeem

Zeer tevreden over de producten die ik ontvangen heb. De producten waren bestemd voor een babyshower en iedereen was verast hoe mooi het was

Super snelle service

Super fijne service! Snel en netjes geleverd

Leuk gepersonaliseerd kistje

Super leuk kistje. Ik had eerst een foutieve bestelling ontvangen maar na telefonisch contact heb ik zeer snel de juiste bestelling ontvangen. Top!

Snelle service en top kwaliteit

Ik bestel vaak bij We Love Deco en alles is altijd van top kwaliteit en snel geleverd. Dat is wat je nodig hebt voor een goed feestje.

Eerlijk & correct !

Mijn bestelling klopte helaas niet bij levering. Jammer want ik had nog nooit problemen ondervonden. Na vlot contact met de klantendienst werd het niet-geleverde deel mij dezelfde dag nog terug betaald ! Ik blijf een overtuigd en tevreden klant voor al mijn feestjes!

Spullen kwamen snel binnen en zagen er top uit!

Ziet er leuk uit

Ziet er uit zoals het op de foto’s op de website staat. Leuke traktatie!

Prachtig mooie spullen

Ruime keus en mooie spullen. Koop er veel van het merk Mies en co. Goeie qualiteit wel prijzig. Maar dat is het zeker waard. Verder altijd snelle levering.

Echt zo super blij met jullie

Onze trouwdag is nu echt gewoon goed geregeld door jullie! We trouwen 12 mei 2022 en door jullie wordt het top!

Super snelle levering

Prettige website en een super snelle levering.

Een klantenservice waar je echt wat aan hebt!

Laatst hebben wij ons gepersonaliseerd gastenboek bij Weddingdeco besteld. Helaas de binnenkant was niet helemaal naar wens. Over de gedrukte bladzijdes liep andere tekst, wat niet hoorde. Dit gelijk aangegeven bij de klantenservice en binnen een dag nog reactie dat ze een nieuw setje bladzijdes op gaan sturen. Helaas nogmaals kwamen er bladzijdes binnen waarbij dezelfde fout is gemaakt. Nogmaals contact opgenomen en weer hebben ze opnieuw bladzijdes opgestuurd. Dit maal waren ze perfect en is ons gastenboek nu compleet en helemaal perfect!

Snelle levering, super klantvriendelijk

Snelle levering. Mocht er onverhoopt iets anders gaan dan verwacht, zoeken ze naar een goede oplossing voor de klant.

Schitterende webshop!

Heel mooi materiaal, goede prijs-kwaliteit en prima service!

goed product

wij hebben voor onze bruiloft corsages besteld. je word erg goed geholpen als je wat wilt aanpassen. ook de levering komt op tijd binnen. corsages zien er erg mooi uit. echt aan te raden!!

Vrijdag besteld en zaterdag in huis

Een razendsnelle bezorgservice en prima producten. Voor herhaling vatbaar.

Perfecte wedding decoraties

Ik ben heel er blij met mijn bestelling. Hele nooie decoraties en ook van goede kwaliteit. Tevens vriendelijke service, netjes verzorgd.

Mooi product en stevig

Mooi product snelle levering. Wel veel verpakkings materiaal voor een klein dingetje

Product voldoet niet en trage retour afhandeling

Het product voldeed helaas niet aan de verwachtingen. De dag erna retour gestuurd maar de afhandeling laat nu bijna een week op zich wachten.

Zeer tevreden!!

Supermooi hemeltje van Konges slojd!! Topservice en snelle verzending!

Mooi product en heel snel verzonden!

Super klantenservice

Altijd even vriendelijk en je wordt dezelfde geholpen! Dikke aanrader!!!

Perfectie

Wauw wat service voor al hun producten!

Makkelijke website,snelle verzending

Zeer makkelijke website,alles duidelijk te vinden. Zeer snelle verzending.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht