Mooie spullen, maar helaas heel veel uitverkocht

Ik deed eerst inspiratie op en ging toen voor een bepaalde thema, helaas waren heel veel onderdelen uitverkocht waardoor ik niet meer het geheel kon bestelllen wat ik voor ogen had. Zelfs accessoires zoals klemmen kon ik niet meer bestellen. Heb nog wel wat leuke spulletjes besteld en snel geleverd gekregen. Website is ook heel overzichtelijk met mooie afbeeldingen. Zou alleen fijn zijn als jullie assortiment beter aangevuld kan worden om teleurstelling te voorkomen. Anders had ik jullie 4,5 ster gegeven.

Snelle service en goede kwaliteit!

Heel blij met ons welkomsbord voor de trouwceremonie. Prima kwaliteit en ziet er helemaal uit zoals op de foto :)

Schattige producten

De producten zijn erg leuk, ik had alleen een kleedje besteld dat ik wat duur vond voor wat het was. Dit product geretourneerd en dat is goed verlopen. De rest van de bestelling gehouden.

Het is een mooi houten doosje geworden zoals op de site vermeld. Ik heb goede klanten service ontvangen ivm een vraag. Er zitten alleen greepjes op de zijkant en deze kon ik niet zien op de voorbeeld foto.

Hele goede service!

Een webshop vol mooie producten! Ik gaf aan dat de leeuw wandhanger een erg scheef gezichtje had en nog voor ik deze retour kon sturen heb ik de nieuwe al ontvangen! Top service!

Ik word helemaal blij van de producten!

Super leuke producten, het uitpakken is al een feestje. Verder snelle levering en goede kwaliteit. Aanrader!

Good quality of products and fast delivery!

The order was delivered fast, nicely packed, all products are of a very good quality.

Prima verzorgd!

Snelle en goede levering, blij mee, leuk kado voor het aanstaande bruidspaar!

Niet wat ik had verwacht

Ik werd gebeld dat er een plasticje opzit die eraf kan, dan zien ze er mooier uit! Good to know

Uniek

Ontzettend leuke hippe en unieke items te koop die je nergens anders ziet!

Dubbel

Hele mooie spullen. Goeie service en snelle bezorging. Echter is mijn product wel beschadigd de laatste keer. Ondanks deze beschadiging van mijn laatste bestelling zou ik we love deco wel aanbevelen door de leuke spullen en snelle service

Supermooi!

Geboortebord besteld, hele goede commentaren gehad! origineel, goede kwaliteit en eenvoudig te plaatsen!

Superleuke decomaterialen en snelle leertijd!

Mooie decomaterialen in een overzichtelijke webshop en snelle levertijd!

Snel en netjes

Hebben leuke producten. Snel en netjes geleverd

Snelle levering en mooie producten

De website ziet er goed uit, de producten zijn mooi en van goede kwaliteit, ook de levering was snel

Altijd fijne en mooie producten

Fijne en mooie webshop!

Veel mooie, kwalitatief goede producten en snelle levering.

Hele mooie producten, snel geleverd, erg tevreden

Wauw wat een mooie webshop en prachtige producten! Ik word er helemaal blij van. Al een aantal keer wat besteld en het iedere keer weer een feestje.

Mooie spulletjes

Ik heb weer leuke spulletjes besteld, Narwal thema dit keer en deze zijn net zoals afgebeeld aangekomen, pakketjes worden zoals altijd met veel zorg in gepakt en verzonden.

Heel Goed

Heel snelle levering en zoals verwacht van hoge kwaliteit

Prachtige decoratie zeer snel geleverd.

De decoratie voor mijn dochtertje haar 2de verjaardag heel snel ontvangen! Wat zal ze genieten van haar feestje! En

Op de website is alles makkelijk te vinden en een snelle levering. Hele mooie decoratie en de photobooth is geweldig. Zal zeker vaker bestellen!

En hele leuke winkel

Ben heel blij met mijn spulletjes echt een top winkel

Super toffe website én super service!

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht