Mooie en snel geleverd!

Mooie etiketten kunnen personaliseren en snel geleverd

Mooie producten en snel geleverd

De artikelen die ik ontvangen heb zijn erg mooi en het was snel en netjes geleverd

Geweldig!

Snelle levering, goede kwaliteit!

Perfect!

Snelle levering Duidelijk Overzichtelijk website Prima service

Tevreden klant

Snelle levering en tevreden met mijn bestelling. Wat ik zo leuk vindt is dat je ontwerpen geheel je eigen kan maken op een simpele en creatieve manier. Goede prijs en kwaliteitsverhouding. Dankjewel voor de goede service

Netjes verpakt, heel leuke spullen voor niet zo veel geld. Snelle levering

Een snelle oplossing

De giraf (als lampje) had maar één oog. Na een mail hierover met de mededeling dat ik dit cadeau dezelfde week nog cadeau wilde doen, kreeg ik de volgende dag al het goede lampje thuis gestuurd.

Leuke huwelijkscadeautjes die op een makkelijke manier te personaliseren zijn. Leuk pakketje om samen met getuigen en ceremoniemeester in elkaar te zetten met een middagje knutselen.

super

snel geleverd en mooi gemaakt

Ballon met helium altijd een succes

Al enige tijd bestel ik een ballon gevuld met helium voor de verjaardag van mijn kindjes. Dit is altijd een succes! Én super handig dat deze optie bestaat.

Toppp

Snelle levering, bestel altijd voor alle feestjes bij jullie!

Mooie producten voor op een mooie dag.

Ik ben heel tevreden met de producten die ik snel geleverd kreeg. Er is veel keuze op de website en de producten stemmen overeen met de foto's.

Super professioneel bedrijf waar de medewerkers echt meedenken met de klant

Nadat de bestelling geleverd werd, maar hier een miscommunicatie was ontstaan met de leverancier (niet welovedeco), nam We Love Deco wel de volledige verantwoordelijkheid omdat de bestelling via hun is geplaatst. Ze hebben dit heel netjes opgelost. Dit laat mij zien dat dit bedrijf echt voor de klant staat en geeft mij veel vertrouwen. Ik zou een ieder aanbevelen om te bestellen bij We Love Deco/Kidsdeco/Weddingdeco.

Mooie kinderspullen en snelle klantenservice

Vanwege het inrichten van een baby- en kinderkamer tijdens Coronatijd heb ik veel tijd in jullie webshop doorgebracht. De prachtigste spulletjes voorbij zien komen en bij vragen over producten een snelle en persoonlijke reactie! Heel fijn!

Mooie producten, goede levering

Mooie producten in de webshop met goede levering. Goed verpakt en goed van kwaliteit.

Mega laat en incompleet geleverd

Na bijna 4 weken pas mijn bestelling ontvangen, na meerdere mails te hebben gestuurd. Vervolgens miste er een deel van de bestelling, die bleek na mailcontact niet leverbaar te zijn. Uiteindelijk alles ontvangen maar absoluut niet netjes. De vraag naar enige compensatie werd meerdere malen genegeerd.

Helaas een enorme tegen valler

Ik was op slag verliefd op de gouden tafelloper en zo doende heb ik die ook besteld in mijn ogen iets wat aan de prijzige kant maar ach ik wilde graag een gouden tafelloper ;) Eenmaal bezorgd was het een grote tegenvaller .. Ze zijn ontzettend smal (staat natuurlijk in de tekst 19cm) maar het was anders dan op de foto, ze waren enorm scheef geknipt en daardoor ook niet mooi oo de tafel.

Liefde in een doosje

De bestelling is altijd met liefde ingepakt en snel geleverd.

Voor mijn dochtertje haar verjaardag een ballenbak besteld inclusief ballen, er was een setje ballen verkeerd geleverd maar kreeg direct een passende oplossing. Super snelle levering waarvoor hartelijk dank!

Perfect for every kind of party!

Heb je nog geen thema voor jou exclusive Feestje, Fiesta, Fissa.. of heb je een bepaald budget.. Dan ben je op het juiste adres!! (You'll thank me later) Ze hebben van alles like literally..! They give you a vibe that you want to have a party every month!!..uh YES

Gewoon top!

Goede kwaliteit spullen en verzorgd toegezonden.

Heel tevreden

Voor onze bruiloft in september heb ik diverse keren wat leuke artikelen bij Wedding Deco besteld. Ik ben heel tevreden over de artikelen. Het is keurig verpakt en snel geleverd.

Snelle levering en goede kwaliteit !

Snelle en correcte levering.

Blij met mijn aankoop. Let the party begin !

Uitstekend!

Uitstekende service! Snelle levering en alles zit heel netjes verpakt! Nu al meerdere keren besteld en altijd even goed!

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht