Mooie kwaliteit spullen en snelle levering

Er is veel keuze en duidelijke website en foto's. Vaak leuke aanbiedingen.

Ik hou van we love deco!

Mooie collectie, leuke deals en de nieuwsbrieven zijn ook relevant. Ook is het altijd snel in huis en netjes verpakt!

Ontzettend blij met deze bestelling!

Super fijne service, snelle levering en mooi product. Heel blij met onze gepersonaliseerde spaarpotjs! Ik heb dan ook gelijk fotootjes gedeeld, met jullie naam erbij als reclame. Bedankt!

Erg tevreden!

Ruime keus, superleuk en hele goede kwaliteit. Als mijn kindjes jarig zijn of een ander feestje bezoek ik de welovedeco sites. Wij gaan over een tijdje trouwen en ook daarvoor heb ik al rondgesnuffeld.

Uitstekend, zeer tevreden

Fijne en duidelijke website, prima product, snel en netjes verzonden. Wij zijn er erg blij mee.

goede en snelle levering

De bestelde spullen zijn snel en goed geleverd, goed verpakt. Voldoet aan verwachtingen.

super service en producten

Geweldig leuke producten en super service bij afhalen

Good products and super quick delivery

I was very impressed with the super quick delivery and they have good products.

Helemaal topp

Ik ben super blij met me bestelling en de snelle levering die is plaats gevonden. Alles wat ik heb besteld is hoe ik het me had ingebeeld dus ben super tevreden. Bedankt voor de snelle service

Snelle verzending en prima servce!

Leuke webshop met veel keus

Kan altijd vinden wat ik zoek! Goed contact als je eventuele vragen hebt. De keuze is reuze, en altijd een FEETSJE om de artikelen te ontvangen

Goede service, duidelijke omschrijving op de site

De hartjes werden op de juiste tijd geleverd, alleen vonden we ze iets aan de lichte kant. Verder zag het er prima uit!

Super snelle levering!

Op vrijdag avond bestelt, en op zaterdag rond 13.00 uur al in huis! Super snelle levering dus! Alles was netjes verpakt en de spullen zien er allemaal goed uit!

Super snelle bestelling

Super snel besteld en bezorgd. Fijn assortiment!

Ideaal

Leuke producten, snelle levering

Een feestelijke aanrader

Onwijs leuk om je huis helemaal in style te brengen, passend bij jouw feest!

Leuke webshop!

Leuke site met super veel leuke spullen! Word snel en goed geleverd!

Mooie producten, overzichtelijke site

Ik bestel graag bij We Love Deco. Er is een uitgebreid assortiment, de producten zijn van goede kwaliteit en verzending gaat altijd erg snel. De klantenservice is vriendelijk en goed te bereiken.

Mooie producten, zeer snelle levering.

Hele snelle levering, dag erna in huis! Leuke versiering voor de 1e verjaardag van mijn dochtertje!

Fijne winkel!

Hele leuke producten en snel geleverd. Alleen jammer dat er enkele deuken waren in sommige van onze noten potjes die we bestelde als cadeautjes voor de gasten.

Alle leuke producten binnen handbereik

Altijd netjes ingepakt en snel bezorgd. Veel maten en keuze beschikbaar. Voor cadeaus, nieuwe collectie en de sale kijk ik bij kidsdeco:)

Super service mooie producten

Een cadeautje om jullie producten uit te pakken en wat een diversiteit. Soms mag de omschrijving iets beter, maar prima geregeld!

Snel en betrouwbaar

Meermaals besteld bij We Love Deco, voor verschillende “events” en tot op heden was alles zoals de omschrijving aangaf. De levering is absoluut snel te noemen en tot op heden nog geen enkel probleem mee ondervonden. Het is m’n eerste to go to als ik een feestje plan en daarvoor het nodige moet hebben en ook de eerste webshop die ik noem als mensen mij vragen naar tips.

Fijn, overzichtelijk en aanwakkerend

Duidelijk site, overzichtelijk. Wel gevaarlijk want wakkert aan tot meer koop gedrag ;). Fijne spullen, mooie merken. Al met al hele fijne winkel voor vanalles!

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht