Mooi product ontvangen

Overzichtelijke website, snelle service. Mooie houten kist met opdruk ontvangen. Ik ben er erg blij mee.

Mooi product, snelle verzending en fijne prijzen

Geboortebord besteld, was snel in huis! Kleur van de letters van de naam week iets af van de editor online (dacht iets roestbruin, maar is iets feller oranje. Nog steeds mooi, maar anders dan verwachting. Daarom 4 ipv 5 sterren). Verder niets op aan te merken.

Snelle levering en goeie producten!

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Alles is heel vlot verlopen en de cadeautjes voor mijn petekindje waren zeer snel in huis!

Nette snelle service

Vandaag besteld is morgen in huis. Super snelle service en had al m’n spulletjes de volgende dag binnen. Netjes geregeld We Love Deco!

Goede kwaliteit, snelle service

Mooie producten met een goede kwaliteit.

Veel keuze en snel geleverd

Spulletjes besteld voor een babyshower en eerste verjaardag, heel veel keuze! Volgende dag al in huis. Helemaal tevreden.

Snelle levering, goede producten

Ik heb meerdere malen besteld en de producten worden altijd snel geleverd. En ze voldoen aan de omschrijving. Kortom, ik ben zeer tevreden!

Prachtige versiering en snel verstuurd!

Het is al een kadootje om de site te bekijken van we love deco. Alles kun je op kleur zoeken of op diverse feestjes. Ze hebben alles om er een fantastisch feest van te maken. We hebben al diverse keren mogen genieten van prachtige decoratie. Elk feestje is we love deco waard!

Leuk aanbod voor mooi feestje

Had last minute versiering nodig voor klein feestje. Veel en leuk aanbod en snelle levering maakte dat het een gezellig en feestelijk feestje werd!

Snelle service en mooie producten

Gouden chocolade hartjes besteld en een gepersonaliseerde kist voor de getuigen.

Topservice

Altijd snel en goed gediend. No words needed

Snelle levering en een geweldig item

Ik had een fantastische enveloppendoos voor mijn dochter gekocht die dit jaar gaat trouwen! Ze is er heel blij mee. Hij was ook snel geleverd

Breed assortiment, snelle levering, goede prijzen. Al met al heel tevreden!

Super leuke spulletjes en goede kwaliteit. Ik heb al vaker besteld en zal dit blijven doen!

Snelle levering, prachtig item

Eerder gekomen dan aangegeven. Spaarpotje met naam besteld, prachtig.

Super leuke webshop met snelle levering

Hele leuke webshop met hippe baby spullen. Al een aantal keer wat besteld en iedere keer erg tevreden. Ook snelle verzending!

Super leuk aanbod

Super leuk aanbod van producten en ook soms leuke kortingen te scoren. De klantenservice is zeer goed en je wordt meteen verder geholpen. Kortom, prima!

Mooie producten en snelle levering. Ik was al een tijdje op zoek naar een leuk tanden doosje voor de kids. Hier geslaagd! Enige minpuntje: verzendkosten pas gratis na 50 euro.

What you see is what you get

Ik was niet zeker over een aantal details van het product. Ik mailde vervolgens met al mijn vragen. Hierop kreeg ik duidelijk en snel antwoord. De levering verliep zoals aangegeven en was mooi en verzorgd. Het product is echt zoals op de site afgebeeld was. Het is dus top.

Goede service met kwaliteit geleverd

Goede service. Snelle reactie op de mail en product wordt snel en netjes opgestuurd.

Fijn bedrijf

Snelle verzending en eigenlijk nooit iets te klagen als ik hier bestel.

Mooie webshop met veel leuke artikelen.

Als je inspiratie nog heb voor je bruiloft kan hier alles vinden heel erg handig.

Vlotte aankoop

Heel gemakkelijke aankoop online en snelle levering.

Fijne website, goede prijs

Fijne website, overzichtelijk! Mooie prijzen, mooie artikelen.

Top!!!

Leuke spullen en goede service

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht