Top!!!

Leuke spullen en goede service

Super snel en mooi

Wat een mooi assortiment hebben ze toch! Heel blij met de feestartikelen voor mijn dochter. Erg snel geleverd en goed verpakt.

Snelle en nette verzending

De artikelen waren netjes verpakt en snel verstuurd. Fijne website waar je graag nog eens wil shoppen.

Snelle levering, goede producten! Niet tevreden goed retourbeleid.

Snelle levering, mooie producten.

Mooie decoratie, ook gepersonaliseerde producten zijn mooi afgewerkt. Blij mee!

Perfect!

Snelle levering, leuke acties, je wordt goed op de hoogte gesteld van je levering en mooie producten!

Fantastisch.

Er is een groot aanbod waardoor je veel keuze hebt. Heel tof om te kiezen wat je wil kopen. Er is ook een snelle levering!

Goed, duidelijk en snel

Snelle levering, kleur op de foto’s komen goed overeen met de werkelijkheid. Zeer tevreden!

Volop speelplezier!

Wij hebben onlangs de playset van Moje bij Kidsdeco.nl besteld als kerstcadeau en vooral de ballenbak valt erg in de smaak.

heel vlotte service

Op zondagavond heb ik onze bestelling geplaatst, en op donderdag werd het reeds geleverd. Ons artikel werd gepersonaliseerd. Heel mooi. Je wordt ook heel goed op de hoogte gehouden van het verloop van de levering.

Goede en snelle levering, leuk assortiment en originele dingetjes love it

Waanzinnig

In een woord waanzinnig, zagen we er als een berg tegen op om een leuk en origineel bedank kadootje te bedenken. We love deco had het . Met onze Kater Water gaat dit helemaal goed komen. Super kwaliteit print en nog sneller met de bezorging. Inze dank is groot We Love Deco. Gr Hans & Ronald

Verfrissend

Een uitgebreid assortiment aan originele artikelen! Direct na het plaatsen van mijn bestelling zag ik dat ik een foutieve order erin had gezet, door mijn eigen stomme schuld. Ik heb vrijwel direct een mail gestuurd of dit aangepast kon worden en kreeg zeer snel een meewerkende reactie terug. Binnen een dag was alles geregeld, met een glimlach. Dankbaar voor!

Erg blij met de snelle levering en de leuke cijfer ballonnen. Bedankt.

Altijd goede en snelle service!

Leuke spullen, bijna onmogelijk om niets te bestellen als je kijkje op de site neemt. Snelle bezorging!

Snel, mooi kortom alles naar wens

Al meermaals besteld en nog nooit problemen gehad

Snelle levering!

Alle bestelde producten zijn snel geleverd zonder problemen. Alles ziet er heel mooi uit!

Mooie kerst-raam decoratie, snel geleverd.

In december dit jaar ga ik weer een bestelling bij jullie doen!

Snelle en goede levering

De producten van Kidsdeco zijn om van te dromen. Ze verkopen zoveel leuks. Als er een pakketje wordt bezorgt is het dan ook echt een feest om deze uit te pakken. Producten zijn eigenlijk altijd volgens verwachting.

Superfijne producten

Prachtig speelgoed en met zorg geselecteerde producten die je graag voor je kind koopt

super snel verstuurd en mooiii

ben er super tevreden mee

Mooie placemat, snelle levering

Mijn dochtertje tekent graag aan haar witte bureau, dus zocht ik een placemat zodat het tafelblad beschermd wordt. De regenboogplacemat in oker/bruintinten vindt ze heel mooi, het is een leuk accent in de kamer. De siliconen placemat blijft goed liggen en schuift niet. Helaas is viltstift (in dit geval op waterbasis met voedingsmiddelenkleurstof) er niet altijd goed af te krijgen, maar de placemat is meer bedoeld voor aan de eettafel. De levering was heel snel en verpakt in een vrolijke doos met knutselideetjes.

Fijne overzichtelijke webshop

Fijn dat alles op thema te zien en te krijgen is! Bestel er altijd met veel plezier feestartikelen.

Hele goede service

Ik dacht eerst dat ik mijn pakket nog niet ontvangen had. Toen in contact opnam met jullie hebben jullie mij heel snel verder geholpen en mij geïnformeerd waar mijn pakket is. Heel tevreden over het gepersonaliseerd doosje. Ik bestel binnenkort nog een keer.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht