Super snelle levering en goede communicatie

Ik bestel hier zeker wel nog een keer, mooie producten en hele snelle levering. Blij met ons mooie Moonie Konijn! Nu hopen dat het onze dochter gaat helpen met beter slapen.

Prachtige dingen die mijn mooie dag compleet maken

Heel vlug en correct geleverd.smaakt naar meer

Altijd snelle en goed service

Jullie hebben altijd de mooiste deco en het is overzichtelijk zoeken op de site

Bestellen verliep vlot

Het bestellen verliep heel vlot en werd snel geleverd!

TOP !

Snelle keurige levering Product voldoet ruimschoots aan de verwachting

Goede en snelle service!!

Zeer fijne service en snel geleverd!! Erg tevreden met het resultaat!.

Snelle levering en erg blij met mijn bestelde item!

Ik zal hier zeker meer gaan bestellen in de toekomst ze hebben leuke spullen!

Mooie producten

Mooie producten goede kwaliteit en eensnelle levering

Hele leuke decoratie

Ik kocht voor de eerste keer een heleboel decoratie voor mijn beste vriendin haar Babyshower en ze was heel enthousiast. We hebben veel complimentjes gekregen van iedereen.

Prachtige spullen, snelle levering

Makkelijke website, mooie producten, snelle levering. Fijn om hier te winkelen!

Top snelle levering en netjes geregeld

Super service!

Ik ben zeer tevreden over de service van We Love Deco! Zowel via mail als telefonisch zeer bereikbaar en vriendelijke snelle service!

Mooie decoratie past zeker binnen ons huwelijksthema

De bestelling was eventjes in vertraging (waarschijnlijk omwille van de feestdagen) We werden goed ingelicht via mail als we onze vraag stelden ivm de levering. Het resultaat is zeer mooi. Zeer leuk ook dat er een proefpakketje kon gevraagd worden voor de uitnodigingen. Zo hebben we een beeld welk soort papier we willen en kunnen we onze trouwkaarten bestellen bij jullie

Mooi product

Mooi product, snel geleverd

Heel snel!

Artikelen in de avond besteld, volgende dag was het al in huis! Super fijne en bovenal snelle service. Bedankt!

Supersnelle service

Bestelling werd de volgende dag gelijk geleverd, bij problemen met de bestelling ook erg goed geholpen door de klantenservice. Gewoon zoals het hoort.

Hele snelle levering van leuke spullen

Hele snelle levering van leuke spullen

Heel mooi resultaat!

Heel knap! Super blij met mijn herinneringsdozen! Heb er een speciaal plaatsje voor uitkozen en zijn nu de eyecatchers in mijn gang.

Tevreden klant!

Snelle levering, leuke producten!

Snel geleverd, wel stuk

Product werd 1 dag na bestelling al geleverd, dit vind ik super. Wel erg vervelend dat het product beschadigd was. Ik heb hiervan melding gemaakt, maar wacht nu al 3 dagen op een terugkoppeling

De ballonnen zijn super alleen de gouden slinger viel tegen.

Product precies zoals ik had gehoopt en verwacht!

De labels zijn precies geworden zoals ik had gehoopt met mijn eigen logo. Top!

Elk feestje prachtig, sfeervol en compleet met We Love Deco!

Al een aantal jaar bestel ik voor de verjaardagen van onze dochters de aankleding bij jullie en ik moet zeggen, de kwaliteit is altijd heel goed, de merken prachtig en de website besteld fijn, ik kan elke keer goed slagen, heel erg blij met jullie web winkel!!!

Duidelijke website. Snelle levering en netjes ingepakt.

Super leuke spullen & snel geleverd!

Een webshop met hele leuke spulletjes voor klein en groot. Alles is zoals gemeld in de beschrijving.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht