Zeer snel geleverd en een prima dienstverlening

Levering was er binnen 48 u naar België. En een snelle reactie op mijn vraag gekregen via mail. De prijzen zijn niet duurder tov andere shops.

Heeel blij!!

Ik zocht mooie foto kaart houders om de foto van mijn still geboren zoontje in te bewaren. Jullie hadden de mooiste! Een gouden regenboog en schelpje. Heel mooi ingepakt en snel geleverd. Dank dank!

Genoeg keuze aan decoratie en accesoires voor de bruiloft. Snelle levering.

Opzich prima

Ik heb 24 november mijn bestelling geplaatst welke pas op 28 december bezorgd werd. Tijdens deze drukke maand snap ik dat het allemaal wat langer duurt, zeker met gepersonaliseerde artikelen, maar vond dit wel erg lang duren. Daarnaast had ik champagnemuntjes besteld, ik had het kunnen weten als ik de beschrijving uitgebreid had gelezen maar vond de tekst wel erg misleidend. Het zijn geen muntjes, het zijn eerder blaadjes. Het papier is mega dun.

Super snelle service zelfs op oudjaarsdag

Mooie producten, voor elke gelegenheid wel wat te vinden en vooral hele snelle afhandeling van de bestelling.

Mooi, op tijd geleverd maar een beetje aan de dure kant.

Mooi, op tijd geleverd maar een beetje aan de dure kant.

Fijne en snelle levering en veel keuze qua versieringen.

Prettig, vlot en snel. Al een aantal keer tevreden over een bestelling. Ik blijf zeker bestellen.

Snelle bezorging!

Voor 11 uur besteld, volgende dag al bezorgd. Erg fijn!

Super!!

Ze hebben zo veel keus en de bestelling was er echt heel snel en alles ziet er netjes uit.

Prima, maar productomschrijving niet duidelijk

Snelle levering, jammer was alleen dat de omschrijving van een product niet helemaal duidelijk was. Er stond ‘kommen’, en het bleken piepkleine bakjes te zijn. Vanwege de verzendkosten toch maar besloten om te houden.

Super snelle levering en heel tevreden over de knoeimat!

Snelle levering!

Hele toffe spulletjes en het wordt snel geleverd.

Super leuke originele trouwbenodigdheden

Overzichtelijke site. Veel keuze. Save the date en trouwkaarten helemaal naar eigen idee maken. En top levering!! Super tevreden over We Love Deco!!

Leuke producten, prima service

Ik had wat leuke producten gevonden voor onze gender reveal voor de familie. 's Avonds besteld en de volgende dag werden ze thuis al geleverd. Confettikanon was heel leuk en had erg veel confetti. Daar hebben we nadien nog veel plezier van gehad ;-) Ook de cupcaketoppers waren heel leuk

Beste website van het jaar !

Ik heb een paar dagen geleden mijn eerste bestelling op de site geplaatst en ik was onder de indruk! Ten eerste, het is de snelste service die ik ooit heb meegemaakt! Ik bestelde op een avond en ontving de bestelling de volgende dag, nog geen 24 uur na bestelling, gewoon wow! Ten tweede, de kwaliteit van de ballonnen is gewoon uitstekend! Ze zijn mooi, kleurrijk, zeer goede kwaliteit. Ik was verrast om bloemen in het pakket te zien, dus alles wat je op de foto ziet zit in de doos, het is geweldig! Ik zal het zeer binnenkort aanbevelen! Ik ben erg blij dat ik deze prachtige site vol met mooie dingen voor alle gelegenheden heb ontdekt. Heel erg bedankt!

Snelle levering en goede producten

Tot nu toe altijd heel tevreden met mijn aankopen bij kidsdeco. Ruim aanbod, goede kwaliteit en snelle levering.

Mijn product werd super snel en netjes afgeleverd.

Het product werd snel geleverd en daar was ik erg blij mee. Ook was het goed en veilig ingepakt, super fijn!

Superleuke, originele spulletjes

Het ziet er allemaal zo mooi uit, het is nog niet om meteen te gebruiken, want onze trouw is pas binnen enkele maanden, maar ik ben nu al benieuwd naar de reacties. Ook over de snelle service ben ik heel tevreden.

Slechte service

Potje met deksel besteld, werd bezorgd zonder de deksel terwijl het een kerstcadeau was. Is wel nageleverd maar een goede leuke compensatie/tegemoet koming kon er niet vanaf. Ik bestel hier niet meer

Late levering, slechte kwaliteit

De levering zou 1 a 2 dagen duren, maar dat waren er wel wat meer… Daarom kon ik het niet aan mijn vader geven op het moment die ik gecreëerd had en moest wat anders bedenken. Toen het binnenkwam, was het ook niet goed gesneden waardoor de onderkant net weg viel. Mijn fout was dat ik dacht dat de sokken er bij zaten, maar ik heb niet goed gekeken. Als je dan bedenkt dat je z’n 11 eu betaald voor 2 briefjes die je zelf kan printen… zou ik het lekker van de site af halen.

Mooie spullen en snelle service

Ondanks de kerstdrukte had ik mijn pakket de volgende dag al in huis. Ruime keuze aan producten, voor ieder wat wils.

Leuke spullen

Een gebruiksvriendelijke site. Een goede naservice. Als er iets mis is krijg je dezelfde dag nog een antwoord met oplossing hiervoor.

Snelle bezorging en mooi product

Mooi product en snel in huis. Alleen ik dacht dat het verjaardagshoedje groter zou zijn.

Snel en netjes thuisgestuurd

Fijne winkel die veel keuze heeft en nette prijzen.

Altijd optijd, netjes en mooie spullen!

Goed, en hele mooie spullen

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht