Keurige, snelle levering. Cadeau voldoet geheel aan de verwachting, bij de jarige, maar ook de volwassenen amuseerden zich er goed mee! Goede kwaliteit. Kortom, een aanrader

Heel mooi

Welkomstbord goed ontvangen! Goeie kwaliteit !

Perfect!

Ik had op de website memory boxen voor baby's gezien nadat ik op zoek was naar een kistje om spulletjes van ons overleden kindje in te bewaren. Toen ik contact op had genomen met de klantenservice om te vragen of de kistjes ook helemaal anders, naar wens, gemaakt konden worden werd ik zo ontzettend fijn geholpen, er werd meegedacht en ik kon zo doorgeven wat ik in gedachten had. Ook was het super snel gemaakt en verzonden en toen ik het kistje thuis ontving heb ik een paar tranen gelaten omdat het kistje perfect was geworden en precies zoals ik het in gedachten had. Ik ben dan ook heel dankbaar.

Prachtige memory box!

Mooie kwaliteit, snelle levering; zelfs rondom de drukke feestdagen!

Beanie life

Voor mijn zoontje heb ik een superleuke beanie besteld. De volgende dag al in huis en ik kocht hem hier voor de laagste prijs die ik kon vinden. De beanie past perfect en staat megaschattig.

Top producten met een Top service !

ik heb mijn producten ontvangen , zonder enige vertraging en de producten waren in uitstekende staat en kwamen identiek overeen met de foto's op de website . Dit is iets wat ik enorm waardoor! Ik heb de site ook meteen doorgegeven aan collega's , familie en vrienden en dit is een site die ik zeker nog ga gebruiken !

Ik had door mijn eigen schuld het pakketje naar de opslag gestuurd, daar kwam ik zelf achter, heb gebeld en ze hebben mij zo vriendelijk geholpen en en ik had het pakketje ook snel thuis gestuurd gekregen en ik ben er super blij mee.

Ok

Spullen besteld en ontvangen. Gepersonaliseerde taarttopper had wel paar productiefoutjes, dat was minder.

Goede service en kwaliteitsvolle producten

Hele fijne webshop en goede service!

Door de duidelijke foto’s, krijg je ook echt je producten zoals verwacht! Eerlijk en correct daar houd ik van. Ga zo door!

Super!!!

Mijn vrouw en ik hebben nu een paar keer bij jullie besteld en we zijn meer dan tevreden! Met onze laatste bestelling hebben we de rollator van onze dochter kunnen pimpen! Ze is er mega blij mee ❤️

Mooie versieringen, snelle levering! In 1 woord fantastisch! Een echte aanrader voor iedereen.

Vlotte bestelling, mooi verpakt, meteen geleverd! Aanrader!

Hele mooie spulletjes, een echte snoepwinkel!

Hele mooie producten voor mijn kinderen. Mooi verpakt en snel geleverd. Ga hier zeker weer snel bestellen.

Snelle levering.

Snelle levering, mooie producten!

Super service

Fijne webshop, mooie en goede kwaliteit producten, fijne service

Snelle levering van de verschillende producten

De bestelde spullen zijn snel geleverd en conform verwachting.

Perfect!

Ik kan bijna niet kiezen, zoveel mooie spullen voor onze bruiloft! Ik heb al een bestelling gedaan, maar er komt er zeker nog 1.

Pakket kwam eerder binnen dan verwacht. Product was zoals beschreven. Erg tevreden.

Snelle levering en top product!

Ik heb een draag zak besteld voor baby, ziet er net zoals op de foto’s uit. Goede kwaliteit en heel mooie kleur. Blij mee!

Mooie producten en snelle levering

Mooie producten en snelle levering

Uitstekende service

Ondanks de drukte in december een snelle levering.

Mooi product, snelle levering ook!

De Liewood knuffeldoekjes zijn superfijn om mijn kleintje mee te geven naar het kinderdagverblijf. Ik heb er twee besteld zodat we altijd een reserve hebben. Werden ook nog eens sneller geleverd dan aangegeven op de site!

Goede producten en exact zoals beschreven en op de foto!! Heel blij mee!

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht