Pakje te vroeg, joepie!

De memorybox was uitverkocht en zou pas in januari aankomen. Eind december heb ik de memorybox samen met de gepersonaliseerde kerstbal mogen ontvangen. Heel mooi!

Snelle levering. En wat je op de foto ziet dat krijg je! Zeer tevreden!

Uitstekend!

Onze bestelling werd de dag nadien al geleverd. Ook nog eens zeer zorgvuldig verpakt. Een tevreden klant hier.

Product zoals verwacht en snel geleverd

Uitstekende service

Snelle levering!

Overzichtelijke site, snelle levering en product zoals omschreven

Super snelle levering!

Goed! Hele snelle levering (zelfs in deze tijd) en mooie producten, goede communicatie ook per mail.

Goede kwaliteit, goede levering

2 potjes glitters besteld, kleine potjes voor een schappelijke prijs dacht ik. Dat klopt, maar er zit nog veel meer in dan verwacht. Uiteindelijk is er nog niet eens een half potje opgegaan. Top dus en goede kwaliteit

Uitstekende service en heel snel

Ben zeer tevrede. Heel snelle service

Goede service!

Mijn aankoop was volgens de geplande periode binnen!

Goed verpakt en snel bezorgt

Hele mooie en hippe artikelen voor een verjaardag of voor een ander feestje. Ik heb voor de eerste verjaardag van mijn dochter allemaal leuke dingen besteld. Voor mijn zoon heb ik dit ook gedaan paar jaar terug. Het blijft allemaal mooi van kwaliteit, zoals waaiers en pompons. Zeker een aanrader!

Handige website snelle levering

Mijn ervaring is super. Mooie website kwaliteits produkten. De levering was snel zelfs net voor de kerst. Ook als je de klantenservice belt wirdt je snel, netjes en profesioneel geholpen. Een echte aanrader.

Duidelijke mails en communicatie, snelle afhandeling en levering. Nu een paar keer bij Kidsdeco besteld en zeer tevreden.

Super snelle levering en top assortiment

Meerdere ervaringen met kids- en partydeco. Ze zijn super betrouwbaar, leveren snel en hebben vooral prachtige producten!

Top kwaliteit!

Kersthanger besteld met een foto van m’n zoontje. Het was zijn eerste kerst. Absoluut leuke ‘ keep sake’ en ook opa en oma vinden het prachtig!

Ik ben blij gemaakt:)

Ik heb een gepersonaliseerde houten kerstbal gekocht. De bestelling was snel en heel netjes. Ik ben er heel blij mee

Hele fijne webshop!

Fijne slingerhanger! Supersnel geleverd! Werd de volgende dag al bezorgd. Ben er blij mee!

Mooi aanbod, goede service

Er ging iets mis bij mijn bestelling maar dit werd snel opgelost. Blij met de geleverde producten. Contact via email en telefoon is correct en snel.

Origineel cadeautje!

Een origineel en persoonlijk cadeautje, voorzien van naam en geboortedatum. Gevuld met kleingeld een ideaal kerstcadeau voor een pasgeboren neefje!

Geweldig !!!!

Super snelle levering en een top service !!!

Leuke website met uitgebreid assortiment en leuke spullen! Bestelling verloopt ook snel en alles netjes aangeleverd.

Top service!

Perfect!

Seamless and quick

I had ordered and reordered some playpen balls and they arrived in time and were great quality

Mooie kersthangers

Mooie kersthangers met naam besteld. Snelle levering en kwalitatief goed! Ik heb mijn schoonfamilie een leuke kleinigheid kunnen geven tijdens kerst.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht