Toppie!

Snelle levering van zalige deco! Jullie hebben alweer bijgedragen tot een zalige Kerst!!! ;-)

Grandioos

3 toilettassen met naam wat een succes blije gezichten Het beste en mooiste cadeau van Kerst 2021.

Een hele snelle en fijne service.

Prachtig speelgoed en een hele fijne en snelle verzending. Bestelling was goed ingepakt. Heel blij mee en bestel hier zeker weer!

Snel en degelijk

De bestelling was naar verwachting en werd geleverd binnen de beloofde termijn ondanks de drukke periode.

Mijn dochter en schoonzoon vonden ze helemaal geweldig

Mijn dochter en schoonzoon vonden ze helemaal geweldig. Mijn dochter heeft op 1 september een huis gekocht. Dit moest nog verbouwd worden. De dag voor kerst is de kerstboom nog in de woonkamer gezet. En gingen de kersthangers in de boom.

Fijne shop!

Mooie artikelen, snelle verzending en goed verpakt. Ik ben tevreden!

Leuke dingetjes

Heel leuk dingen besteld, prachtig!

Precies gekregen wat ik had besteld

Ik heb het besteld, en keurig beschermd in een doos gehad goed verpakt. Precies zoals omschreven, heb ik het product ontvangen. Fijne feestdagen

Mooie kwaliteit ballonnen en goed gevuld met helium!

De ballonnen zijn in een grote doos bezorgd waardoor ze niet geplet werden. Ze zien er exact hetzelfde uit als op de website. De ballonnen zijn goed gevuld met helium. Wij zijn echt blij verrast.

Erg mooi!

Helaas wat later geleverd, dit komt door de feestdagen denk ik. Maar erg mooi!

Raamsticker is precies zoals op de website. Erg fraai. Levering was ook supersnel. Het aanbrengen op het raam was erg lastig, zo'n grote sticker van 60 cm. Ik had hier graag een instructie of tips voor gehad. Er zitten nu wat kleine luchtkamers onder. Die zie je overigens alleen van dichtbij, dus op zich niet erg. Zeer tevreden met het product, want het is betaalbaar, simpel, maar oh zo gaaf om op het raam te hebben!

Het is goed alleen de bestelling kan is iets sneller komen

Leuke items en perfecte klantenservice!

Voor verjaardagen en feestdagen koop ik vaak mijn spulletjes bij We Love Deco. Zo ook deze keer voor de kerstdagen. Ik had het verkeerde huisnummer ingevuld waardoor het pakket geretourneerd werden. Na 1 mailtje te hebben gestuurd naar We Love Deco stuurde ze het pakketje nog als kosteloos naar mij toe.de spulletjes waren er zelfs nog op tijd voor kerst! Bedankt allemaal!

Prachtig houten speelgoed

Voor mijn neefje twee prachtige houten autootjes besteld voor kerst. Ondanks de drukte vóór de feestdagen kwam mijn bestelling, goed verpakt, en snel binnen. Bestelling was ook goed te volgen door de track and trace link.

Snelle en nette verzending

Product zoals verwacht en. Snel via e-mail mijn vraag beantwoord

Super snelle levering!

Leuke spullen gekocht voor onze getuigen!

Prima service en product

Mooi product van goede en stevige kwaliteit. De kleur maakt het wel een wat sober boekje.

Precies goed!

Snelle levering en netjes verpakt, duidelijke webshop en de artikelen zijn precies zoals ik had verwacht. Kerstdiner was een succes ;)

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit voor een goede prijs. Kleindochter is er super blij mee.

Helemaal top!

Het ontwerpen van onze kaarten was leuk om te doen. Je kan er echt van maken wat bij jullie zelf past. Spannend als de eerste is besteld en dan is het resultaat prachtig. Goed verzorgd verzonden ook. Wij hebben nog genoeg ontwerpen klaar staan voor de bruiloft. Alles te krijgen in dezelfde stijl, zo gek je kan bedenken. Alles kan je herontwerpen zoals jullie zelf voor ogen hebben.

Makkelijk te bestellen

Nog even een kersthanger bestellen hihi. Makkelijk te bestellen, duidelijke site en snel binnen!

Super goede kwaliteit en snelle levering

2 teddy producten besteld voor onze dochter. Kwam de volgende dag al thuis bezorgd en zeer goede kwaliteit!

Een hele leuke collectie feestversiering

Ruime keuze, heel leuke en originele collectie feestversieringen. En wat een snelle levering! Top! Mijn dochter was weg van de decoratie in thema lama!

Is super, snele levering leuk peoduct

Heb twee keestballen met naam besteld. Super!! Snel.geleverd op het juiste adres. Enigste minpuntje is dat je geen afzender of peesoonlijke boodschap kan.toevoegen, waardoor ze niet wisten van.wie het cadeautje was.

Leuk!

Mooi netjes verpakt cadeau voor onder de kerstboom. Gepersonaliseerde glitter gouden naam 'ballen'. Bedankt! Dit geef ik de kinderen voor de rest van hun leven ♡

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht