Vlotte service

De bestelde artikelen waren snel in huis en zagen er prachtig uit.

Echt heel erg klantvriendelijk

Ik moest voor 70 collega’s in een verpleeghuis iets aanschaffen. Ivm de aantallen en voorraden heb ik geregeld aan de telefoon gehangen om te overleggen. Elke keer weer werd ik ontzettend vriendelijk geholpen. Levering ondanks feestdagen; super op tijd. Heel fijn om daar op te kunnen rekenen.

Ondanks de Kerstdrukte snel en op tijd geleverd.

Ik had op zondag voor de Kerstdagen een aantal partyfonteinen via internet besteld. Ondanks de Kerstdrukte is het artikel snel geleverd. Via track&trace was goed te volgen waar het artikel zich bevond. Goed product.

Snel en goede kwaliteit

Ik heb zeer tevreden met de bestelling, goede kwaliteit en super mooi!

Super mooie knuffel, lekker zacht en niet een standaard knuffeltje

Goede ervaring, snel binnen, goede kwaliteit, originele knuffel

Supermooie slinger.

Goed verpakt. Snelle levering. Prima!

Prima gedaan

Mooi op tijd en mooie dingen.

Leuk!

Ik had 2 kaarsen in Rosé kleur besteld. Maar er zit een enorm kleurverschil op beide kaarsen. Het lijkt alsof het twee verschillende kleuren zijn. Ik stuurde jullie een bericht op messenger en kreeg geen antwoord. Jammer! Ik beveel jullie wel aan want hebben leuke spullen op de website!

Juiste prijs & kwaliteit

Correcte weergave, altijd leuke kortingen, kwaliteit en leveren zijn goed, enkel 1 sterretje minder omdat je als Belgische klant nog verzendkosten moet betalen.

Goeie kwaliteit versieringen, altijd snel en op tijd geleverd voor alle feestdagen. Mooie artikelen die echt indruk maken op alle feestjes.

Hele leuke webshop met mooie items

Er zijn niet heel erg veel fijne (Nederlandse) websites die zulke producten verkopen. De website is overzichtelijk en heeft echt heel erg veel te bieden.

Snelle, nette levering

Goed verpakt kwam mijn bestelling aan. Heel fijn!

Super makkelijk en snel besteld!

Snelle bezorging en makkelijk site om te bestellen. Aanrader dus!

Keuze is reuze!

Onwijs veel verschillende items voor leuke prijzen.

Wij bestelden een houten ringenhouder. Het is gewoon prachtig en mooi afgewerkt. Snel geleverd. Gewoon top!

Mooie producten en goede service

Mijn ervaring met zowel Weddingdeco.nl als Kidsdeco.nl is dat er mooie producten op staan, die snel geleverd worden en volgens omschrijving. Ook fijne en goede klantenservice. Al met al erg tevreden!

Fantastisch!

Vriendelijke klanten service Mooie kwaliteit van alle items Ben graag klant en voor vaste klanten zijn we fijne aanbiedingen! As oma koop ik graag bij ze!

Zowel mijn bestelling als ik krijgen aandacht.

Er was een tweede mogelijkheid om mijn bestelling te creëren; de uitkomst zou er mooier uitzien. Er is de moeite genomen om mij het verschil te laten zien met een voorbeeld. Love Deco heeft niet de gemakkelijke weg genomen maar de weg van tijd nemen en alternatief aanbieden. Echte service zit 'm in deze detailles.

Gezocht,gevonden,besteld en snel geleverd. Product zoals omschreven.

Snelle en goede service

Ik heb 2 jaar achter elkaar hetzelfde besteld, omdat het me heel goed bevalt! Ook goed telefonisch contact

Meerdere malen besteld, leuke producten snelle levering. Aanrader!!

Kwaliteit boven verwachting en snelle service.

Wij hebben stickers en een kinderakte gepersonaliseerd. Dit was gemakkelijk aan te passen naar onze wensen in het ontwerp. De kwaliteit was bij ontvangst boven verwachting. Hartstikke leuk voor de komende ceremonie.

Goede ervaring

Snelle levering en duidelijke communicatie over je bestelling.

Mooie producten, goede service

Alle producten die ik elke keer heb besteld zijn zoals ik ze verwacht had. 1 keer contact gehad met de klantenservice, omdat iets van mijn kant niet lukte en werd zo fijn geholpen. Super blij mee!

Makkelijk, snel en duidelijk

Het bestellen ging makkelijk en snel. De communicatie rondom de bezorging was vervolgens goed en ook met het product zelf ben ik erg tevreden!

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht