Het is goed alleen de bestelling kan is iets sneller komen

Leuke items en perfecte klantenservice!

Voor verjaardagen en feestdagen koop ik vaak mijn spulletjes bij We Love Deco. Zo ook deze keer voor de kerstdagen. Ik had het verkeerde huisnummer ingevuld waardoor het pakket geretourneerd werden. Na 1 mailtje te hebben gestuurd naar We Love Deco stuurde ze het pakketje nog als kosteloos naar mij toe.de spulletjes waren er zelfs nog op tijd voor kerst! Bedankt allemaal!

Prachtig houten speelgoed

Voor mijn neefje twee prachtige houten autootjes besteld voor kerst. Ondanks de drukte vóór de feestdagen kwam mijn bestelling, goed verpakt, en snel binnen. Bestelling was ook goed te volgen door de track and trace link.

Snelle en nette verzending

Product zoals verwacht en. Snel via e-mail mijn vraag beantwoord

Super snelle levering!

Leuke spullen gekocht voor onze getuigen!

Prima service en product

Mooi product van goede en stevige kwaliteit. De kleur maakt het wel een wat sober boekje.

Precies goed!

Snelle levering en netjes verpakt, duidelijke webshop en de artikelen zijn precies zoals ik had verwacht. Kerstdiner was een succes ;)

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit voor een goede prijs. Kleindochter is er super blij mee.

Helemaal top!

Het ontwerpen van onze kaarten was leuk om te doen. Je kan er echt van maken wat bij jullie zelf past. Spannend als de eerste is besteld en dan is het resultaat prachtig. Goed verzorgd verzonden ook. Wij hebben nog genoeg ontwerpen klaar staan voor de bruiloft. Alles te krijgen in dezelfde stijl, zo gek je kan bedenken. Alles kan je herontwerpen zoals jullie zelf voor ogen hebben.

Makkelijk te bestellen

Nog even een kersthanger bestellen hihi. Makkelijk te bestellen, duidelijke site en snel binnen!

Super goede kwaliteit en snelle levering

2 teddy producten besteld voor onze dochter. Kwam de volgende dag al thuis bezorgd en zeer goede kwaliteit!

Een hele leuke collectie feestversiering

Ruime keuze, heel leuke en originele collectie feestversieringen. En wat een snelle levering! Top! Mijn dochter was weg van de decoratie in thema lama!

Is super, snele levering leuk peoduct

Heb twee keestballen met naam besteld. Super!! Snel.geleverd op het juiste adres. Enigste minpuntje is dat je geen afzender of peesoonlijke boodschap kan.toevoegen, waardoor ze niet wisten van.wie het cadeautje was.

Leuk!

Mooi netjes verpakt cadeau voor onder de kerstboom. Gepersonaliseerde glitter gouden naam 'ballen'. Bedankt! Dit geef ik de kinderen voor de rest van hun leven ♡

Vlotte service

De bestelde artikelen waren snel in huis en zagen er prachtig uit.

Echt heel erg klantvriendelijk

Ik moest voor 70 collega’s in een verpleeghuis iets aanschaffen. Ivm de aantallen en voorraden heb ik geregeld aan de telefoon gehangen om te overleggen. Elke keer weer werd ik ontzettend vriendelijk geholpen. Levering ondanks feestdagen; super op tijd. Heel fijn om daar op te kunnen rekenen.

Ondanks de Kerstdrukte snel en op tijd geleverd.

Ik had op zondag voor de Kerstdagen een aantal partyfonteinen via internet besteld. Ondanks de Kerstdrukte is het artikel snel geleverd. Via track&trace was goed te volgen waar het artikel zich bevond. Goed product.

Snel en goede kwaliteit

Ik heb zeer tevreden met de bestelling, goede kwaliteit en super mooi!

Super mooie knuffel, lekker zacht en niet een standaard knuffeltje

Goede ervaring, snel binnen, goede kwaliteit, originele knuffel

Supermooie slinger.

Goed verpakt. Snelle levering. Prima!

Prima gedaan

Mooi op tijd en mooie dingen.

Leuk!

Ik had 2 kaarsen in Rosé kleur besteld. Maar er zit een enorm kleurverschil op beide kaarsen. Het lijkt alsof het twee verschillende kleuren zijn. Ik stuurde jullie een bericht op messenger en kreeg geen antwoord. Jammer! Ik beveel jullie wel aan want hebben leuke spullen op de website!

Juiste prijs & kwaliteit

Correcte weergave, altijd leuke kortingen, kwaliteit en leveren zijn goed, enkel 1 sterretje minder omdat je als Belgische klant nog verzendkosten moet betalen.

Goeie kwaliteit versieringen, altijd snel en op tijd geleverd voor alle feestdagen. Mooie artikelen die echt indruk maken op alle feestjes.

Hele leuke webshop met mooie items

Er zijn niet heel erg veel fijne (Nederlandse) websites die zulke producten verkopen. De website is overzichtelijk en heeft echt heel erg veel te bieden.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht