Hartstikke mooi!

De gepersonaliseerde bestelling is in perfecte staat en zeer snel geleverd.

Wij hadden een kerstboom met tekst besteld ivm geboorte 1e kleinkind. Op de eerste levering was het jaartal niet helemaal duidelijk op de boom terecht gekomen. Na een telefoontje hebben we nu snel een nieuwe kerstboom met het duidelijke jaartal ontvangen.

Mooi gepersonaliseerd snijplank

Alles verliep heel vlot! Het product is gemakkelijk te personaliseren. Pakket wordt goed verpakt en op enkele dagen tijd had ik het al in mijn bus! Helemaal zoals ik het had gemaakt! Heel fijne ervaring! Jullie zien mij nog terug!

Snel geleverd, helemaal tevreden!

Snel geleverd, prima producten, helemaal tevreden!

Leuke collectie, vriendelijk en snel

Wij hebben een ballenbad en zochten geschitke ballen ervoor. Online bij jullie een goede deal gevonden. Mooie kwaliteit en medewerkers zijn heel vriendelijk, had even aan de bel getrokken omdat toen ik het pakket ope de maar 1 set ballen was later bleek er een 2e pakket al op de post te zijn met de andere set ballen. Alles was ook super snel geleverd.

Blij met mijn leuke aankopen van Madam Stolz

Blij met de leuke aankopen en snelle levering!!

Fijne ervaring met deze website, snelle levering en goeie kwaliteit!

Snelle prachtige service

Helemaal geweldig!

Super goede service en snel

Heel netjes alles ingepakt en mooi vlot geleverd

Prachtig

Gepersonaliseerde kersthanger besteld. Super snel in huis en hij is prachtig.

Snelle levering. Vriendelijke en behulpzame klantenservice

Door een fout van de koeriersdienst hadden ze mij het verkeerde afhaalpunt doorgegeven. Ik belde de klantenservice en werd snel en goed geholpen. Product ziet er precies uit zoals op de foto’s! Heel blij mee

Lovely

Beautiful knuffeldoekje. Well made and super soft. My baby niece will love this. Delivery was very fast. Recommend.

mooi product en snel geleverd

ik ben erg blij met mijn bestelling, het is een erg mooi product en het werd zelfs in de drukke decembermaand snel geleverd

Geweldig!

Leuke deco om uit te kiezen snel geleverd! Gewoon geweldig!

Heel goed!

Mooi assortiment, leuke prijzen!

Ik heb een super fijne ervaring, altijd veel voorraad. Super leuke producten. En goede, snelle bezorging.

Fast delivery and good product description

My order arrived really fast and the items were in a perfect condition. We haven’t used them yet, as my son is still a big younger than the recommended age, but they look exactly as in the description.

Goed en degelijk speelgoed

Dat de kleintje er super leuk mee kunnen spelen

Moderne, kwalitatieve tas waar alles in past.

Helemaal blij met mijn Mommybag met panterprint. Ik kan er alles in kwijt en hangt lekker over mijn schouder.

Nice and fast

I liked the fast delivery of products. Good packaging too. Lots of choices on your site great for gifts as well. I would recommend!

Snel geleverd en voldoet aan verwachting

Ik vind het wat duur voor wat je krijgt.

Goede, snelle service

Leuke webshop met feestelijke producten!

Prima service, snel geleverd in deze drukke tijd. Leuke producten in de webshop. We gaan er een feestje van maken!

Mooi product, snel geleverd

Mooi product, snel geleverd