Duidelijke communicatie

Constante status update van bestelling, snel en volgens afspraak geleverd ondanks persoonlijke sleutelhanger.

Goede service, mooie artikelen

Leuke en mooie artikelen. Service is altijd uitstekend. Snelle verzending. Fijn contact met klantenservice. Ze antwoorden altijd snel en vriendelijk op vragen. Heel tevreden!!!

Geweldig!

De gepersonaliseerde letters voor in de boom zijn super mooi! En ook de raket en unicorn van glas. Love it!

Snelle en duidelijke service!

Super snel binnen en precies zoals ik had gedacht

Goed!

De ballonnen zelf waren echt super! Hele mooie kleuren en goeie kwaliteit. De heliumtank was echter een beetje een teleurstelling. Ik heb een tank gekocht voor 50 ballonnen, maar kreeg hier nog geen 30 uit. Dit terwijl ik gewoon ballonnen van normale grote heb gebruikt. Dit vond ik echt zonde! Al met al zag het er wel erg feestelijk uit met de ballonnen die er wel stonden!

helaas de ballon niet ontvangen

wij hebben tot op heden de ballon niet ontvangen. terwijl wij wel een aflever bericht hebben gehad. het was een ballonnom iemand een hart onder de riem te steken, waarvan het kindje na 8 goeie maanden zwangerschap is overleden. dus het is heel vervelend dat het niet is aangekomen.

Lange levertijd

Helaas is mijn bestelling na 1 week nog steeds niet binnen. Betreft een geboorte bord dat je natuurlijk zo snel mogelijk wilt ophangen.

Maakt de taart af

Snelle service en super leuk op een taart met jungle thema!

Heel blij met onze nieuwe Ballenbak waar hij heel veel plezier van gaat hebben

Snelle en correcte service

Mooie leuke website, zeer leuke spulletjes en snelle en vlotte service!

product snel geleverd, jammer dat er geen klein ringetje werd geleverd voor tussen de kast en het moertje. Dat hoort er in mijn ogen nl. wel bij.

Snelle en nette levering

Zeer slecht

Bestelling nooit ontvangen, pakket is gewoon retour gezonden en geld ook nog steeds niet terugontvangen. Klantenservice vindt dat ik gewoon opnieuw moet bestellen. Totaal niet geholpen.

Super snel en leuk artikel

Super snel ontvangen

De website vind ik overzichtelijk en wij hadden een eigen trouwkaart samengesteld en een proefdruj besteld samen met het inspiratieboekje. Dit was prima opgestuurd!

Mooie producten

Producten precies als omschreven.

Mooie producten

Ik had 2 kerstballen ontworpen op de site en dit was een zeer mooi resultaat geworden.

Snelle, nette bezorging. Prachtig vloerkleed waar onze zoon op zijn kamer veel plezier v gaat hebben

Snelle, nette bezorging. Prachtig vloerkleed waar onze zoon op zijn slaapkamer veel plezier van aat hebben

Geweldig vlugge reactie

Ik ben zeer tevreden over We love deco. Bij een probleempje meteen reactie en oplossing. Fantastisch. Ik kan het iedereen aanbevelen. En het product ook helemaal top.

Fijne Website en fijn contact met het team

Er was een product niet geleverd, dit per mail aangegeven en hier werd dan meteen op gereageerd. Het is direct in orde gemaakt en het product is vervolgens op de post gegaan. Een hele fijne service en de producten die ik tot nu toe heb besteld, zijn super!!!!

Fijne klantenservice

Superleuk assortiment en een fijne service, snelle levering

Altijd geweldig!

Wat een geweldige shop! Altijd zijn mijn bestellingen dezelfde dag nog verstuurd en het assortiment wordt iedere dag vernieuwd. De leukste shops!!

Ontzettend blij

Hele snelle levering. Goede kwaliteit van het product. Duidelijke bestel mails. Kortom erg tevreden hier zal ik zeker nog vaker bestellen.

Prachtige romper ontvangen

Een prachtige romper ontvangen van Kidsdeco! Kan het bijna niet in de kerstverpakking houden zo graag wil ik hem geven. Bedankt!

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht