Simplistisch prachtig en persoonlijk

Mooie persoonlijke touch in onze kerstboom, snelle levering en super klantenservice : TOP

Goede service met mooie orginele spulletjes

Goede service en veel leuke dingen. Alleen voor inspiratie al heel leuk om te shoppen.

Tevreden

Alles is naar wens

Snelle levering waarover duidelijk werd gecommuniceerd. Toffe artikelen, ik zou meteen terug bestellen op de site! Leuke items voor cadeau te geven, maar ook voor jezelf ;)

Snelle service, super leuke producten! Bestel hier zeker nog vaker!

Al 2x leuke kerst hangers besteld voor in de kerstboom voor vrienden en familie met elke keer weer leuke feedback en ze willen allemaal weten waar het vandaan komt. Snelle levering dus ook voor last minute erg aan te raden. Ga hier zeker nog vaker bestellen.

Heel tevreden, over producten en service!

Ik had voor Sinterklaas nog 2 kadootjes besteld voor dochtertje. Door problemen bij PostNL waren deze vertraagd maar ik werd super goed geholpen! Pakje kwam uiteindelijk toch toe, en dochtertje was super blij met haar verzorgingstas. Alles was prima verpakt en super van kwaliteit. De draagzak zal gebracht worden door de Kerstman :-) Ik kom zeker terug!

Mijn bestelling was snel binnen en de artikelen waren goed verpakt

Super snelle en fijne service!

Ze hebben een hele fijne klantenservice als je vragen hebt, super snelle reactie. En de levering kwam uiteindelijk ook veel eerder als de verwachte levertijd van 8 weken, was dit slechts 2 weken!

Uitkijken naar een volgende bestelling

Het is sowieso moeilijk kiezen want er zijn zoveel producten en mogelijkheden. Na een eenvoudige bestelling en vlotte betaling werd de bestelling snel aan huis geleverd. Het gastenboek is nog mooier en leuker in het echt dan we verwacht hadden. De andere producten beloven mooie herinneringen op te leveren met de feestdagen. We kijken er al naar uit! En als kers op de taart krijg je een kortingsbon voor de volgende bestelling... en die zal er zeker komen!

Mooie kwalitatief goede producten.

De glazen reageerbuisjes zijn precies wat ik wilde en verwacht had. Producten werden zeer snel verzonden en waren snel bezorgd.

Snel en overzichtelijk

Mooie website met ruime en diverse keuzes. Vlotte levering en netjes verpakt.

Het is niet de eerste keer dat ik bij KidsDeco bestel, een fantastische website met geweldig veel mooie en leuke producten en daarbovenop heb je nog een topservice! Een aanrader!

Leuke artikelen, snelle bezorging, fijne webshop

De webshop heeft een goed aanbod aan artikelen en leuke merken. De bestelling gaat zorgeloos en de bezorging is snel.

Mooi product

Leuk product waarin je je eigen kerstbal kan maken met een foto. Was goed verpakt en zie er mooi uit!

Wauw!

Heel mooie producten! Groot aanbod!

Fijn en mooie spullen.

De spullen werden snel geleverd. Het zijn leuke mooie spullen.

Prachtige spullen maar toch teleurgesteld!!

Ik word (als alles goed gaat) Oma. Ik ben leuke spullen aan het kopen om de babylogeerkamer gereed te maken voor ons 1e kleinkind. We Love Deco heeft een grote keuze uit prachtige producten (vandaar de 3 sterren). Ik heb de Kinderschommelstoel Teddy van Childhome € 139,00 en de Giraf 135cm van Childhome € 129,00 besteld. Prachtige kwaliteit! Maar zie ik net nadat ik de bestelling geplaatst heb op een donderdag op hun site 'De Dagdeal Donderdag' dat de Giraf 135 cm niet € 129,00 maar € 98,10 kost. Dat is € 30,90 minder. Vind ik een groot bedrag. Ik vond het vrij onzinnig om de Giraf opnieuw te bestellen. Moest mijn pakket weer terug en We Love Deco een groot pakket weer opsturen (ook niet goed voor het milieu). Ik ben ervan uitgegaan dat als ik zou bellen met de klantenservice ik het verschil terug zou krijgen (dat is op alle andere sites namelijk wel het geval). Ik gebeld maar nee! Ik ontvang het verschil niet terug. Op de site staat vermeld dat We Love Deco wil dat de klant 100% tevreden is met de bestelling. Helaas ben ik dat nu niet echt. Of ik al mijn andere spullen hier ga kopen daar twijfel ik toch aan, principe kwestie.

Prachtig welkomstbord

Heb meerdere welkomstborden besteld bij deze webshop en mijn laatste aankoop is een houten welkomstbord. Snel geleverd en echt prachtig! Zal prachtig op mijn goudkleurige schildersezel gaan staan! Dank!

Misleidend door de foto

De foto van het artikel geeft 2 planken weer terwijl er maar 1 plank inbegrepen is. In de beschrijving staat inderdaad de inhoud van het pakket beschreven doch vind ik dat titel alsook de foto de indruk geven dat er 2 planken in de prijs zitten ipv 1 plank. Voor die prijs verwachtte ik er meer van.

Goede service en snelle levering

Mooie en overzichtelijke website. Product werd snel en netjes geleverd. Bestelling was goed verpakt.

Geweldig !

Grote assortiment en snelle levering

Heel mooi en bijzonder

Precies zoals het op de site staat Heel mooi ,ik geef het kado dus moet de reactie nog afwachtte Ik ben blij verrast in ieder geval

Top bedrijf

Bestelling was super snel verstuurd en zag er goed uit

Super goede service en snelle levering

Jullie hebben een geweldig aanbod! De levering was snel en netjes.

Snel binnen jammer voor de kosten om op te sturen

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht