Sleutelhanger Met letter

De verhouding kwaliteit/prijs is heel matig Het was maar één letter dus wel een kant en klaar hanger maar ik kon hem niet terugsturen want volgens jullie is het op maat gemaakt Voor dit geld heb ik iets beter verwacht dan ‘action’ kwaliteit Deze mag in de prullenbak want ik schaam me om het aan iemand als kado geven!

In een woord Prachtig

De levering duurde even maar toen ik het pakketje open maakte was dat het waard! Echt een super mooi bescheiden sterretje die mooi in de boom past bij m'n zus ! Zo is ons kleine nichtje er toch een beetje bij deze kerst ! Echt super gemaakt !

Super service!

Product als verwacht maar kapot aangekomen. Snel en vriendelijk contact met de klantenservice en krijg een nieuwe toegestuurd.

Super leuk kado!

Leuk kado voor onder de boom. Snelle service en alles helemaal zoals besteld!

Erg mooie kersthanger

Bij het uitpakken schrok ik eerst. Dacht dat de kersthanger beschadigd was. Het bleek nog beschermfolie te zijn en kon er makkelijk af. Het is precies zoals de afbeelding weer geeft. Prima dus! Wel een enorm grote doos voor zo'n kleine hanger.

super snel, leuk assortiment

super snelle levering, het was de volgende dag al in huis. en wat een leuke kerstballen, kon het niet laten om voor mezelf 1 te kopen. prijs kwaliteit goed in verhouding. 1e keer dat ik hier bestel maar ga ik zeker vaker doen.

Top service!

Snelle levering en leuke producten!

Super leuk voor voorbereiding huwelijk

Mooie producten, snelle levering!

Mooie producten voor op de babykamer. Snel geleverd en keurig op de hoogte gehouden van het leveringsproces. Top!

Mooi assortiment, ruim aanbod en snelle levering!

Ik koop altijd graag bij dit bedrijf. Zoals mijn ervaring beschrijft in één zin ben ik super tevreden. Bestel vaak iets bij een van de deco stores. Is het niet voor m’n zoontje dan wel cadeautjes voor andere, versiering of net wat andere benodigdheden. Dikke aanrader!

Ziet er goed uit en snelle levering.

Snel geleverd en mooie producten

Webshop met hele mooie producten en goede service. 1 artikel was niet naar mijn smaak en kon ik kosteloos retourneren.

Fantastisch, snel geleverd tot product.

Is niet mijn eerste keer dat ik hier iets bestel. Altijd hele fijne service en snelle levering. Wij kijken er altijd naar uit om pakketjes van we love deco te ontvangen.

Snelle levering goede kwaliteit

Pas 1x besteld vandaar (nog) geen 5 sterren.

Mooie items en snelle levering

Ik ben heel blij met de mooie items van We Love Deco. De communicatie is helder en het pakket was snel in huis. Aanrader!

Snelle levering, artikel zoals verwacht

De artikelen waren precies zoals afgebeeld en de levering was zeer snel.

Niets op aan te merken

Partylicious

Ik zou We Love Deco BV heel hard aanbevelen. Ik heb al meerdere bestellingen geplaatst via de webshop en ben altijd heel tevreden geweest van de service. Ze hebben een aangename webshop waar je gemakkelijk de producten die je nodig hebt terug kunt vinden. Producten zijn van goede kwaliteit en aan correcte prijzen. Heel vlotte levering! Foto's op de webshop zijn representatief. Ik zal in de toekomst zeker nog bestellingen plaatsen.

Snel en correct geleverd, topkwaliteit!

Heel tevreden!

Artikel voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Vlotte bestelling en levering.

Leuke producten. Voor ieder wat wils. Goeie kwaliteit. Snelle service

Snelle service, goede prijs-kwaliteit

Goede ervaringen. Hier ga ik zeker nog bestellen. Zowel We Love Deco, Weddingdeco en Kidsdeco.

Snelle en correcte dienstverlening

Kleine flesjes besteld om zelf op te vullen dat dient als geboortegeschenk. De opgegeven leverdatum werd gerespecteerd. De levering was compleet. Wij zijn tevreden over het product van goede kwaliteit voor een eerlijke prijs! Bedankt Mvg Ilse

Leuke producten voor ene geslaagd feestje.

Vaker bij welovedeco besteld. Goede service en levering op tijd.

Leuke doos

Ik kocht deze doos om de spulletjes van mijn zoontje in te bewaren. Leuk uitzicht. Je merkt echter aan de zijkanten dat hij makkelijk zal splinteren. Achteraf gezien was een slotje erop fijn geweest. Vlotte levering.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht