Zo mooi als dierbare herinnering

Heel snel geleverd, hangt prachtig in de boom. Voor ons als dierbare herinnering aan ons kindje die niet meer bij ons is en zo extra fijn om hem bij kerst te kunnen betrekken

Snelle levering mooi product

Ondanks black friday snelle levering. En tevreden met product goed verpakt en duidelijke beschrijving. En nu een heel blije meid met der leer toren en tafeltje

Al mijn kraamcadeautjes koop ik hier!

Vooral de memoryboxen zijn prachtig. Echt een mooi persoonlijk cadeau, die in veel varianten te krijgen is. Deze vul ik dan altijd met andere cadeautjes van de webshop. Er is zoveel keus! Daarnaast hebben ze bij Kidsdeco ook veel leuke spulletjes voor de mommy’s (to be) Levering is altijd snel, zelfs met een gepersonaliseerd cadeau!

Helemaal naar wens

Bestelling werd spoedig en prima verpakt geleverd. Erg tevreden!

Leuke spullen!

Leuke aankleding voor de babykamer gekocht en dan ook nog eens met een korting! Levering was snel. Ik heb alweer meer leuke dingen op het oog!

Goede en snelle service

Wij bestellen regelmatig bij Partydeco, ze hebben een breed en mooi assortiment. Altijd snelle service en ze hebben ook mooie acties zoals blackfriday met 20% korting op alles. Ook ontvang je bij je aankoop een kortingsbon voor de volgende aankoop. Alles is netjes verpakt en de levering is snel.

Snelle afhandeling na bestellen en alles is netjes verpakt.

Ik heb meerdere keren besteld. Alles komt netjes aan en wordt snel geleverd. Wanneer ik iets retour heb gedaan wordt het financiele deel ook snel verwerkt. Leuk assortiment!

Altijd super service en snel

Allemaal leuke producten snel verstuurd en goede service!

Fantastisch product!

Heel erg blij met de wobbel en de snelle service. Kind happy omdat hij er eindeloos met z’n fantasie mee kan spelen en mama blij omdat de service, betaling en levering voorspoedig liepen!

Goed! Betrouwbare shop

Veel keuze in diverse stijlen en makkelijk shoppen op de site. Goede afhandeling en snel verzonden.

Mooie merken voor een correcte prijs

Ik kan er al mijn favoriete merken vinden voor een correcte prijs. De levering was heel snel.

Erg fijne winkel

Mooie spullen, snelle bezorging en veel domgen op voorraad.

Super snelle levering!

In een drukke week een bestelling geplaatst. Ondanks dat was de bestelling super snel binnen. Hele fijne site met onwijs mooie merken en spullen!! Echt een aanrader!!

Snel opgelost na contact klantenservice

Super goed, ik had de helft van mijn bestelling ontvangen en daarom een mail gestuurd. De dag daarna had ik al een mail terug!

Mooie spullen en super snelle levering!

Artikel snel geleverd, in een mooie doos

Prachtige spullen, snelle levering, blij mee!

In 1 woord; SUPER!

Van bestelling 1, tot de vele die nog gaan volgen, altijd tip top in orde! Mooie en kwaliteitvolle artikelen, die altijd met veel liefde afgewerkt worden. Supersnelle levering, en een uiterst vriendelijke klantendienst! WE LOVE DECO gaat onze mooie dag NOG MOOIER maken! Wij zijn fan! Keep up the good work!

Geweldig!

Ik had een aantal dingen besteld en ook zelf een welkomst bord gemaakt voor een baby shower en het resultaat is onwijs goed beter dan ik had kunnen dromen! Ik ben er zo blij ben de levering was ook erg snel ik zou deze site super graag vaker gebruiken :)

Uitstekende shop belevenis

Deze webshop is geweldig. Alles klopt helemaal. Kom hier zeker vaker terug!

Toffe spullen, snel geleverd

Niet alleen is het assortiment heel tof, alles wordt ook nog netjes en snel geleverd. Bovendien hebben ze veel leuke acties. Top!

had er meer van verwacht

Ik vind de tekst niet erg duidelijk op hout

Perfect!

Snelle levering en leuke kortingsactie. Perfect!

Uniek en stijlvol babyspeelgoed

Merkjes die niet op elke hoek van de straat te koop zijn. Mooie moderne kleurtjes die passen bij de inrichting. Ik ga een aanstaande mama heeel blij maken!

Aanrader!

Producten snel geleverd, met updates wanneer het pakje verstuurd en verwacht werd. En niet onbelangrijk: items zijn even leuk als verwacht/gehoopt!

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht