Top kwaliteit

Prachtige collectie, snelle levering , En indien hulp nodig heel vriendelijk en proberen alles tot in de puntjes op te lossen . Een echte aanrader om bij jullie te bestellen.

Leuke producten en soms leuke aanbiedingen

Fijne website met mooie producten. Snelle levering

Super goede service

Bij twijfel over het ontvangen product werden we super goed geholpen!

Alle sint aankopen in 1x daar gedaan, erg snelle levering erg tevreden.

Snel, netjes, duidelijk, alles helemaal naar wens

Snel geleverd, netjes verpakt, na iets retour gezonden te hebben ook zeer snel het bedrag retour op rekening. Alles duidelijk gecommuniceerd. Helemaal prima

Net als vorige keren een fijne ervaring. Top

Uitstekend!

Veel keuze, makkelijk te bestellen. Goede service mbt het op de hoogte houden van de bestelstatus, verzendstatus etc. Pakjes snel en netjes geleverd. Ook wanneer er iets met de producten fout is en je neemt contact op, krijg je snel een reactie en wordt er een goede oplossing gezocht. Ik ben fan van deze website.

Goed! Duidelijke webshop en snel geleverd!

Fantastisch!

Mijn droom ledikantje die bij de meeste shops niet leverbaar was, wel op voorraad bij kidsdeco en mogen kopen met korting! Het ledikantje werd ook nog eens de volgende dag verzonden. Kortom: super ervaring.

Hele mooie producten, die snel geleverd worden.

Super goeie service met snelle levering

Na het ontvangen van onze bestelde spullen, waren we erg blij. Wat een mooie spullen. Alleen jammer genoeg hadden de kaarsen de tocht niet overleefd. Contact gehad met de klantenservice en er werd een nieuw pakje kaarsen opgestuurd, binnen 2 dagen. Erg blij met deze goeie service.

Altijd het mooiste cadeau voor ons eigen mooiste kleine cadeautje van èèn jaar oud!

Heel groot kwalitatief goed assortiment voor ieder budget. Leuke aanbiedingen en acties. Veel spulletjes die ik nergens anders kan vinden.

Hele mooie spulletjes en een super fijne klantenservice!

Ik ben erg tevreden over de spullen die ik heb aangeschaft voor de nieuwe kamer van mijn dochter. Ik was hierbij vergeten een code te verwerken voor korting, die de klantenservice hierna netjes nog heeft verwerkt voor mij. Ze zijn erg vriendelijk!

Mooie spullen, communicatie mag beter

Website met mooie spullen. Goede levering. Bij bestelling wiegje met levertijd geen-weinig communicatie.

Zeer ruim assortiment en snelle levering

Fijne website, groot assortiment, snelle levering super.

Jullie verkopen gewoon de allerleukste spullen!!

Fijne en duidelijke website. Snel geleverd

Nadat ik mijn mail had achtergelaten voor een artikel wat niet opvoorraad was kreeg ik al snel mail dat het er weer was. Meteen besteld en volgende dag al in huis!

Goede service, snelle levering en mooie producten!

Ik ben tevreden over de service en de snelle levering is erg fijn. En natuurlijk fan van al jullie mooie producten! Top!

Super snelle levering en mooie producten

Mooie producten van Liewood besteld en met een snelle levering gekregen, ondanks de december drukte.

Alles als verwacht

Snel geleverd en alles als verwacht. Ik heb mooie feest artikelen bij partydeco.nl verkocht

Mooi assortiment

Mooi, uitgebreid assortiment, snelle levering !

Heel blij

Snelle levering en super mooie spullen!

Groot aanbod, veel leuke merken, snelle levering. Alles top!

Geweldig, goede service en snelle bezorging

Ik had nog een vraag aan de klantenservice over het product. Vraag telefonisch gesteld. Direct en uiterst klantvriendelijk en ook ter zake geholpen.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht