Een winkel webshop voor kinderen of moeders met een uitgebreide assortiment in luxe producten

Een leuke winkel waar je altijd zult slagen door een uitgebreide assortiment met kwaliteit spullen.

Snelle service!

Nog geen idee of het in de smaak valt het betreft een Kerstkado dus nog even geduld je kan het maar binnen hebben maar was snel binnen top !!

Heel mooie artikelen van een goede kwaliteit

Ik vond alles voor een topfeestje te kunnen organiseren op een plaats voor een mooie prijs. De kwaliteit is zeker mooi! De levering was super snel, zeker gezien de huidige moeilijkheden in transport! Ik had het al de dag erop in België!

Vlugge levering, mooi assortiment

Ik zocht wat kerstcadeautjes voor mijn nichtjes en vond superleuke spulletjes op deze website. De dag erna had ik ze al in huis, alles in goede staat en correct verpakt. Bij een probleempje in het bestelproces contacteerde ik klantenservice, ook hier kreeg ik vlug een antwoord.

Super mooie webshop

Erg mooie artikelen en snelle verzending!

Súper snelle levering!

Nog nooit is een pakket zó snel geleverd hier. Op zondag besteld, maandag in huis. Daarnaast zat het netjes verpakt.

Leuke hanger, prima kwaliteit.

Snel geleverd.

Een tevreden meisje

Super snelle levering, goed verpakt. Een heel blij kindje!!

Sneller levering!

Besteld en dag erna bezorgd en van prima kwaliteit!

Ik heb de ballen gekocht om met de pony een ballenbaksoel te doen en daar bleken deze ballen uitstekend geschikt voor te zijn.

Top top top

Snel en super leuke spulletjes!

Ik heb een gepersonaliseerd product besteld. Goede en snelle service! En super mooie spullen. Ik bestel er graag.

Supersnel

Ik ontving de autostoel eerder dan de mogelijkheid om met afterpay te betalen. Top!

Snelle service. Ik had een memorybox besteld voor mijn kleindochter na 3dagen heb ik ze al ontvangen. Ze is super mooi dat ik meteen een 2de besteld heb voor mijn 2de kleindochter .

Alles naar wens

Mooie producten kunnen bestellen voor een scherpe prijs. Bestelling snel ontvangen en niks op aan te merken.

mooi materiaal voor een leuke prijs

Eerste bestelling en t is keurig geregeld, levering enz

Altijd perfect

Ik vind dit een fijne site met snelle service. Ze stellen mij nooit teleur!

Super snelle levering

Leuk proefpakket en super snelle levering

Ik vind het een prachtig resultaat en ook van de levertermijn ben ik verbluft. Keep up the good work!!!

Super service!

Er was wat beschadigt bij ons aangekomen. Ik maakte een foto en mailde hem, kreeg diezelfde middag nog een passende oplossing. 2 dagen later ontving ik alsnog het product, dit keer helemaal onbeschadigd en super mooi!

Perfect , leuke shop

Leuke shop, makkelijk aankopen doen, snelle verzending

Super mooie spulletjes

Snel in huis. Alles is mooi en compleet Alleen jammer dat er best veel dingen niet op.voorraad waren

Snelle levering en goede service

Levering was snel binnen, er miste alleen één artikel, dus daar moest ik nog achteraan bellen. Dit was gelukkig gemakkelijk opgelost en werd nagestuurd.

Super snelle en goede service

Al veel feesten versierd met de mooie artikelen van We Love Deco. Kwaliteit is altijd goed. Klantenservice is persoonlijk en snel.

Mooi geboortebord

Veel keuze in geboorteborden. Een prachtig exemplaar uitgekozen voor de geboorte van onze dochter. Snel geleverd! En mooie kwaliteit. Hangt stevig op het raam met plakstrips en kan goed tegen regen. Heel tevreden. Een aanrader!

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht