Product voldoet precies aan de omschrijving en foto en een snelle levering.

Snelle levering. Representatieve foto's op de site, product is precies zoals verwacht.

Uitstekend!

Goede service en snelle verzending

Zeer goed!

Mooi producten en snelle verzending.

Hele mooie spulletjes en super snelle levering!

Ik was weer zo blij met mijn bestelling ♡ jullie hebben een mooie collectie! En de lampen zijn prachtig

Snelle service, mooie spullen, erg blij mee

Erg leuke spullen. Hele snelle service. Dochtertje is blij met de gekochte producten. Zeker een aanrader om hier wat te kopen.

Super mooi gemaakt

Zeer tevreden..super mooi gemaakt en snelle levering.

Snel en netjes

Snelle levering alles compleet met extra materiaal ik ben super tevreden

De finish in toch voor ons huwelijk

Alles was zo goed als geregeld, maar op deze site kon ik nog mooi de laatste dingen aanschaffen die perfect waren en wat ik niet kon vinden!

Goede kwaliteit, snelle levering

Mooie producten, kwalitatief goed, veel duurzame spulletjes. Goede communicatie

Hele fijne webwinkel

Hele fijne webwinkel met veel keuze en snelle levering. Ook hebben ze vaak leuke acties op bijvoorbeeld Instagram.

Mooie producten van goede kwaliteit

Stijlvolle feestartikelen, ruime keuze en snelle levering. Top!

Superleuk speelgoed!

Leuk en hip speelgoed voor mijn dochter, goed geslaagd voor Sinterklaas met de nieuwste items. Fijne en snelle levering!

Snel en goed

Mooi assortiment. Snelle levering, goede prijzen.

Supersnelle levering. Alleen jammer dat ik geen antwoord meer kreeg op de korting ivm aanmelden nieuwsbrief… Ik had namelijk 2 kadootjes doorgegeven gekregen van mijn schoondochter. Had niet meteen in de gaten dat het om dezelfde firma ging dus sowieso pech met verzendkosten en ook aangemeld voor nieuwsbrief, maar geen kortingscode ontvangen. Voor de rest zeer tevreden. Wie weet kunnen jullie mij nog enigszins tegemoetkomen, zou wel zo sportief zijn… Mvg Irma Willems

Erg fijne ervaring:)

Overzichtelijke webshop, snelle bezorging en kwalitatief verpakt, mooie producten. Kortom: zeer goede ervaring:) Groetjes Janneke

Heel erg fijn ondanks twee foutjes.

Mijn bestelling kwam keurig en snel aan, het was ook goed verpakt. Helaas was het twee keer misgegaan maar dat is snel opgelost met de klantenservice ook de klantenservice heb ik heel erg fijn ervaren. Ze waren snel met antwoorden en dat is natuurlijk erg fijn. Ik blijf zeker hier bestellen, super leuke producten.

Snel bezorgd en mooie spullen

Altijd snel bezorgd en originele feest versiering van goede kwaliteit. Ik ben fan.

Een feestje!

Snelle levering. De voorbereidingen op de bruiloft van mijn zusje en zwager worden op deze manier een feestje op zich! Mocht ik winnen, kies ik weer iets leuks uit voor hun droom dag!

We love Deco helpt je om een exclusieve gepersonaliseerde styling te creëren op je droombruiloft❤

Je kiest een stijl die je aanspreekt en kan hierbij alle gewenste producten vinden die bij je passen. En dan het personaliseren, een geweldige ontdekking. Wat hebben mijn aanstaande en ik hier al veel mensen blij mee gemaakt!

Ik had een schrijffout gemaakt, stress! Gebeld, werd meteen aangepast geen probleem.

Leuke kersthangers met goede kwaliteit!

Goede service en laten regelmatig weten hoevee je order is. Ik ga vaker een kijkje nemen op hun website!

Leuke producten

Ik had wat problemen met bestellen op de dag van het 5 jaar bestaan, waardoor de betaling niet lukte. Ze zullen achteraf de korting verrekenen waardoor ik toch kan genieten van de voordelen. Super vriendelijke customer service ! Ohja... En de productjes die ik bestelde, helemaal top ! Praktische nieuwe drinkbus voor de dochter, leuke brooddoos voor de zoon en een mooie speelmat voor het metekindje.

Mijn bestelling is zeer mooi gemaakt en een super snelle levering !

Mooi!

Mijn bestelling was helemaal wat ik ervan verwachtte. Heel tevreden ermee. Een tip: voor een site die trouwartikelen verkoopt, voeg theelichtjes in hartvorm in meerdere kleuren toe à het assortiment. Dat zou mijn idee compleet gemaakt hbb!

Mijn gepersonaliseerde bestelling was er snel en arriveerde in perfecte staat. Zowel de personalisatie, de kwaliteit van het product en de levertermijn waren zoals beloofd. Ik ben supertevreden!

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht