Mooie sites en overzichtelijk. Altijd snel geleverd!

Dik inorde, snelle levering!

Super snelle levering

Goede kwaliteit en hele snelle levering.

Producten waren mooier dan verwacht!

De ballonnenboog was veruit de beste verassing van de bestelling! Had niet verwacht dat het zo mooi uit kon pakken! Echt fantastisch!

Super snelle en goede service!

Was de 3e bestelling alweer, en zeker niet de laatste!!

Goede en snelle service. Product is van goede kwaliteit

Goede ervaring

Netjes verpakt, zeer snelle levering, in een woord top.

Leuke presentjes voor een aanstaand echtpaar. Snel geleverd en ziet er prima uit!

Bestelling snel geleverd. Leuke presentjes en betaalbaar

Na toch veel stress rond huwelijksaccessoires kan je steeds rekenen op weddingdeco dat ze een mooi afgewerkte bestelling verzenden met personal touch! Ook bij vragen krijg je onmiddellijk een respons wat geruststellend is! Zeer tevreden klant hier.

correcte bestelling geleverd

niet op aan te merken ,vlot en na eerste levering fout geleverd ,het juiste 2dagen later geleverd .prima zoals men het verwacht

Mooie spullen en snel geleverd

Voor mijn dochter haar 1ste verjaardag in Mermaid thema de gepersonaliseerde taarttopper en andere dingen besteld. Het was de eyecatcher van de avond en een blijvende herinnering voor onze kleine meid.

Top service en top kwaliteit!

Wij hadden een gastenboek besteld voor ons trouw en vertrek feest. De levering is een beetje versneld opdat wij het zeker op tijd zouden ontvangen, echt tóp service! En super kwaliteit!

Leuke en betaalbare voor een geslaagd feestje

Super leuke producten hebben jullie ! En van goede kwaliteit! En snel bezorgd :)

Mooie producten en goede service

Voor mijn dochter badkleding besteld. Zijn mooie producten. Meerdere producten gehouden. Daarnaast een snelle levering en goede retour service. Alleen jammer dat je het retour label nog moet printen.

Snelle levering!

Tevreden klant!

Mooie afgewerkte levering

Gepersonaliseerd welkomstbord is erg mooi… we zien er naar uit om te trouwen

Snelle levering en super leuke dingen die er ook in het echt uitzien zoals omschreven

Heel mooi en supersnelle levering

Product is prachtig en binnen 3 dagen al bezorgd. Heb ze kado gegeven en de ontvangers waren er zeer blij mee

Sparkles

Artikel zoals omschreven, zelfs nog mooier !

Super!!

Ruim assortiment, altijd origineel en heel veel leuke spullen! Dikke aanrader!

Echt toffe items!

Fijne webshop!

geweldig

Een nette en snelle levering!

Snelle levering en goede spullen en prijs!

Ik had een lamp besteld voor de kinderkamer, hij hangt er al! Hij is super leuk!

Zeer mooi

Mijn bestelling geplaatst en werd zeer vlug en correct geleverd,heel mooie bedrukking,ik bestel zeker nog op deze site

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht