Prachtig kerstcadeau

Ik heb een foto kerstbal besteld. Ontzettend mooi en leuk cadeau

Ik ben tevreden over het resultaat, ziet er goed uit!.

Nu nog afwachten hoe de ontvanger zal reageren!

Snelle levering, mooie producten!

Goede ervaring. Vlotte levering! Mooie artikels

Leuke decoratie

Bij mijn eerste bestelling voor babyshower artikelen bleek de blokken toren baby niet op voorraad. Ik kon netjes met een code een ander artikel laten bezorgen. Bij deze blokken toren zouden er stickervellen bij zitten met de letters baby. Deze zitten echter niet bij het product. Met de andere producten ben ik erg blij.

Superleuk!!

Leuke lampen, niet duur en snelle levering!!!

Wat een mooie spulletjes!

Mooie artikelen, snel geleverd. Prima communicatie rond levering

Goed voordelig en snel geleverd

Voordelige producten en snelle levering. Zou het zeker aan bevelen.

Fantastische leuke site!

Mooie site, hele leuke spullen staan er op. Snelle service.

Snelle en nette verzending

Fijne website, duidelijk hoe te bestellen. Snelle verzending!

Tevreden met de snelle levering, reactie op mijn vraag en de oroducten

Snel en makkelijk

Ik was op zoek naar een ringendoosje. Via Google kwam ik bij jullie en vond precies wat ik zocht voor een mooie prijs!

Fantasisch mooie herinnering

Ik heb een herinneringsbox besteld om een blijvende herinnering aan de kraamperiode van mijn dochtertje te houden. De box is lekker groot, waardoor alle kaartjes en eerste momenten in de doos passen. De box is mooi afgewerkt en heeft mooie details.

Hele leuke spullen! Snel geleverd!

Snelle service, superblij met mijn bestelde kersthangers!

Er was vergeten mijn bestelling te versturen

Na een week nog niks gehoord te hebben gaan bellen en kreeg te horen sorry vergeten. Bestelling kwam uiteindelijk binnen en het ging om kerstversiering, sommige producten waren van zulke slechte kwaliteit dat bijna alles direct retour is gegaan.

Snelle levering, goed verpakt en mooie producten

Snelle levering, goed verpakt en mooie producten. Dik tevreden.

Top service!

Precies volgens de geschepte verwachtingen, hele snelle levertijd en een persoonlijke noot toegevoegd.

Veel keus is de webshop. Mooie kwalitatieve producten & super snelle levering!

Snelle levering van de goederen Goede kwaliteit. Enkel de houten schijfjes zijn niet het zelfde als op de afbeelding. Deze voldoen niet aan de verwachting.

Mooie produkten!

Vlotte bestelling, vlotte levering en goede kwaliteit! Ik bestel hier zeker nog eens!

Zeer tevreden met mijn bestelling. Zeer goed op tijd geleverd. Zeer goed ingepakt. Pakje was breekbaar. Maar heel goed ingepakt aangekomen. Alvast bedankt voor de service

Super snel geleverd

Ben heel erg tevreden over deze online winkel.

Ballenbak bestelt en het is super.

Perfect!

Was zoals beschreven & werd mooi op tijd (op de gezegde tijdstip) bezorgd!

Mooie, degelijke vuilniswagen

Toffe vuilniswagen. Alvast wat inzicht in afvalscheiden creëren, leuk dat dat spelenderwijs al zo kan. Zelfs voor dochter van 1 zeer favoriet. Mooie kwaliteit!

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht