het was vlug in huis,product is wat afgebeeld was, heel erg tevreden. ben er blij mee
Duidelijk informatie, supersnelle levering & product zoals verwacht
De save the date kaarten zijn echt super mooi geworden en heb er veel complimenten over gekregen. Zeer goede service en super snel geleverd. Ik kijk er naar uit om de trouw kaarten te gaan bestellen.
Hemeltje en aankleedkussen besteld. Was binnen 2 dagen binnen en netjes verpakt. Kidsdeco heeft een leuk assortiment
Hi Sophia, Hartelijk dank voor de beoordeling die jij voor ons hebt achtergelaten. Een prachtig cijfer waar wij heel blij mee zijn. Wij wensen je veel plezier toe van jouw bestelling en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Karlijn, Team Welovedeco
Fast sending. Excellent quality. Good communication.
Hi! Thank you for your review. We are happy to hear that you can share a great shopping experience with us. We hope you enjoy your order and we hope to see you soon in one of our webshops. Yours sincerely, Karlijn Team Welovedeco
Mijn gepersonaliseerde bedank attentie ( merci kaart ) was super snel klaar en zag er perfect uit! Ik dacht dat mijn bestelling na een week nog steeds niet klaar was dus gemaild naar de klantenservice. Meteen een mail terug met daarin dat de zending al was geweest en mn pakket al klaar was.. deze mail had ik gemist, zat namelijk al dagen geleden in mn spam. Dus excuses aangeboden en bedankt voor de super mooie Merci kaarten die er zo mooi uit zien en snel klaar waren. Dit is zeker een positieve review waard!
Beste Anju, Bedankt voor de tijd welke jij hebt genomen een beoordeling achter te laten. Wat fijn te horen dat de order helemaal naar wens is. Wij wensen jou hier natuurlijk veel plezier van toe. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Gepersonaliseerde artikelen besteld, voor de tweede keer. Ook nu weer tevreden en snel geleverd.
Het Ankie, Heel hartelijk dank voor je review naar aanleiding van je aankoop bij Partydeco. Wat fijn te lezen dat je een bekende van ons bent. Dat horen we natuurlijk graag. En hoe fijn dat het ook deze keer weer goed bevallen is! Hopelijk zien wij je snel nog eens terug. Tot dan! Met vriendelijke groet, Karlijn, Team Welovedeco
goede service, snelle levering en mooie producten!
Hi Ellen, Wat fijn te lezen dat jij jouw bestelling spoedig hebt ontvangen en dat je tevreden bent met de door jou ontvangen items. Dat horen wij natuurlijk graag. Veel plezier toegewenst van de door jou ontvangen producten. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Mooie producten en altijd snel geleverd!
Hoi S, Dank voor je bestelling bij Kidsdeco! Wat leuk dat je zo'n positieve review hebt achtergelaten! Dat zien we graag. We zijn blij dat je tevreden bent over onze snelle bezorging en mooie producten. We wensen je veel plezier van je bestelling en zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Neline, Team WeLoveDeco
Mijn derde bestelling bij Kidsdeco. De mooie en uitgebreide collectie op hun website maakt het leuk om te kiezen. Vlotte levering! Tot nu toe alles de volgende dag in huis. Alles zorgvuldig verpakt,… heel tevreden!
Hoi Mevin, Bedankt voor jouw bestelling en beoordeling bij Kidsdeco. Wat leuk dat je enthousiast bent over onze ruime collectie aan diverse kids producten! Wellicht dat dit nog eens leidt tot een nieuwe bestelling in één van onze webshops! Met vriendelijke groet, Neline Team WeLoveDeco
Bezorging pakketje werd twee keer uitgesteld en uiteindelijk alsnog op een ander tijdstip bezorgd. Niet duidelijk of dit probleem (deels) aan We love deco lag of bij tnt.
Hoi, Hartelijk dank voor je beoordeling. Wat vervelend om te vernemen dat jouw bestelling later bezorgd is dan in eerste instantie is aangegeven door PostNL. Op de dag van bestelling hebben wij het pakket verzonden en het spijt ons dat het in handen van PostNL meerdere malen vertraagd is. Het spijt ons dat je bestelling later is geleverd. Wij hopen dat de ontvangen producten wel naar wens en verwachting zijn en wensen je hier namens het hele team veel plezier van toe. Met vriendelijke groet, Neline, Team WeLoveDeco
Met helium opgeblazen ballon besteld, zag er mooi uit en kwam op tijd aan. Wel een enorm grote doos voor de ballon, dus dat kan wat milieuvriendelijker en de prijs vond ik ook net aan de hoge kant. Maar kortom, ze leveren goed wat ze ook aanbieden op de site.
Beste Amaya, Bedankt voor de tijd welke jij hebt genomen een beoordeling achter te laten. Helaas hebben wij niet voor elk product een passende doos. Om er voor te zorgen dat je bestelling tijdig en zonde schade bij je aan zal komen kiezen wij soms voor een groter formaat doos. Wij hopen dat de ballon veel plezier zal geven! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Super snelle levering! Mooie merken!!
Hoi Lena, Wat fijn om te lezen dat alles goed verlopen is. Dat horen we natuurlijk graag! We wensen je veel plezier toe van je bestelling en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet Neline, Team Welovedeco
Duidelijke website, prima communicatie en bestelling netjes geleverd
Een snelle levering van mooie producten
Hoi Lucinda, Een prachtige beoordeling waar wij jou heel hartelijk voor willen danken! Wij hopen dat de ontvangen producten naar wens en verwachting zijn en wensen je hier namens het hele team veel plezier van toe. Hopelijk zien wij jou nog eens terug in een van onze shops. Met vriendelijke groet, Neline Team Welovedeco
Het is een mooie website met leuke spulletjes. Maar er staat gratis verzenden boven 50 Euro en gratis retourneren maar daar moet je mee oppassen want als je retourneert en wat je houdt komt onder de 50 euro dan moet je alsnog verzendkosten betalen. Hier kwam ik door een review achteraf te lezen achter. Anders had ik nooit besteld.
Hallo Oma, Hartelijk dank voor uw beoordeling. We zijn zeer transparant over onze retourvoorwaarden. Deze zijn terug te vinden op onze website: https://www.kidsdeco.nl/retourneren. Deze zijn ook vooraf aan de bestelling beschikbaar. Maar we vinden het natuurlijk heel vervelend dat u het zo heeft ervaren. We hopen dat u alsnog veel plezier mag hebben van de producten die u heeft gehouden en we zien u graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Neline Team WeLoveDeco
Top service! Binnen 24u in huis en ze hebben zo'n leuk assortiment. Je blijft er shoppen!
Hoi Cheryl, Hartelijk dank voor je beoordeling. Goed om te horen dat je een fijne shop ervaring hebt en de goederen spoedig zijn ontvangen. Dat horen wij graag! Wij wensen jou veel plezier toe van je bestelling. Met vriendelijke groet, Neline, Team Welovedeco
Heel snelle levering. Zeer tevreden.
Hoi Britt, Bedankt voor je bestelling en positieve review bij Kidsdeco! We vinden het altijd fijn als onze klanten tevreden zijn over hun bestelling! We hopen dat je veel plezier zult hebben van je bestelling en zien je graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Team WeLoveDeco
Partydeco heeft ontzettend veel leuke spullen, iets kiezen is bijna niet te doen ;) Levering gaat ook hartstikke snel.
Hoi Nynke, Bedankt voor jouw bestelling en beoordeling bij Partydeco. Wat leuk dat je enthousiast bent over onze ruime collectie aan diverse feestproducten! Wellicht dat dit nog eens leidt tot een nieuwe bestelling in één van onze webshops! Met vriendelijke groet, Team WeLoveDeco
Bestelling kwam snel en deugdelijk verpakt.
Hoi Marijke, Hartelijk dank voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat alles goed verlopen is. Dat horen we natuurlijk graag! We wensen je veel plezier toe van je bestelling en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Neline, Team Welovedeco
Super blij mee!
Hoi Ezgi, Dank voor je bestelling bij Partydeco! Wat leuk dat je zo'n positieve review hebt achtergelaten! Dat zien we graag. We zijn blij dat je tevreden bent over onze snelle bezorging en mooie producten. We wensen je veel plezier van je bestelling en zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Neline Team WeLoveDeco
Ik zou 5 sterren geven moesten ze mij gemaild hebben wanneer er een probleem was met mijn bestelling. Ik heb zelf moeten bellen om te horen wat er aan de hand was.
Hoi Esther, We willen je bedanken voor je bestelling bij Weddingdeco! Wat vervelend dat je zelf contact op hebt moeten nemen over jouw order, dat hadden inderdaad liever anders gezien. Ik zie dat jouw bestelling gelukkig inmiddels is bezorgd en we hopen dat je er veel plezier van zult hebben! Met vriendelijke groet, Neline Team WeLoveDeco
Kwaliteit hout in vergelijking met de prijs vond ik tegenvallen. Veel splinters aan de onderkant. Bezorging goed!
Hoi Hannelies, Bedankt voor jouw bestelling en beoordeling bij Kidsdeco. Wat jammer dat de kwaliteit van jouw bestelling is tegengevallen! Dat is uiteraard niet de bedoeling. Zou je een mailtje kunnen sturen naar onze klantenservice? Zij zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag tussen half 9 en 17 uur. Zij kijken graag even met je mee. Met vriendelijke groet, Neline Team WeLoveDeco
Snelle en goede service en de artikelen waren precies zoals we verwachten, helemaal top!
Hi Anouk, Bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling te plaatsen naar aanleiding van je bestelling bij Welovedeco. Wij zijn blij te horen dat je tevreden bent over de door jou ontvangen producten en wensen je hier veel plezier van toe. Hopelijk zien wij jou nog eens terug in de shop. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Wat een mooie bedankjes hebben we gekregen :) prima om zelf in elkaar te zetten. Als enige kanttekening had ik willen weten wat voor zaden er in het papier zaten zodat ik dat aan anderen ook kon vertellen.
Hi Emma, Hartelijk dank voor deze fijne beoordeling. Wij zijn blij te vernemen dat de ontvangen bedankjes naar wens en verwachting zijn. Het spijt ons te vernemen dat er niet vermeld word om wat voor bloemen het precies gaat. Het betreft een prachtig boeket aan wilde bloemen. Wij hopen uiteraard dat de bedankjes goed ontvangen zullen worden door de gasten en wij wensen jou alvast een heel mooie trouwdag toe. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pieter Zeemanweg 131
3316 GZ Dordrecht
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.