Wat een mooie bedankjes hebben we gekregen :) prima om zelf in elkaar te zetten. Als enige kanttekening had ik willen weten wat voor zaden er in het papier zaten zodat ik dat aan anderen ook kon vertellen.
Hi Emma, Hartelijk dank voor deze fijne beoordeling. Wij zijn blij te vernemen dat de ontvangen bedankjes naar wens en verwachting zijn. Het spijt ons te vernemen dat er niet vermeld word om wat voor bloemen het precies gaat. Het betreft een prachtig boeket aan wilde bloemen. Wij hopen uiteraard dat de bedankjes goed ontvangen zullen worden door de gasten en wij wensen jou alvast een heel mooie trouwdag toe. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Hey Sanne! Dank voor je beoordeling en bestelling bij Partydeco. Wij vinden het fijn te vernemen dat de door jou bestelde en reeds ontvangen etiketten naar wens en verwachting zijn. We vinden het uiteraard jammer te horen dat er 2 deksels blijken te ontbreken. Dat is niet netjes, excuses voor het eventuele ongemak. Graag zou ik je willen vragen contact op te nemen met ons klantenserviceteam. Zij zijn bereikbaar op werkdagen van Maandag tot Vrijdag tussen 08:30 en 18:00 uur. Zij helpen je uiteraard graag verder daar waar nodig en bieden een passende oplossing aan. Hartelijk dank alvast! Met vriendelijke groet, Karlijn, Team Welovedeco
Snel geleverd en uitstekende kwaliteit. De hanger gaat geweldig staan in de kerstboom!
Hoi Maxime, Een prachtige beoordeling waar wij jou heel hartelijk voor willen danken! Wij hopen dat de ontvangen producten naar wens en verwachting zijn en wensen je hier namens het hele team veel plezier van toe. Hopelijk zien wij jou nog eens terug in een van onze shops. Met vriendelijke groet, Neline Team Welovedeco
Het product was goed te vinden online,en levertijd was goed.
Hallo Ger van Oursouw, Dank voor je bestelling bij Weddingdeco! Wat leuk dat je zo'n positieve review hebt achtergelaten! Dat zien we graag. We zijn blij dat je tevreden bent over onze snelle bezorging en mooie producten. We wensen je veel plezier van je bestelling en zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Neline Team WeLoveDeco
Er wordt snel verzonden en de spullen zijn precies als omschreven
Hoi Babette, Hartelijk dank voor je beoordeling. Goed om te horen dat je een fijne shopervaring hebt en de goederen spoedig zijn ontvangen. Dat horen wij graag! Wij wensen jou veel plezier toe van je bestelling. Met vriendelijke groet, Neline, Team Welovedeco
Enorm leuke items besteld voor de babykamer die snel geleverd zijn! Erg tevreden.
Hoi Arianne, Een prachtige beoordeling waar wij jou heel hartelijk voor willen danken! Wij hopen dat de ontvangen producten naar wens en verwachting zijn en wensen je hier namens het hele team veel plezier van toe. Hopelijk zien wij jou nog eens terug in een van onze shops. Met vriendelijke groet, Neline Team Welovedeco
Bij anderen niet op voorraad, hier volgende dag in huis!
Hoi Mariëlle, Bedankt voor je enthousiaste beoordeling! Die krijgen we graag! Wat leuk om te vernemen dat wij jou kunnen helpen aan het gewenste product! Wellicht dat dit nog eens leidt tot een nieuwe bestelling in één van onze webshops! Met vriendelijke groet, Team WeLoveDeco
Thanks all the products arrived , fast delivery!
Hi Ann, Thank you for your purchase at Weddingdeco! We are happy to hear that you are satisfied about your order and the fast delivery! We hope to see you again soon in one of our webshops! Kind regards, Neline Team WeLoveDeco
Levering en verpakking en inhoud goed geregeld
Hoi Doeke, Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen voor een beoordeling. Goed om te horen dat je een fijne shopervaring hebt gehad en de goederen goed zijn ontvangen. Dat horen wij graag! Wij wensen jou veel plezier toe van je bestelling. Met vriendelijke groet, Neline, Team Welovedeco
Voor de eerste keer iets besteld. Product kwam keurig verpakt aan op de tijd die jullie doorgegeven hadden. Ik ga het cadeau geven dus kan niks melden over de kwaliteit van het product
Hoi Tineke, Bedankt voor jouw bestelling en beoordeling bij Kidsdeco. Wat leuk dat je enthousiast bent over onze ruime collectie aan diverse kids producten! Wellicht dat dit nog eens leidt tot een nieuwe bestelling in één van onze webshops! Met vriendelijke groet, Neline Team WeLoveDeco
Toen ik de doos open deed vond ik de taart echt super mooi! Een keer wat anders!
Hoi Sharon, Een prachtige beoordeling waar wij jou heel hartelijk voor willen danken! Wij hopen dat de ontvangen producten naar wens en verwachting zijn en wensen je hier namens het hele team veel plezier van toe. Hopelijk zien wij jou nog eens terug in een van onze shops. Met vriendelijke groet, Neline Team WeLoveDeco
Heb een keer vaker besteld bij jullie en ben nu voor de tweede keer erg tevreden! Het kado is heel goed ontvangen en ziet er precies zo uit als hoe ik het heb ontworpen.
Hoi Maria, Bedankt voor je bestelling en positieve review bij Partydeco! We vinden het altijd fijn als onze klanten tevreden zijn over hun bestelling! Wellicht dat dit nog eens leidt tot een nieuwe bestelling in één van onze webshops! Met vriendelijke groet, Team WeLoveDeco
Ik kreeg mijn bestelling snel binnen en de items voldoen helemaal aan mijn verwachting!
Wat een prachtige beoordeling om te mogen ontvangen, hartelijk dank daarvoor. Wij wensen je onwijs veel plezier toe van jouw bestelling en hopen je uiteraard nog eens terug te zien in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Ik heb mijn pakketje afgehaald en ik werd erg vriendelijk en snel behandeld. Ik had mijn pakketje dinsdag avond besteld en kon hem woensdag meteen al ophalen. Ook heb ik een retour gestuurd en netjes binnen 4 dagen mijn geld terug mogen ontvangen. Kort om top service!
Hi Chayenne, Wat leuk om te zien dat jij de tijd hebt genomen een beoordeling achter te laten naar aanleiding van je bestelling bij Welovedeco. Wat fijn te lezen dat je een fijne ervaring hebt met ons bedrijf. We hopen je uiteraard nog eens terug te zien in een van de shops. Tot dan! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Duidelijke website, makkelijk met bestellen en betaling en snelle levering!
Hai Natasja, Hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten naar aanleiding van je bestelling bij Welovedeco. Goed om te horen dat je de shopbeleving in onze online winkel als prettig hebt ervaren. Dat horen wij natuurlijk graag. Wij wensen je veel plezier toe van de door jou ontvangen producten. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Op aanraden van mijn schoondochter heb ik wat besteld ging heel goed makkelijk te vinden en heel overzichtelijk
Hoi Tineke, Wat fijn om te lezen dat alles goed verlopen is. Dat horen we natuurlijk graag! We wensen je veel plezier toe van je bestelling en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet Neline, Team Welovedeco
En goede snelle service
Hoi Corrie, Bedankt voor je bestelling en positieve review bij Partydeco! We vinden het altijd fijn als onze klanten tevreden zijn over hun bestelling! We hopen dat je veel plezier zult hebben van je bestelling en zien je graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Neline, Team WeLoveDeco
Super tevreden! Mijn producten zijn mooi en mijn bestelling werd super snel geleverd.
Hoi Irma, Wat fijn om te lezen dat alles goed verlopen is. Dat horen we natuurlijk graag! We wensen je veel plezier toe van je bestelling en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet Neline, Team Welovedeco
Met dagdeal donderdag op insta 20% korting op de wobbel. Dus donderdag meteen besteld en ondanks de megadrukte gewoon op vrijdag al in huis!
Hartelijk dank voor je beoordeling. Goed om te horen dat je een fijne shop ervaring hebt en de goederen spoedig zijn ontvangen. Dat horen wij graag! Wij wensen jou veel plezier toe van je bestelling. Met vriendelijke groet, Neline, Team WeLoveDeco
Het bestellen ging makkelijk en snel. De levering ging ook heel snel en netjes.
Hoi Vivian, Bedankt voor je bestelling en positieve review bij Partydeco! We vinden het altijd fijn als onze klanten tevreden zijn over hun bestelling! We hopen dat je veel plezier zult hebben van je bestelling en zien je graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Neline, Team WeLoveDeco
Afgelopen woensdag besteld voor 22.00 uur dus dan wordt de bestelling de volgende dag geleverd staat er duidelijk op de site. Het trieste is dat mijn dochter zaterdag jarig was en ze graag bepaalde slingers wilde hebben (het gaat om een kind van 6 jaar) dus mega teleurstelling voor haar en mij. Ook zou ze vrijdag trakteren op school wat dus ook niet door kon gaan omdat een deel van de traktatie ook bij de bestelling in zat. Bestelling werd pas maandagavond geleverd, deze heb ik niet aangenomen omdat ik niks meer aan mijn bestelde artikelen heb. Snap niet dat als er beschreven wordt op de site voor 10 uur besteld volgende dag in huis dat het dan bijna een week duurt voordat ik de bestelling ontvang. Een kind van 6 jaar kijkt heel erg uit naar haar verjaardag en trakteren op school verdrietig dat het dan niet gaat zoals gepland en we kunnen het niet over doen
Hoi Kim, Dank voor je bestelling bij WeLoveDeco. We vinden het heel vervelend om te vernemen dat jouw bestelling veel te laat is geleverd. Uit onze informatie blijkt dat PostNL meerdere malen de bezorging heeft uitgesteld. Helaas hebben wij hierop geen invloed. Uiteraard zal ik hier wel melding van maken bij PostNL. Ik zie dat er inmiddels een terugbetaling heeft plaatsgevonden, je ontvangt het aankoopbedrag binnen enkele werkdagen retour! Onze excuses voor de vetraging. We hopen op je begrip dat dit helaas buiten onze macht heeft plaatsgehad. Met vriendelijke groet, Team WeLoveDeco
Was al een tijdje op zoek naar Madame Stolz kandelaren, overal hele lange levertijd. Totdat ik op se site terecht kwam van Kidz deco. Op voorraad, s avonds bestelt, en volgende dag al in huis. Top.
Hi Marlies, Hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten. Wij zijn blij te vernemen dat je onze website gevonden hebt en dat jij het gewenste product spoedig in huis had. Wij hopen natuurlijk dat het item volledig naar wens is, en wensen je veel plezier toe van je bestelling. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Snel bezorgd. Ziet er netjes uit.
Hoi Cindy! Een prachtige beoordeling waar wij jou heel hartelijk voor willen danken! Wij hopen dat de ontvangen producten naar wens en verwachting zijn en wensen je hier namens het hele team veel plezier van toe. Hopelijk zien wij jou nog eens terug in een van onze shops. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
In de vroege avond besteld de volgende dag in huis.
Hey Sarah, Wat worden wij blij van jouw beoordeling. Altijd fijn om te horen dat de zending tijdig is ontvangen. Veel plezier toegewenst van de bestelde partygoods en hopelijk zien wij jou nog eens terug in de shop. Tot dan! Met vriendelijke groet. Karlijn, Team Welovedeco
Hey Hilde! Bedankt voor dit prachtige cijfer. Daar zijn wij heel trots op! Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Karlijn, Team Welovedeco
Pieter Zeemanweg 131
3316 GZ Dordrecht
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.