Mooi product en snelle levering!
Hoi Milou, Bedankt voor je bestelling en je topreview! Een 10! Dat zijn mooie cijfers! We wensen je veel plezier van je bestelling en zien je graag nog eens terug in één van onze webshops! Met vriendelijke groet, Team WeLoveDeco
Snel levering, mooi producten.
Hoi Lorena, We zijn blij om te horen dat je blij met onze service en onze mooie producten! We wensen je veel plezier van je bestelling en hopelijk zien we je nog eens terug! Met vriendelijke groet, Team WeLoveDeco
Vlug gelevert en voldoet aan alle verwachtingen
Hoi Tania, Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten! En dan ook nog zo'n positieve, dat is altijd fijn! We wensen je veel plezier van je bestelling en verwelkomen je graag nog eens in één van onze webshops! Met vriendelijke groet, Team WeLoveDeco
Snel geleverd, volgens afspraak en van het doosje wordt je direct vrolijk!
Een prachtige review, waar wij jou Nikje, heel dankbaar voor zijn. We wensen je natuurlijk ontzettend veel plezier toe van je order. Hopelijk tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Het assortiment is zeer uitgebreid en mooi, ik heb leuke items kunnen scoren, snel en vakkundig bezorgd, ik ben dik tevreden.
Hoi Bjorn, Bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten. Goed om te horen dat je tevreden bent. Wij wensen je veel plezier toe van de door jou ontvangen Kidsdeco producten. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet Team Welovedeco
Mooie producten en snelle levering
een 10? Wow, wat geweldig. Bedankt voor deze geweldige beoordeling. Doet ons heel goed! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Super snel en netjes geleverd. Ieder jaar bestel ik graag alle versiering voor onze kinderverjaardagen. Echt een aanrader voor mooie producten.
Hey Annelot, Wat fijn te lezen dat we jou al voor meerdere partijtjes hebben kunnen verblijden met onze goodies. We zien je natuurlijk voor een volgend feestje graag weer terug. Tot dan! :) Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Heel netjes alles geregeld.Vlot bezorgd,alleen beetje groZiet er heel leuk uit,maar is een verjaardags cadeau dus heb het nog niet verder gezien.
Hi Nel, Hartelijk dank voor deze fijne beoordeling. We hopen natuurlijk van harte dat het cadeau in de smaak zal vallen. We wensen de uiteindelijke ontvanger er veel plezier van toe. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Es hat alles gut geklappt. Die ganze Abwicklung ging zügig und die gekauften Artikel sind toll
Guten Tag, Vielen Dank für Ihre Bewertung zu Ihrer Bestellung bei Welovedeco. Wir wünschen Ihnen viel Spaß bei Ihrer Bestellung. Wir hoffen, Sie in unserem Webshop wieder zu sehen! Mit freundlichen Grüßen Team Welovedeco
Jammer dat ik van mijn product 6 moest bestellen had er maar 3 nodig
Beste, Hartelijk dank voor je beoordeling naar aanleiding van je bestelling bij Partydeco. Wij willen de hipste producten voor een mooie prijs aan jou verkopen. Om dit mogelijk te blijven maken, hanteren wij een minimale afname van het aantal stuks bij onze personalisatie items. Onze logistieke en afhandelingskosten voor bestellingen willen we op deze manier zo min mogelijk laten doorrekenen in de verkoopprijzen van onze producten. Wij wensen je veel plezier toe van je bestelling. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Mijn Taart topper is perfect.
En dat horen we natuurlijk maar al te graag Latifa! We hopen dat de topper een mooi plekje zal krijgen op de taart! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Best bijzonder dat voor 1 sticker zoveel verzendkosten aan verbonden zijn. Verpakkingsmateriaal had anders gekund.
Hoi Jacqueline, Bedankt dat je een review hebt achtergelaten. Voor elk product dat wij versturen hebben we onderzocht wat de beste en veiligste manier is om het te verpakken en versturen. Daarom hebben wij bij de raamsticker gekozen voor een verzendkoker en verzending met gebruik van een track en trace code. Hierdoor bieden we de klant ook de mogelijkheid het pakket te volgen en thuis te zijn op het moment van levering. We hopen dat deze uitleg je wat duidelijkheid biedt en wensen je veel plezier van je bestelling! Met vriendelijke groet, Team WeLoveDeco
Mooie producten, snelle service
Beste Kelly, Hartelijk dank voor je beoordeling. Wat fijn te lezen dat de items naar wens zijn en de goederen spoedig zijn ontvangen. We hopen natuurlijk je nog eens terug te zien in een van de shops. Tot dan! Met vriendelijke groet Team Welovedeco
Zeer snelle service ! En vraag voor korting onmiddellijk knorde gebracht
Hoi Tine, Wat leuk dat je een beoordeling hebt achtergelaten! Een 10! Dat zien we graag! Fijn om te vernemen dat je blij bent met onze service en dat we je goed hebben kunnen helpen. We hopen je snel nog eens terug te zien in één van onze webshops! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Product is niet naar mijn tevredenheid, maar er wordt niet nagedacht over een oplossing. Na het toesturen van foto's trekken zij de conclusie dat het product is zoals beschreven in de omschrijving. Helaas.
Hoi E, Bedankt voor je bestelling bij Kidsdeco! Wat jammer om te vernemen dat je niet tevreden bent over je bestelling en ons contact met jou. Ik heb het mailcontact er even bij gepakt en graag zouden we toch een passende compensatie bieden! Ik heb je hierover een mailtje gestuurd, hopelijk kunnen we er op deze manier toch samen uitkomen! We horen graag van je. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Erg blij met de aankoop en de gedane moeite!
Hoi Samantha, Dank je voor je positieve beoordeling en hoge cijfer! Daar doen we het voor! Zo leuk om te vernemen dat je blij met je aankoop en onze service. Mochten we verder nog iets voor je kunnen betekenen, dan zie we je graag nog eens terug in één van onze webshops! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Super service en hele snelle levering
Hoi J.R., Wat leuk dat je zo'n goede beoordeling hebt achtergelaten! We vinden het altijd fijn om te vernemen dat onze klanten tevreden zijn over WeLoveDeco. We wensen je veel plezier van je bestelling en zien je graag nog eens terug in éen van onze webshops! Met vriendelijke groet, Team WeLoveDeco
Heel blij met de ballonboog die ik heb besteld. Was supersnel bezorgd en hele goede kwaliteit! Zeker voor herhaling vatbaar!
Hoi Stefanie, Wat leuk dat je een bestelling hebt gedaan bij Partydeco! En dank voor je enthousiaste reactie! Daar worden wij blij van! We wensen je veel plezier van je bestelling en een topfeestje, maar dat komt vast goed met één van onze ballonnenbogen! We zien je graag nog eens terug in één van onze webshops! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Ik was nog nooit hier geweest, maar voor een kraamcadeau is het goed te doen om het hier te bestellen en het was vlot binnen.
Hoi Wendy, Dank voor je bestelling bij Kidsdeco en het achterlaten van een review. Fijn om te vernemen dat je tevreden bent over onze website en service. We wensen je veel plezier met het geven van het kraamcadeau en zien je graag nog eens terug in éen van onze webshops! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Super snelle service en zeer tevreden van de kwaliteit ik heb zeer goede reactie gehad!
Hey Veerle, Wat leuk om te zien dat jij een beoordeling voor ons hebt achtergelaten. Tof om te zien dat je zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Ik heb supermooie rosegoude metallic kaarsen besteld en deze snel geleverd gekregen. Het was goed verpakt en zag er in het echt nog mooier uit dan op de foto. Ik ben er heel blij mee.
Hi Daniëlle, Wat fijn te lezen dat de kaarsen helemaal naar wens en verwachting zijn. We hopen dat de kaarsen een mooi plekje zullen krijgen op de taart. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Snelle levering, mooi product
Hey Jesse, Bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt te reageren op onze review pagina. Een dikke vette 10 waar wij jou natuurlijk heel dankbaar voor zijn. Veel plezier van je bestelling toegewenst en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Super service, bestel er vaker. Mooie kwaliteit spullen. De blikjes met nootjes zijn erg leuk als bedankje. De ballonnen met goude confetti zijn naar mijn mening vaker niet op voorraad.
Hi Rachel, Dank voor je beoordeling naar aanleiding van je bestelling bij Welovedeco. Wat fijn te lezen dat de ontvangen bedankjes naar verwachting zijn. We wensen je hier veel plezier van toe uiteraard. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Goede service mooi gastemboek
Hoi Joke, Bedankt voor dit prachtige cijfer. Wij zijn jou ontzettend dankbaar dat wij van jou zo'n mooie review mogen ontvangen. Heel veel plezier toegewenst van het ontvangen gastenboek. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Snelle levering, de kwaliteit is wat ze beloven
Goed om te horen dat je bestelling tijdig en naar wens is ontvangen. Dat horen wij natuurlijk heel graag Thalitha! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pieter Zeemanweg 131
3316 GZ Dordrecht
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.