Mooi product en snelle levering!

Super service

Snel levering, mooi producten.

Vlug gelevert en voldoet aan alle verwachtingen

Netjes en snel geleverd

Snel geleverd, volgens afspraak en van het doosje wordt je direct vrolijk!

Zeer snel en goede materialen

Het assortiment is zeer uitgebreid en mooi, ik heb leuke items kunnen scoren, snel en vakkundig bezorgd, ik ben dik tevreden.

Grote keuze

Mooie producten en snelle levering

Aanrader

Super snel en netjes geleverd. Ieder jaar bestel ik graag alle versiering voor onze kinderverjaardagen. Echt een aanrader voor mooie producten.

Keurig geholpen en heel snel.

Heel netjes alles geregeld.Vlot bezorgd,alleen beetje groZiet er heel leuk uit,maar is een verjaardags cadeau dus heb het nog niet verder gezien.

Alles hat gut funktioniert und die Artikel sind toll.

Es hat alles gut geklappt. Die ganze Abwicklung ging zügig und die gekauften Artikel sind toll

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle correcte service

Jammer dat ik van mijn product 6 moest bestellen had er maar 3 nodig

Geweldig!

Mijn Taart topper is perfect.

Top sticker te dure verzendkosten

Best bijzonder dat voor 1 sticker zoveel verzendkosten aan verbonden zijn. Verpakkingsmateriaal had anders gekund.

Mooie producten, snelle service

Zeer snelle service ! En vraag voor korting onmiddellijk knorde gebracht

Waardeloos

Product is niet naar mijn tevredenheid, maar er wordt niet nagedacht over een oplossing. Na het toesturen van foto's trekken zij de conclusie dat het product is zoals beschreven in de omschrijving. Helaas.

Fijne service

Erg blij met de aankoop en de gedane moeite!

Super service en hele snelle levering

Leuke producten en snelle service!

Heel blij met de ballonboog die ik heb besteld. Was supersnel bezorgd en hele goede kwaliteit! Zeker voor herhaling vatbaar!

Prima om te doen

Ik was nog nooit hier geweest, maar voor een kraamcadeau is het goed te doen om het hier te bestellen en het was vlot binnen.

Wat een snelle service!

Super snelle service en zeer tevreden van de kwaliteit ik heb zeer goede reactie gehad!

Prachtig

Ik heb supermooie rosegoude metallic kaarsen besteld en deze snel geleverd gekregen. Het was goed verpakt en zag er in het echt nog mooier uit dan op de foto. Ik ben er heel blij mee.

Snelle levering, mooi product

Snelle levering, mooi product

Mooie spullen

Super service, bestel er vaker. Mooie kwaliteit spullen. De blikjes met nootjes zijn erg leuk als bedankje. De ballonnen met goude confetti zijn naar mijn mening vaker niet op voorraad.

Goede service mooi gastemboek

Goed!

Snelle levering, de kwaliteit is wat ze beloven

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht