Mooie taart topper

Mooie taart topper en snelle levering, dank

Goede spullen maar kapotte verpakking

De spullen waren goed, de verzending was snel, alleen de doos was helemaal kapot toen het binnen kwam.

Goed, fijn

Pakket kwam snel en alles wat jk had besteld was binnen

Vrijdag een knuffeltje besteld, de volgende dag al geleverd op het pakketpunt dat ik had uitgekozen. Helemaal prima.

Producten snel ontvangen, producten die ik helaas niet had ontvangen werden na prettig mailcontact snel nageleverd.

Slecht

Polaroid camera gehuurd voor onze bruiloft. De beschrijving was wat onduidelijk qua verzending dus voor bestelling contact gehad met we love deco. Zij gaven aan dat de bestelling een aantal dagen voor het “event” geleverd zou worden. Vier dagen van te voren gebeld, omdat ik nog niks had gehoord. Ik zou de volgende dag een track&trace ontvangen van het pakket. Echter volgende dag niks ontvangen. Hierna wederom contact opgenomen met hen, bleek dat er wat was fout gegaan met de levering. Optie was het pakket te verzenden in de hoop dat het op de dag zelf aan zou komen. Dit vond ik te gevaarlijk aangezien wij graag polaroidfoto’s wilde maken op onze bruiloft voor ons gastenboek. Dus de dag voor onze bruiloft zelf nog naar Dordrecht moeten rijden om het pakket op te halen. Het was niet mogelijk een express levering te doen o.i.d. Had ik zelf niet aan de bel getrokken hadden wij geen camera gehad op onze bruiloft. Daarbij ook geen tegemoetkoming aangeboden gekregen voor het feit dat ik de dag voor onze bruiloft nog op en neer moest terwijl het al druk zat was met de laatste dingen regelen.

Was heel verast met het handgeschreven dankjewel briefje van het bedrijf. Dat vond ik ontzettend leuk :-)

Snelle levering, goede kwaliteit!

Op een week tijd moest ik een huwelijk volledig decoreren, gelukkig kon ik dit verwezenlijken voor mijn klant door jullie top service!

Vreselijk

Geen aanrader om bedankjes bij te kopen

mooie producten

snelle levering, goede product omschrijvingen

Niet wat ik verwacht had

Het geboortebord wat ik gekocht heb bleek een stuk kleiner dan ik had gehoopt.

Super goed, aanrader

Goed verzorgende producten, snelle levering. Goed verpakt, topp...

Heel goede communicatie. Ik maakte een typfout bij het bestellen van een gepersonaliseerd kado. Ik had de fout niet opgemerkt maar werd gelukkig voor productie door het bedrijf zelf gecontacteerd Nadien kreeg ik het pakket correct, mooi en veilig verpakt snel thuisbezorgd (2 dagen)

Ik ben super tevreden over de bestelling

Ik heb 2 verschillende opties besteld. Een traktatie voor onze zoon, de popcorn bekers. En de olijfolie flesjes als afscheidscadeau. Bij de olijfolie flesjes ontbraken de dopjes, maar deze zijn na 1 mail direct dezelfde dag nog opgestuurd en geleverd. Dus alles nog op tijd klaar en iedereen is enthousiast. Zeker een aanrader!

Mooie producten en goede levering

Leuke webwinkel met diverse producten

Snel en persoonlijk

Gepersonaliseerde cadeaus, altijd top. En nog super snel geleverd ook. Goede kwaliteit en verhouding met de prijs.

service prima kwaliteit product slecht

de service van bestellen en leveren is perfect. de kwaliteit van het product was ondermaats.

Nvt

Heel behulpzaam en perfecte afwerking

Voor ons trouwfeest hadden we een ringdoosje laten personaliseren en daarnaast nog 3 pancartes laten maken. Ondanks inspectie van de preview merkte ik dat na confirmatie van de bestelling toch nog een schrijffout gemaakt had. Gelukkig kon dit alsnog aangepast worden zodat de borden allemaal samen op tijd afgeleverd werden. 10/10 service!! Qua afwerking van de borden en het ringdoosje ook enkel lof! Heel erg mooi en zeer goede kwaliteit!

Super spullen en snelle levering

Top producten zeker een aanrader

Goed assortiment, prima levering!

Leuk assortiment met partydecoratie. Zeer tevreden over bestelling. Zou wel fijn zijn als je ruim van te voren een leverdatum in de toekomst kunt selecteren.

goedde kwaliteit en top service

onlangs een bestelling geplaatst bij deze website. het ging om een product wat we volledig konden personaliseren. het product was zorgvuldig ingepakt en zag er erg hoed uit! echt een goede prijs kwaliteit verhouding. daarnaast was ik ook zeer te spreken over de snelle levering. binnen twee dagen had ik het product in huis. kortom: erg tevreden en zou het zeker aanraden om hier ook een aankoop te doen! :)

Mooie producten en ruime keuze

Wij hebben ons gepersonaliseerd welkomstbord goed ontvangen. De letters konden iets fijner zijn afgewerkt, maar algemeen is het een mooi bord geworden. Ook de doosjes met gepersonaliseerde stickers waren in orde en stijlvol. Hier zou ik zeker opnieuw bestellen.

Precies zoals ik bedoelde.

Op tijd geleverd. Mooi produkt. Mooi gegraveerd. De gasten vonden het ringendoosje een heel mooi en origineel idee.

Mooi en snel. Voor de tweede keer besteld en weer net zo tevreden als de eerste keer. Bedankt!

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht