Snelle levering en fijn assortiment

Op de site een fijn assortiment aan keuze. Hier al snel een mooie sticker kunnen personaliseren voor op de kinder traktatie. De stickers werden snel geleverd. Helaas laten de stickers heel slecht los van de achtergrond waardoor bij het gebruik de plakrand van de sticker al los scheurt of je krijgt gekke randjes die je zelf nog moet bijwerken. Verder was de afdruk op de sticker zelf helemaal naar wens en bleven gelukkig nog net genoeg stickers over voor de traktaties.

Zoals steeds dik in orde!

Vlotte communicatie, snelle levering en mooie (gepersonaliseerde) producten. Dankjewel!

Geweldig!

Prachtig produkt en supersnelle levering!

Mooi product, snelle levering

Mooi, professioneel uitziende wikkel. Snel geleverd en prima prijs

Verpakking voor traktatie

Snel binnen en ziet er mooi uit!

Topkwaliteit en service

Mooi op tijd geleverd en super mooi product

leuk assortiment en snelle levering

Ik heb erg leuke decoraties gekocht voor een babyshower. ook genoeg keus en alles in één keer bij elkaar kunnen zoeken.

Snel bezorgd en in goede staat.

Snel bezorgd en in goede staat.

Top kwaliteit en op tijd geleverd

Goed mooi modern

Stapel op de stapeltoren

Wat een onwijs leuk kado, zeker omdat je het ook nog eens kan personaliseren met de naam van het kindje die ermee gaat spelen. Stevig en mooi van kleur. Een echte aanrader.

Fantastisch product en supersnel geleverd!

Vlotte verzending en erg tevreden over product.

Op zoek naar een site die snel één gepersonaliseerd cadeau kon leveren, bij We Love Deco uitgekomen en erg blij met het resultaat!

Pakketje netjes ingepakt en snel geleverd.

Super handig en leuk!

Zo leuk en handig deze site. Alle feestjes worden extra feestelijk. Voor mijn zoontje de gerpesonaliseerde doosjes voor stoepkrijt besteld. Super snel geleverd!

goede service

goede service, leuke spulletjes

Groot aanbod, snelle levering

Altijd een groot aanbod duurzaam speelgoed en ze zijn er snel bij als er nieuwe dingen uitgebracht worden. Vaak leuke kortingsacties en snelle verzending. Wij zijn fan!

Prima, snelle levering

Product is als verwacht. Snelle en nette levering.

Mooie producten

Snelle levering, mooie producten!

Mooie welkomstbord ontvangen!

Zaten vingers op het glas was er niet af te vegen

Zaten vette vingers op het glas aan de onderkant kon je er niet afvegen

Leuke producten van prima kwaliteit voor goede prijs en snel geleverd

Duidelijke site met leuke producten. Erg tevreden......1 klein min puntje, telefonisch wat moeilijker te bereiken, lang in de wacht en ook niet terug gebeld na inspreken voicemail

super leuk product en snelle bezorging

Het product is erg leuk geworden! Super snel bezorgt. Met het vouwen was het even puzzelen maar het is gelukt.

Super product

Dit is de 3e herinneringen box die we hier bestellen. Alle 3 de keren precies wat we verwacht hadden en super snel geleverd. Zeker een aanrader!

Mooi koffer

Mooie koffer de tekst met naam en datum had in mijn ogen groter gekunt anders zeker een 10 gewest

Mooie houten kist, snel bezorgd!

Product was precies zoals beschreven, mooi en netjes de tekst op de kist gezet en snel bezorgd. Ook de vraag die ik nog aan de klantenservice had gesteld werd snel en vriendelijk beantwoord!

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht