Hi Ans, Karlijn hier! Wat leuk om te lezen dat jij een beoordeling hebt achtergelaten. Een mooi cijfer waar wij je heel dankbaar voor zijn. Geniet van je order en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Alles was goed
Dat horen we natuurlijk graag Hanna! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
De bestelde artikelen waren goed verpakt in een mooi eigen Logo verzenddoosje. Blij mee!
Erg leuke houten bal met naam Viel erg in de smaak
Hi Marjon, Bedankt voor je review en bestelling bij Welovedeco. Wat leuk dat het product naar wens is. Dat vernemen wij natuurlijk graag. We wensen veel plezier toe van je bestelling. Mochten wij nog iets anders kunnen betekenen vernemen wij het graag!
Ik zou hier zeker nog een keer bestellen. De bereikbaarheid van de telefonische klantenservice is goed, behulpzaam. De kwaliteit van de bestelde producten en snelheid van bezorgen (2 werkdagen) is goed/erg prettig. Groot assortiment: voor elk wat wils.
Hi Dee, Hartelijk dank voor je beoordeling naar aanleiding van je bestelling bij Weddingdeco.nl Wij vinden het heel fijn te vernemen dat het contact met onze klantenservice als prettig en behulpzaam is ervaren. Wij zullen dit dan ook zeker doorgeven aan het team! Wij wensen je uiteraard veel plezier toe van je bestelling. Mochten wij in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen vernemen wij het graag of zien wij je graag terug in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Artikel besteld, helaas verkeerde artikel ontvangen en bleek het bestelde artikel niet op voorraad. Had besteld omdat het op voorraad bleek maar dus niet, nu gaat er ook weer tijd overheen terugsturen. Wachten op terugbetaling.. Jammer! Een tip voor kidsdeco voorraad op orde houden!! Verder meer dan tevreden over de shop.
Beste Sabine Bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten naar aanleiding van je bestelling bij Welovedeco. Wij vinden het vervelend te vernemen dat jij een foutief artikel hebt ontvangen en dan achteraf blijkt dat het gewenste artikel niet op voorraad blijkt. Dat is natuurlijk erg vervelend, en bieden hiervoor onze excuses. Ons inkoopteam doen hun uiterste best alles voorradig te houden. Helaas zijn wij hierin afhankelijk van onze leverancier en is het soms niet mogelijk alle goederen in stock te houden, dit gezien producten dan tijdig niet leverbaar zijn. Dat zien ook wij natuurlijk graag anders, maar helaas hebben wij hier verder geen invloed op. Mochten wij toch nog iets voor je kunnen betekenen Sabine, kun je altijd nog even contact opnemen met de klantenservice. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Leuke artikelen met goed kwaliteit en ook niet duur
Hoi Vivi, Bedankt voor deze dikke voldoende. Daar doen we het voor. We wensen jou veel plezier toe van je bestelling. Mochten wij nog iets anders voor je kunnen betekenen in de toekomst vernemen wij het graag of zien wij je graag terug in een van onze webshops. Met vriendelijke groet Team Welovedeco
Mijn bestelling was voor te beginnen niet compleet 2x doosjes met glaasjes van 12.Ik kreeg er precies 2.gebeld en uitgelegd lang aan de tel.gewacht ook nog vervolgens is me verteld we sturen ze na.Oke mooi maar er kwamen totaal andere glaasjes 24 stuks totaal andere die niet paste bij mijn stickers en plannen,weer gebeld { waar een medewerkster ge irriteert van was}en weer uitgelegd wat verkeerd was.Fouten worden gemaakt maar dit was2x erg fout en vooral omdat ik deze potjes moet hebben kan nou niet meer terug met de stickers ook niet..Was veel werk ook nog. fotos maken en sturen en dan kijken we wat we doen zei ze.DUS; ik heb nog niks en weet ook niks nou wat er gaat gebeuren .Dit alles kost me veel energie EN tijd EN ik heb t nog niet oplost !de eerste keer dat ik op deze site wat besteld hebt,OMDAT ik feest heb nl EN ben zeer beniewd hoe dit afloopt,ze lopen niet erg warm als er iets mis gaat ,HANDELEN ZE VERKEERD EN STOMP AF!mijn mening en beslist niet leuk als je een feest wilt voorbereiden en de tijd ook niet hebt! vriendelijker kon t zeker wel mijn ins zicht en vlugger afhandelen ook!Dit is belangrijk voor mij niet voor hun laat dat duidelijk zijn.IK ZOU ZEGGEN LOS DAT METEEN OP ,en ik denk zelf dat ze mij niet geloofde ben geen leugenaar!heb deze nare behandeling niet nodig.
Hoi Judith, Bedankt voor je bericht. Wat vervelend dat het contact niet naar jouw wens is verlopen. We vinden het jammer om te vernemen dat je de producten niet goed hebt mogen ontvangen. Uiteraard is dit niet de bedoeling en uit onze informatie blijkt dat er inmiddels mailcontact is geweest en zullen de juiste potjes geleverd worden. Ten alle tijde staan wij onze klanten met respect te woord en zullen hen ook zo behandelen en dit verwachten wij uiteraard ook van onze klanten. Het kan zijn, dat u dit wegens de omstandigheden anders heeft geïnterpreteerd. We hopen dat het nu naar tevredenheid voor u is opgelost en wensen u een mooi feest toe! Met vriendelijke groet, Team WeLoveDeco
Het bordje was een dag te laat dus niet kunnen gebruiken.
Ik ben echt heel blij met mijn mooie spullen. Contact verliep vlekkeloos, en werd snel geholpen toen ik vragen had. Nu lekker genieten van de spulletjes voor de kleine. Ik kom zeker nog eens terug. Van mij krijgens ze en 10!!
Hi Karen, Wat leuk te zien dat jij naar aanleiding van je bestelling bij Kidsdeco.nl deze prachtige beoordeling hebt achtergelaten. We zijn ontzettend blij met dit prachtige cijfer. We vinden het prettig te vernemen dat de items naar wens zijn en dat het contact dat je met onze klantenservice hebt gehad goed is verlopen. Ga inderdaad goed genieten van je producten, en wellicht zien we je nog eens terug in een van de shops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Slechte service
Hoi Kevin, Bedankt voor je beoordeling. Graag komen we met je in contact over jouw klacht. Volgens onze informatie is er contact met jou geweest en is jouw bestelling ook geleverd. We horen graag van je waarover je niet tevreden bent. We hebben je geprobeerd te bellen, maar helaas kregen we je niet pakken. Zou je contact met ons op willen nemen zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team WeLoveDeco
Ik mis alleen wel een optie tot extra tekst bedrukken. Ik had graag aan de zijkant ofzo iets willen zetten van; "Liefs Tante Carmen en Oom Joeri" Of een andere persoonlijke tekst om het cadeau nog leuker te maken voor mijn pasgeboren baby. Zou denk ik echt een meerwaarde zijn! Ik zou er nog extra voor betalen ook.
Hi Carmen, Bedankt voor je bestelling en beoordeling. Wat een leuk idee! We zullen het zeker onder de aandacht brengen bij ons grafisch team. Zij die de producten bedenken en ontwikkelen horen uiteraard ook graag feedback of ideeën vanuit onze klanten. Wellicht dat we dit in de toekomst wel kunnen aanbieden. Voor nu hopen wij dat het item naar wens is en en wensen wij de ontvanger van het product hier veel plezier van toe. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Op de site stond aangegeven wegens drukte 1 à 2 dagen langer dan verwacht, hier was het nog een beetje langer. Maar helemaal niet erg! Ik had alles nog steeds ruim optijd. Ik had ook contact met hen opgenomen om te informeren. Ze waren zeer vriendelijk en ik was ook direct verder geholpen. De bedankjes waren ook mooi afgewerkt.
Hi Stephanie, Bedankt voor deze fijne beoordeling. Excuses dat de bestelling toch iets langer op zich heeft laten wachten dan op voorhand aangegeven. Goed dat je even geïnformeerd hebt hierover. Wij zijn blij te horen dat het contact met onze klantenservice als prettig is ervaren. Gelukkig is alles alsnog op tijd aangekomen en wensen wij jou natuurlijk veel plezier toe van de producten uit je bestelling. Mochten wij in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen verneem ik het graag. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Snel geleverd, duidelijke site , mooie duurzame producten. Dikke aanrader
Hi AnneJet, Hartelijk dank voor je bericht en beoordeling naar aanleiding van je bestelling bij Welovedeco. Altijd fijn om te horen dat je producten spoedig zijn ontvangen en dat deze naar wens en verwachting zijn. Daar doen we het voor natuurlijk ;) We wensen jou veel plezier toe van je bestelling. Mochten wij in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen vernemen wij het graag. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Hele lange levertijd en slechte communicatie. Verder zien de bestelde producten er super goed uit!
Beste Beau, Hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling te plaatsen naar aanleiding van je bestelling bij Welovedeco. Het spijt ons dat de levertijd van je order afwijkt van het geen online is aangegeven. Dat is natuurlijk niet netjes, en bieden wij onze excuses voor aan. Wij betreuren het zeer te vernemen dat de communicatie over je bestelling niet soepel is verlopen. Dat horen we natuurlijk graag anders. Ons klantenserviceteam doet haar uiterste best iedere klant te woord te staan en te helpen daar waar nodig. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen Beau, neem dan gerust contact met ons op! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
De stickers zagen er super uit. Zelf samengesteld samen met plastic bekers en dit alles is met een snelle levering gebracht. De kindertraktaties waren geslaagd bij de kinderen. Top.!
Hey Angela, Dank voor je beoordeling die jij voor ons hebt achtergelaten. Een prachtig cijfer waar wij heel trots op kunnen of mogen zijn :) Wij wensen je veel plezier toe van de goederen uit je bestelling en wellicht zien we je voor een volgend feestje nog eens terug in onze virtuele winkel. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Snelle levering de ballonnen zien er precies het zelfde uit als op webshop wordt aangegeven.
Hi Eva, Hartelijk dank voor je beoordeling naar aanleiding van je bestelling bij Welovedeco. Wat fijn te horen dat het product precies is zoals dat je had verwacht. Dat horen we natuurlijk graag! We hopen je nog eens te zien in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Snelle levering en mooie kwaliteit
Een dikke 10! Wauw, wat geweldig! Echt heel fijn om zo'n mooie beoordeling te ontvangen. Daar zijn wij jou erg dankbaar voor. We wensen je veel plezier toe van je bestelling en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco.
zoals steeds topkwaliteit en levering, een aanrader!
Hi Davy! Wat leuk te zien dat jij een beoordeling hebt achtergelaten naar aanleiding van je bestelling bij Weddingdeco.nl Wij hopen van harte dat alle weddingoogs helemaal naar wens zijn en een mooie toevoeging zullen zijn aan jullie grote dag. Geniet er van! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco.
Fijne website met veel keuze in producten. Ben met name blij dat ik tegelijk de producten kon meebestellen om de slingers mee op te hangen. Compleet aanbod!
Hey Josien, Een prachtig cijfer waar wij heel trots op mogen zijn. Bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt de beoordeling bij ons achter te laten. Dat doet ons goed! Hopelijk tot ziens in een van de webshops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco.
de witte loper voor de bruiloft van mijn dochter was verpulvert en niet te gebruiken helaas, ik hoor graag hoe dit op te lossen. De grote dag is al geweest dus opnieuw leveren heeft geen zin
Hoi Elize, Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Volgens onze informatie is er nog geen contact geweest over jouw klacht. Uiterlijk is het niet de bedoeling dat je een kapotte loper ontvangt. Zou je ons een mailtje willen sturen met je ordernummer, foto's van de kapotte loper en je klacht? Dan kunnen we je uiteraard een passende oplossing bieden! We horen graag van je. Met vriendelijke groet, Team WeLoveDeco
Snelle levering en product zoals ik het graag wilde. Super!
Beste Tessa, Heel hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling. Wat zijn wij jou dankbaar voor deze geweldige review. Zijn wij best wel een beetje trots op ;) Geniet van je order en wellicht tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
De stickers hebben de gewenste grootte en lay-out.
Beste Kaoutar, Bedankt voor je beoordeling inzake jouw bestelling bij Partydeco.nl Goed om te horen dat de etiketten die je besteld en ontvangen hebt naar wens zijn. Dat vernemen wij graag. We wensen je er veel plezier van toe en tot een volgende bestelling ;) Met vriendelijke groet Team Welovedeco
Hele slechte service. Envoloppebox voor trouw gekocht bij jullie. En er zit een zwarte streep door de naam van mijn vriend. Dit vind ik niet kunnen. Voor een trouw moet alles perfect zijn. Hier voor gebeld en wouden niet helpen. ( aangezien dit een natuurproduct is ). Nooit bestel ik hier nog iets.
Hoi Kimberly, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je niet tevreden bent over het bestelde product. We zouden je graag alsnog een tegemoetkoming willen bieden, zou je ons een mailtje kunnen sturen zodat we je een voorstel kunnen doen? We horen graag van je! Met vriendelijke groet, Team WeLoveDeco
Goede overzichtelijke website. Eenvoudig bestellen. Snelle levering dus geen gedoe.
Hoi Gerry, Wat leuk te dat winkelen in onze virtuele shop als prettig is ervaren. Dat horen we natuurlijk graag. Top dat jij je bestelde producten spoedig hebt ontvangen. We wensen je er veel plezier van toe. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pieter Zeemanweg 131
3316 GZ Dordrecht
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.