Hele goede service. Alles wordt snel geleverd en een heel goed voorstel om een foutje op te lossen. En ze hebben natuurlijk hele leuke spullen
Hoi Annemarie, Hartelijk dank voor je review! Wat goed om te horen dat we een foutje snel voor je hebben kunnen oplossen. Daar streven wij natuurlijk naar. Mochten we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen, weet je ons te vinden! Met vriendelijke groet, Team welovedeco
Een hele leuke online site....alles even duidelijk. Echt een supersnelle verzending.... Te lief speelgoed.. Blijf zo doorgaan...ik ben zeer tevreden..kunnen veel sites nog van leren.. Linda Beunis
Hé Linda! Leuk he, lekker snuffelen in de online wereld van baby en kinderproducten?! Wat leuk dat je wat bij ons gevonden hebt. We wensen je veel plezier toe van je bestelling. Geniet er van en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Blij mee!
Daar doen wij het voor Amber! Bedankt voor je positieve review. Hopelijk tot ziens in een van de shops! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
We ontvingen een cadeaudoos zonder sleutel maar met excuus briefje. We moesten zelf vragen om de sleutel alsnog op te sturen. Beetje vreemd?!
Hoi Peter, Bedankt voor je review. Uiteraard begrijpen we dat het heel vervelend is dat je zelf contact moest opnemen voor de nalevering van de sleutel. Onze excuses hiervoor! Inmiddels wordt de sleutel snel nageleverd en hopen we dat je veel plezier zal hebben van de cadeaudoos! Met vriendelijke groet, Team WeLoveDeco
Jammer dat het na een keer meteen stuk is. De woorden bride vielen er meteen af
Hoi Nadine, Bedankt voor je review. Uiteraard is het niet de bedoeling dat de producten na 1 kapot zijn. Kan je ons een mailtje sturen met een foto van het kapotte product en je ordernummer? Dan kijken we graag met je mee wat we hierin voor jou kunnen betekenen. We zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag tussen half 9 en 17 uur. We horen graag van je. Met vriendelijke groet, Team WeLoveDeco
Veel keus op de webshop en goede communicatie in de emails!
Hey Carline, Wat fijn om te horen dat ons grote assortiment als prettig word ervaren. We doen er alles aan om continue uit te blijven bereiden en je te verrassen met de nieuwste goodies en musthaves. Wat tof dat je voor nu een leuke bestelling bij ons hebt geplaatst. Daar zijn wij jou natuurlijk erg dankbaar voor. Wij wensen je veel plezier toe van je order en hopelijk zien we je nog eens terug in een van onze shops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Snelle levering en alles zoals het hoort te zijn. Dank u wel
Hi Maria, Wat fijn te horen dat jij jouw bestelling tijdig hebt ontvangen en dat deze naar wens is. We wensen je veel plezier toe van je bestelde partygoods. Mochten wij in de toekomst nog eens iets voor je kunnen betekenen, zien wij je graag nog eens terug in onze shop. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Al een tijdje was ik aan het wachten totdat een leuke wipstoel van nobodinoz eindelijk leverbaar was. Ik kreeg een email zodra ik het product kon aanschaffen. Dus toen ik de email kreeg heb ik het product gelijk besteld en betaald, helaas kreeg ik de volgende dag alleen de hoes binnen en niet de wipstoel. Ik heb toen telefonisch contact gezocht en werd mij verteld dat er waarschijnlijk iets fout is gegaan en het zo snel mogelijk opgelost ging worden. Helaas konden ze de wipstoel niet meer leveren. Ik vond dit erg teleurstellend en heb dit per email laten weten. Hier heb ik vervolgens geen reactie meer op gehad.
Hoi Sarissa, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend om te vernemen dat je geen reactie meer hebt mogen ontvangen van ons. Ik heb het mailcontact er even bij gezocht en je een bericht gestuurd over de verdere afhandeling. Hopelijk is het hiermee naar jouw tevredenheid opgelost, we horen het graag van je! Met vriendelijke groet, Team WeLoveDeco
Ik ben heel positief over We Love Deco!
Hi Riet, Wat een geweldig cijfer, echt te gek! Bedankt hiervoor en veel plezier van je bestelling toegewenst. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
De bestellingen die ik heb geplaatst werden steeds snel en compleet geleverd. De kwaliteit van de artikelen is goed.
Beste Evy, Wat fijn te vernemen dat je de bestelling spoedig hebt ontvangen en dit resulteert in een prachtig review cijfer. Bedankt hiervoor. We wensen jou veel plezier toe van je bestelling en tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Ik heb mijn bestelling niet aangekregen, na vier mails nog steeds geen antwoord of reactie van hun kant, ook nog geen terugbetaling. Ik meld al een aantal dagen dat er iets niet klopt. Heel jammer.
Hoi Vanessa, Bedankt dat je tijd hebt genomen voor een beoordeling. Uit onze informatie blijkt dat er inmiddels contact is geweest en dat de producten zo snel mogelijk jouw kant op komen. We hopen dat het naar jouw tevredenheid is opgelost en wensen je alvast veel plezier van de bestelling! Met vriendelijke groet, Team WeLoveDeco
Toffe site met veel keuze. Mijn bestelling was zeer snel geleverd en mooi verpakt. Onze gasten gaan op ons feest een mooie bedanking ontvangen dankzij jullie.
Hoi Elke, Een dikke 10! Whoop whoop, echt geweldig zeg. Bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten voor ons. Daar zijn we je echt dankbaar voor. Geniet van de producten uit je bestelling en hopelijk zien we je nog eens terug in een van de shops! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Altijd snelle levering en hippe attributen voor de kinderkamer etc.
Hi Melanie, Good to hear! En jij bedankt voor het prachtige cijfer. We wensen je veel plezier toe van de bestelde kinderkamer accessoires. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Er w geschreven dat de bestelling 4werkdagen onderweg is. Het werden er 6 waardoor de bestelling te kaat aankwam. Jammer...dus tijdig bestellen. Verder netjes ingepakt.
Hoi Evi, Dankjewel dat je een beoordeling hebt achtergelaten. Wat vervelend om te horen dat je bestelling te laat is geleverd. Zoals aangegeven op de website hanteren wij momenteel een langere levertijd vanwege grote drukte. Volgens onze informatie hebben wij de zending op tijd verstuurd, maar dat PostNL jouw pakket later dan op het aangegeven moment heeft bezorgd. We vinden het uiteraard heel vervelend dat je door samenloop van omstandigheden de bestelling niet op tijd hebt ontvangen. Hopelijk heb je er nog eens wat aan met een andere gelegenheid! Met vriendelijke groet, Team WeLoveDeco
Makkelijk en overzichtelijke site.
Hey Tamara, Bedankt voor je beoordeling naar aanleiding van je bestelling bij Welovedeco. Altijd fijn om een mooie beoordeling te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
De loper die ik koop voor een huwelijk verpulvert in mijn handen wanneer ik het uit de verpakking haal. Bij bellen naar de klantenservice moet ik maar een nieuwe bestellen via de webshop. Ze kunnen dit niet direct voor mijn regelen. Betekent dat ik 3x verzendkosten betaal. Geen enkel service vanuit Weddingdeco.
Hoi Joke, Bedankt dat je een beoordeling hebt achtergelaten. Ik heb de conversatie even opgezocht en deze komt niet overeen met wat je hier aangeeft. Mijn collega heeft met je besproken dat je de loper kan retourneren en de kosten van de loper dan terug zal ontvangen. Zodra de retour bij ons ontvangen is, zal het bedrag binnen 7 werkdagen verrekend worden. Uiteraard hoef je geen verzendkosten te betalen voor een vervangend product. Wil je contact met ons opnemen zodat we dit voor je kunnen regelen? We zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag tussen half 9 en 17 uur. We horen graag van je. Met vriendelijke groet, Team WeLoveDeco
Mooi product met goede nette levering.
Hey Vera, Wat leuk te zien dat jij een beoordeling hebt achter gelaten voor ons. We wensen je via deze weg uiteraard ook veel plezier toe van je bestelling. Geniet er van! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Kwaliteit/prijs goede verhouding en snelle levering
Hoi Nathalie, Wat fijn om te vernemen dat je enthousiast bent over je bestelling bij ons! We zijn blij om te horen dat alles spoedig is verlopen. We wensen je veel plezier van je bestelling en zien je graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Team WeLoveDeco
De ene dag besteld de andere dag bezorgd. Alleen vervelend dat bezorging via Postnl gaat en die het zonder toestemming onbewaakt in de tuin zetten
Hoi Annet, Bedankt voor je positieve feedback. Fijn dat je tevreden bent over de snelle levering. We raden je aan om contact op te nemen met PostNL en een klacht in te dienen over deze bezorger. Zij kunnen dit dan oppakken zodat dit hopelijk niet nog een keer voorkomt. We wensen je alsnog veel plezier van je bestelling! Met vriendelijke groet, Team WeLoveDeco
Ik heb mijn persoonlijke bedankjes voor de bruiloft hier besteld omdat ik graag ontzorgd wilde worden. Immers deze bedankjes zijn ook zelf te maken voor veel minder geld dan dat je ze hier besteld, maar dan heb je het gedoe dat je zelf van meerdere partijen spullen moet bestellen en kost meer tijd en gedoe. Dus in principe had ik best hun behoorlijke marge er voor over om hier niet mee bezig te hoeven zijn of over te hoeven na denken. Echter, het blijkt dat het ontzorgen en zaken goed voor elkaar hebben nou helemaal niet op orde is bij dit bedrijf. Ik heb 5 dagen tevergeefs aan de lijn gehangen: ze nemen niet op en zijn op geen enkele manier bereikbaar, als ze dan wel opnemen bellen ze nooit terug ook al hebben ze dat meerdere keren beloofd. We kregen onze spullen veel te laat en incompleet, ik heb 150 euro betaald voor 90 bedankjes waarvan er maar 44 werden geleverd en de rest te laat werd nageleverd al die tijd was men gewoon onbereikbaar, dat heeft me heel wat dagen aan stress gekost, terwijl ik juist die dikke prijs had betaald om daar geen last van te hebben. Dus mijn tip als je geen stress wilt hebben: zet de cadeautjes zelf in elkaar, dan kan het voor 1/5 voor de prijs en weet je ten minste zeker dat je het op tijd binnen hebt of besteed het uit aan een partij die wel weet dat de core business van een trouw bedrijf ontzorgen moet zijn, weddingdeco weet dat in ieder geval niet!
Hoi Suzanne, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Wat vervelend om te vernemen dat jouw bestelling zo moeizaam is verlopen. We zien dat er inderdaad meermalen contact is geweest, maar ik begrijp dat het niet naar tevredenheid is afgehandeld. We hebben inmiddels contact met je gehad over een passend voorstel waarmee je akkoord bent gegaan. Hopelijk is hiermee een deel van de ontevredenheid over ons weggenomen. Met vriendelijke groet, Team WeLoveDeco
Perfecte bezorging op de afgesproken dag. Prachtig cadeau, mooi gegraveerd en goed verpakt. Geweldig!
Hoi Jeanet, Wat leuk dat je een gepersonaliseerd product bij ons had besteld! En wij zijn blij om te horen dat je het zo goed hebt ontvangen en blij wordt van de gravering en hoe het verpakt is. We wensen je veel plezier met het geven van het cadeau en zien je graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Team WeLoveDeco
Hadden een welkomstbord besteld maar ten eerste te laat geleverd toen werd ie nog snel opgestuurd en toen hadden we de verkeerde de avond voor het feest uiteindelijk ons geld terug gehad
Hoi Emmi, Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat jouw bestelling niet goed is verlopen. Dat zien wij uiteraard graag anders. We begrijpen dat er inmiddels contact is geweest met jou en we hopen dat het naar jouw tevredenheid is opgelost. We hopen dat je alsnog een mooi feest hebt gehad! Met vriendelijke groet, Team WeLoveDeco
Ik ben heel blij met deze website. We hebben prachtige huwelijks cadeautjes gekocht. We zien er naar uit ze uit de delen
Beste, Wat fijn te lezen dat je bij ons mooie cadeaus hebt kunnen kopen voor aanstaande bruidsparen. Hopelijk zijn ze er blij mee en kunnen ze er lang van genieten! Bedankt voor de review en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Super tevreden, alles op tijd geleverd en goede communicatie!
Wegens miscommunicatie iets anders geleverd gekregen. Werd snel en soepel hersteld. Top service.
Hey Alies, Bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten naar aanleiding van je bestelling bij ons! Nogmaals excuses dat er eerder iets niet helemaal goed is gegaan. Dat was niet netjes! Gelukkig hebben we het tijdig een oplossing kunnen bieden. Hopelijk is alles nu verder naar wens. Mochten wij toch nog iets kunnen betekenen, vernemen wij het graag! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pieter Zeemanweg 131
3316 GZ Dordrecht
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.