Vriendelijke bediening met prachtig resultaat

Mijn bestelling was veel te laat maar toen ik dit meldde zat het de dag erna in de post! Heel tevreden dus van de snelle oplossing. Product ook zoals omschreven en mooi afgewerkt. Top!

Product net zoals afbeelding op de site

Snelle levering, alles naar wens.

Mooi product, lange levertijd

Als terugkoppeling kreeg ik dat het cadeau prachtig was (houten plankje). Helaas werd deze wel veel later verstuurd dan ik had opgegeven. 2 weken later.. Dat was jammer en daar had ik graag eerder een bericht van willen hebben. Tevens zou het leuk zijn als je ervoor kan kiezen om er een kaartje bij te doen, zodat je het als cadeau kan versturen. Verder een erg mooi product!!!

Mooi product en mega snelle levering! Wel jammer dat er geen goedkopere verzending is.

Snelle verzending

Leuk product, wel wat aan de prijs maar ik ben er super blij mee!

Super service

De wijndoos die ik besteld had was helaas niet goed en opende en sloot niet goed. Hier heb ik wat foto's van gemaakt, een mailtje gestuurd en 3 dagen later heb ik een nieuwe ontvangen. Ook super snel reactie op de mail.

Snelle service, bestelling zoals verwacht

Prima bestelling

Heel goed product en snel geleverd

Fijne spullen.

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling.

Uitstekende service!

Mega assortiment, goede, snelle en betrouwbare service. Ben ik naar iets op zoek? Ik kijk altijd eerst op kids/wedding/partydeco.nl

Klasse

Goed en snel geleverd top

Helaas te laat geleverd en niet compleet.

Traktatie voor mijn dochter (hoera een zusje) besteld op maandag einde van de dag. De vrijdag erna mocht ze trakteren... Dus was ervan overtuigd dat ik op tijd besteld had. Donderdag was er nog geen traktatie geleverd. Gebeld en toen werd mij vertelt dat deze vrijdagmiddag binnenkwam (te laat, dus de maandag na het weekend getrakteerd). Daarnaast had ik 15 bekertjes met 12 deksels. 3 deksels te weinig. Jammer! Qua kwaliteit en dergelijk verder prima en mooi.. Maar het stukje goede service ontbreekt.

Goed geregeld snel geleverd.

Super leuk.

zeker een aanrader

juiste en correcte info en optijd met bestellingen zeker een aanrader voor mensen die een getuige willen vragen enzo……

Super mooi

Bordjes besteld om mijn ouders en schoonouders te vertellen dat wij in verwachting zijn van ons eerste kindje! Ik had het zelf last minute geregeld en kreeg de bestelling een dag later dan er werd aan gegeven, maar gelukkig nog net optijd!

Snelle levering en soepel bestellen

Lamp gekocht voor in de kinderkamer. Bestellen ging soepel en er is snel geleverd ondanks de disclaimer dat het langer kon duren. Top!

Leuke artikelen en snel geleverd.

snelle service

snelle service

Mooie producten

Vlotte bestelling, snelle levering.

Leuke box

Na een eerste bestelling betaald met creditcard ineens na een paar dagen geannuleerd. Maar geen mail over gehad zelf na moeten bellen en opnieuw bestellen. Daar kan wel wat aan gedaan worden en niet annuleren en niet mededelen aan klant. Gelukkig waren wij op tijd....

Levering te laat

Bestelde pakket is toegekomen. Was zoals het beschreven is. Levering was echter niet binnen de aangegeven termijn waardoor het voor ons te laat is toegekomen om het te kunnen cadeau doen.

Mooie spullen

Leuke spulletjes en goeie aanbiedingen. Snel verzonden

Volledige website, netjes verzonden en snel.

Leuke ‘classy’ artikelen voor een vrijgezellenfeest!

Leuke kleinigheidjes voor een vrijgezellenfeestje uitgezocht en besteld. Ze waren vlot binnen. Top!

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht