Matig

Nooit een bevestiging ontvangen van mijn bestelling op 14juli en geen updates ontvangen over de late verzending tot dat ik op 10 augustus heb opgebeld om naar de status te vragen. Mijn bestelling was wel blijkbaar al gemaakt en ready voor verzending dus uiteindelijk binnen 3 dagen nog ontvangen. Niets aan te merken op het product maar door de service zou ik hier niet nog is bestellen

Leuke producten

Leuk cadeautje besteld voor een zwangere vriendin. Enige nadeel was dat het doosje van het product wel een beetje gehavend is en dat is toch wat minder leuk geven als het een cadeautje is, maar verder was het snel in huis.

Vlotte levering!

Leuke spullen, goede kwaliteit, snelle levering

Snelle service! Gemakkelijk te contacteren! In 1 woord: Fantastisch! Dankjewel!

Een duidelijke website, snelle levering en netjes verpakt

Een bedrijf met alle benodigdheden voor een mooi feest!

Een fijne service en mooie producten!

Mooie producten, snelle levering

Super goede service!

Goede service, mooi product (welkomsbord) Heel tevreden!!

Waw

Na 1 dag hadden we ons pakje al !

Product en levering zoals verwacht

Ik heb een leuke persoonlijke bewaardoos gekocht als kraamkado. Product was zoals beschreven en levertijd ook.

Er ontbrak iets in mijn bestelling. Echter ontving ik binnen de 24u al een antwoord op mijn e-mail en binnen de 48u stond het credit al weer op mijn rekening! Er volgende ook een kortingscode, voor een gratis verzending, als tegemoetkoming! Top service!

Snelle levering en leuke spullen

De memorybox die je kan personaliseren is zo leuk. Mijn vrienden waren we blij met dit kraamcadeau! Heel origineel, cute en handig!

Leuke bestelling maar heel slecht geleverd

Leuke spulletjes. Enkel was de doos volledig opengescheurd bij levering.

Zeer tevreden klant.

Duidelijke website, bestellen en correct afleveren zeer snel en keurig gedaan. Goede kwaliteit.

Heel snelle service

Heel snel en correct geleverd. Ik moet de producten nog gebruiken maar op het eerste zicht ziet dit er allemaal in orde uit. Soms moeilijk te beoordelen hoe iets er in het echt uitziet van op de foto’s. Mss nog meer info bij de omschrijving.

Snelle verzending

Snelle verzending, super geregeld.

Mooie ballon en snel af te halen

Mooie kwaliteit ballon en de volgende dag klaar voor afhalen. Bleef ook lang zweven, ik had m laten vullen met helium. Heel tevreden!

Goed en snelle service, topproducten!

Het is niet de eerste keer dat ik iets bestel en telkens ben ik oprecht gelukkig met de levering. Leuke producten, goede verpakking en snelle service. Ik ga hier zeker nog leuke accessoires bestellen.

Leuke site, snelle maar teleurstellende communicatie

Ik bestelde een ringendoosje om cadeau te geven op een trouw van vrienden. Op de website stond 3 dagen levering vermeld. Meer dan 3 dagen later had ik nog steeds niets ontvangen. Ik nam zelf contact op, waarna ik 1 dag later het antwoord kreeg dat mijn product niet op voorraad was en dus ook niet opgestuurd kon worden. Jammer, want ik vind het aan de site zelf om mij daar proactief in te adviseren. Ik kreeg de keuze op een ander doosje te kiezen. Ik gaf een productbenaming en kleur door (6 hoekig doosje champagne kleur) maar kreeg een vierkant opgestuurd. Na terug contact op te nemen ging de site ervan uit dat ik een vierkant doosje bedoelde, gezien ze in hun vorige mail reeds aangaven dat een 6 hoekig in champagne niet aanwezig was. Op de site kon ik deze echter nog steeds aanklikken waardoor ik ervan uitging dat die toch weer op voorraad waren. Kortom: teleurstellende communicatie en een ringendoosje die ik eigenlijk niet had besteld…

Heel erg goed

Alles geleverd zoals gevraagd.

geweldig

snelle levering,leuk kado en ziet er geweldig uit

Snelle service!

Mooi product en snel geleverd!

Goede snelle service

Mooie artikelen, snelle service en 1 artikel was niet juist afgewerkt maar kregen vlot een nieuwe!

Prachtig eindproduct

Pieter Zeemanweg 131