Zeer slechte kwaliteit, service en communicatie. Na 1,5e week niks te horen van onze bestelling heb ik een bericht gestuurd via instagram (in de avond). Binnen een uur was de bestelling gemaakt en klaar voor verzending; een reactie kwam er niet op mijn bericht. Vervolgens kwam het "Gepersonaliseerd welkomstbord eigen ontwerp liggend" binnen. Wat een waardeloze kwaliteit! Pixels tellen. Onmogelijk als je een AI bestand instuurt... Na een klacht te hebben gestuurd kreeg ik als antwoord: we controleren de kwaliteit niet, dat is aan u zelf, er zal gestaan hebben dat het bestand slechte kwaliteit is... Nieuwe sturen? ho maar, nee, wel 10% korting... Nooit meer!
Hey Raoul, Bedankt voor je review. Vervelend om te lezen dat jij niet tevreden bent over het bord wat jij bij ons hebt besteld. Ik heb de communicatie erbij gepakt en zie inderdaad dat er testen zijn uitgevoerd met het door jou aangeleverde bestand. Op het moment dat we het bestand uploaden via onze ontwerptool verschijnt er direct een rood vinkje met de melding dat de kwaliteit erg laag is. Hieraan had jij ook al kunnen zien dat het geen scherp bestand is. Deze melding is er speciaal voor de klanten zodat zij kunnen zien dat het bestand niet in orde is. Verder zijn wij inderdaad niet verantwoordelijk voor wat er aangeleverd wordt qua bestanden, dit staat ook vermeld in onze voorwaarden, zie https://www.weddingdeco.nl/ontwerptool Wij vinden de geboden korting een mooi gebaar naar jou toe, hopelijk maak je hier alsnog gebruik van. Met vriendelijke groet, Team WeLoveDeco
Prima geregeld
Makkelijk te ontwerpen en snel in levering. Erg blij met de de stickers! Echt een aanrader!
Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit en natuurlijk de snelle levering, we vonden het alleen wel jammer dat er maar 1 plakrand was waardoor m’n partner nog even snel naar de winkel moest. Maar nu die hangt krijgen we heel veel leuke complimenten!
Zeer goede respons op eventuele vragen over verzending/ bestelling
Leuke website, makkelijke ontwerpomgeving met veel mogelijkheden. Levering was snel en de prijs is goed.
Bij de bestelling stond dat het 3 werkdagen zou duren. Na bijna 2 weken contact opgenomen. Helaas was er iets mis gegaan met ons pakketje. Direct werd dit opgepakt en hadden wij het de volgende dag in huis! Hierbij kregen wij ook heel netjes een x-bedrag teruggestort. Hele fijne medewerker gesproken en een super service!
Alles snel gevonden op de site. Bezorgdatum was ook zoals aangegeven. Goed verpakt en alles naar wens.
Mooie producten, snelle levering en goede kwaliteit! Ga zeker nog vaker bestellen!
Ik heb een borrelplank besteld met gravering. Omdat ik een fout heb gemaakt in de tekst en ik maar 50 tekens kon gebruiken heb ik volgende dag gebeld. Super lieve vrouw aan de lijn en die heeft me goed geholpen, heeft zelfs wat tekens toegevoegd zodat de tekst beter uit kwam. Product is geheel naar wens samengesteld en afgeleverd. Enige nadeel is het zenuwslopende wachtmuziekje bij jullie lijn.. past niet bij de positieve beleving die ik verder had.
Alles netjes in de verpakking. Mooi materiaal. En fijn hoe je kan zien wanneer het verzonden word.
Veel te laat
Hey Lieselot, Bedankt voor je review. Ik zie inderdaad dat je order veel later is geleverd dan gepland en dat vinden we heel vervelend. Helaas waren de kledinghangers even niet op voorraad waardoor we jou order niet hebben kunnen maken. Zodra de kledinghangers er weer waren hebben we je order afgerond. Excuses dat jij hier niet van op de hoogte was gebracht Lieselot. Uiteraard mag je de items kosteloos retourneren die niet meer gewenst zijn. Met vriendelijke groet, Team WeLoveDeco
Ik heb een luiertas van het merk bij We Love Deco gekocht. Ik heb de tas beschadigd ontvangen, met vlekken en een gat. Alsof de tas tweedehands is geleverd. Er wordt geen passende oplossing aangeboden.
Hey Amy, Bedankt voor je review. Vervelend om te lezen dat jij een vieze tas hebt ontvangen, dat is uiteraard niet de bedoeling. Ik heb de mailconversatie erbij gepakt en zie dat we jou helaas geen vervangende tas konden sturen daar deze helaas niet meer op voorraad was. We hebben aangeboden dat je de tas kosteloos kunt retourneren en dan krijg je van ons het aankoopbedrag terug. Eventueel mag je ook een andere leuke tas van gelijke waarde bij ons uitzoeken en dan sturen we die naar je op. Mocht dit gewenst zijn dan kun jij hierover contact opnemen met de klantenservice. Zij helpen jou hier graag mee verder. Met vriendelijke groet, Team WeLoveDeco
Prima service, snel geleverd na bestelling l.
Een gepersonaliseerde sleutelhanger laten maken omdat deze er leuk uitzagen op de foto. Thuis aangekomen viel de kwaliteit erg tegen, de kleur was ook heel anders dan op de foto, gewoon prul. Contact proberen krijgen met klantenservice, dit duurt erg lang en geen oplossing.
Hey Bonita, Bedankt voor je review maar ik schrik er eerlijk gezegd nogal van. Ik heb de mailconversatie erbij gepakt en zie dat je aangaf dat de sleutelhanger er niet mooi uit zag waarop wij hebben gereageerd dat de beschermfolie er nog afgehaald dient te worden. Nadat dit was gebeurt gaf jij aan dat hij er wel mooi uit zag dus dit was de oplossing naar mijn idee. Jammer om te zien dat je ons dan toch zo negatief beoordeeld. Mocht er toch nog iets zijn wat je graag met ons wilt bespreken, laat het ons dan weten. De klantenservice is bereikbaar en staan graag voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team WeLoveDeco
Originele beoordeling
Wat decoratie voor onze bruiloft besteld. Site werkt prettig en is overzichtelijk. Snel verzonden. Artikelen zijn van goede kwaliteit en kwamen netjes verpakt binnen. Positieve ervaring!
Fantastisch bedrijf met zoveel leuks en uitgebreid aanbod. Ik bestel hier super graag!! Tevens ook een hele snelle en goede levering! Top!!
Bestellen gaat heel vlot. Levering volgende dag al. Al meerdere malen besteld en altijd tip top in orde.
We hadden besteld en er stond aan gegeven dat het binnen 2 - 3 werkdagen geleverd zou worden. Dat werd bijna een maand en voor mijn gevoel als ik er niet zo actief achter aan gezeten had , hadden we onze bestelling waarschijnlijk nog niet gehad, mijn advies is de beloofde levering van jullie site af halen en daar open en eerlijk in communiceren met jullie klanten. Qua spullen zelf zijn we heel blij het is mooi en precies zoals afgebeeld
Beste Do, Bedankt voor je beoordeling en interesse in Weddingdeco.nl! Wij hebben inderdaad helaas tijdelijke problemen gehad waardoor jouw bestelling bijna 2 weken vertraagd was. Dit konden wij niet vooraf weten waardoor we dit ook helaas niet op de website hebben kunnen vermelden. Ik vind het erg vervelend dat je hierdoor langer op jouw bestelling moest wachten maar hoop dat het resultaat alsnog helemaal naar wens was. De levertijden op de website kloppen inmiddels gelukkig weer, bedankt voor de tip. Met vriendelijke groet, Team We Love Deco
De levering van mijn bestelling is slechts 6 weken na dato gedaan, na wijziging van mijn bestelling heb ik meerdere keren contact opgenomen of het wel goed ging. Elke keer werd aangegeven dat ik geduld moest hebben. Toen na 4 weken de bestelling nog niet was geleverd werd aangegeven dat deze geleverd was, het ging hier echter om een andere bestelling (dit heb ik nadrukkelijk aangegeven in mijn mails). Pas na 2 klachten ingediend te hebben kreeg ik respons. En toen men na twee klachten erachter kwam dat mijn bestelling niet was geleverd en deze nadien toch geleverd werd kreeg ik ook nog eens de vraag of ik mijn klachten in wilde trekken. Dat zal nu ook wel weer zo zijn. Maar dat lijkt mij niet echt de manier van optimale communicatie. Dus ik hoop dat jullie hier iets van opsteken. Want 4x mailen voor een status van mijn bestelling lijkt mij overbodig.
Beste Jessica, Bedankt voor je beoordeling en interesse in Weddingdeco.nl! Je hebt bij ons een item besteld met 4 weken levertijd, het klopt dan ook dat je hier langer op moet wachten. Gezien dit uit het buitenland wordt verstuurd kunnen wij dit proces niet versnellen. Helaas is de bestelling hierdoor ook nog eens vertraagd, super jammer natuurlijk. Ik vind het vervelend dat er een miscommunicatie heeft plaatsgevonden. Bij reacties op dit platform krijg je een bericht met de mogelijkheid om jouw beoordeling aan te passen en/of op ons te reageren. Dit is dus geen verzoek om jouw beoordeling te verwijderen, je hebt al het recht om jouw ervaringen met ons te delen. Met vriendelijke groet, Team We Love Deco
Hele goede snelle service
Goed en snel
Leuke decoratie voor elk type feest. Alles wordt snel en netjes verzonden.
Mooie sandaaltjes voor mijn zoontje besteld. Super snel geleverd. Bleek een schoentje niet goed te kunnen sluiten, hebben ze het zeer vriendelijk en snel opgelost. Nu kan mijn zoontje genieten van zijn mooie sandaaltjes.
Op de afbeelding hangt het verjaardagspostertje tussen twee houten plankjes. Ik kreeg een stukje geprint karton voor 7,50. Waardeloos, voel me een beetje opgelicht, had ik thuis of op kantoor ook kunnen printen. Rest van de stekertjes voor in taart leuk.
Pieter Zeemanweg 131
3316 GZ Dordrecht
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.