Bestelling is snel geleverd Contact met de klantenservice was goed Producten zorgvuldig ingepakt
Het koffertje zat in een te ruime doos. Waarschijnlijk is tijdens het vervoer de doos gevallen en zo een deuk in het koffertje. Meteen gemaild met foto's erbij. Helaas nog geen reactie gehad.
Hi Antoinette, Bedankt voor je beoordeling en interesse in Kidsdeco.nl! Wat zonde dat je een koffertje hebt ontvangen met een deuk, dat is natuurlijk niet de bedoeling. De reactie termijn op de mail is door de enorme drukte helaas iets opgelopen. Gelukkig zie ik dat we inmiddels met elkaar in contact zijn en dat er een nieuw koffertje naar jou onderweg is, wat fijn! Met vriendelijke groet, Team We Love Deco
Correcte levering , goede opvolging van klantendienst. Heel mooi resultaat . Super mooie gepersonaliseerde servetten
Originele producten te koop. Door mijn eigen doen een foutje bij het personaliseren van een cadeau wat perfect is opgelost. Ik ga hier vaker bestellen!
Goed geholpen door medewerkers!
Goedemorgen Sara, Bedankt voor je beoordeling en interesse in Partydeco.nl! Wat vervelend dat je jouw bestelling niet compleet hebt mogen ontvangen. Inmiddels heb je hierover contact gehad met mijn collega en zijn jullie gelukkig tot een passende oplossing gekomen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team We Love Deco
Originele beoordeling
Ik heb me bestelling niet compleet gekregen! En de tekst was ook niet goed!!
Voor het eerst heb ik zaken gedaan met deze firma. Zeer naar tevredenheid. Fijne firma, goede service, mooie spullen.
Snelle service en mooie producten!
Ons kindje is 24 juni geboren, vol enthousiasme een geboortebord besteld met eigen ontwerp, er stond dat deze binnen 1-2 werkdagen geleverd werd. Op het moment (5-7-2021) heb ik hem nog niet mogen ontvangen. Hier baal ik enorm van, het is al bijna niet meer nodig. Krijg je als kraamvrouw echt verdriet van.
Hi Stephanie, Bedankt voor je beoordeling en interesse in Partydeco.nl! Ik zie inderdaad dat je op 24 juni een geboortebord hebt besteld welke op 30 juni retour is gestuurd door PostNL wegens een foutief adres. Hierdoor is jouw pakket helaas op 2 juli retour ontvangen in ons magazijn, wat ontzettend jammer. Zo te zien hebben is er ook contact per mail hierover. Ik kan mij goed voorstellen dat een nieuwe levering van het geboortebord inmiddels niet meer gewenst is en zal de kosten dan ook aan jou terugbetalen. Hopelijk heb jij desondanks een fijne kraamweek gehad! Met vriendelijke groet, Team We Love Deco
The pinata arrived really quickly and was a huge hit at the party!! I was impressed with the detail of the boombox design. Easy to fill, looked awesome, and was delivered fast. What's not to like?
Geboortebord besteld. Er stond bij, zaterdag geleverd (donderdag ochtend besteld). Helaas pas 7 dagen na bestelling ontvangen in plaats van 2 dagen na bestelling. Niemand te bereiken ook hierover en geen vergoeding gekregen. Jammer! Hierom zou ik geen bestelling meer doen. Materiaal zelf en bord is wel mooi en goed.
Hi Gied, Bedankt voor je beoordeling en interesse in Kidsdeco.nl! Vervelend om te lezen dat jij zo lang op het geboortebord hebt moeten wachten. Dit wil je natuurlijk zo snel mogelijk ophangen! Helaas hebben wij door omstandigheden te maken gehad met extreme drukte, hierdoor zijn er helaas vertragingen ontstaan en dat spijt ons enorm. Inmiddels is de achterstand bijna helemaal weg en kunnen we weer de levertijden aanhouden zoals vermeld op onze website. Ik hoop dat het geboortebord alsnog een mooi plekje heeft gekregen en wens jullie heel veel geluk. Met vriendelijke groet, Team We Love Deco
Het stond heel leuk tijdens het feest.
Naar aanleiding van verlanglijstje iets besteld. Nette en snelle levering. Artikel ziet er goed uit.
Ontzettend mooie spullen en geweldige service!
Wij hebben verschillende producten besteld, waarvan het meeste gepersonaliseerd was. Het is tijdig en volledig geleverd. Wel moet ik zeggen dat de labels op het gepersonaliseerde pindablikje niet heel secuur zijn aangebracht, zit niet exact recht geplakt.
Leuke ontwerpen en supertevreden over de bestelde en gepersonaliseerde producten.
Snelle levering! Heel vriendelijke communicatie bij vragen en alles was nog mooier dan op de afbeeldingen doet blijken! De decoratie heeft mijn trouwdag extra speciaal gemaakt. Bij twijfel zeker bestellen! Ook mijn welkomstbord was knap!! Enkel maar positief over jullie producten!
Voor een trouwfeest plaatste ik ruim een maand van ervoor een bestelling. 2 gepersonaliseerde wijnglazen, een bride kimono, een handwaaier en een felicitatiekaart. Alle producten waren volgens de site in stock en toch moest ik een maand wachten op mijn bestelling. Dit bracht wel wat stress met zich mee omdat ik vreesde dat deze te laat zou zijn voor de trouw. Mijn mails werden altijd netjes beantwoord. Mijn pakjes werden ook opgesplitst zodat het merendeel op tijd aankwam. Het laatste item kwam de dag voor de trouw gelukkig nog aan. Alle producten voldeden aan mijn eisen en de wijnglazen waren van uitmuntende kwaliteit gegraveerd. De verpakking (aangezien het over glas gaat) mocht beter beschermd zijn. Gelukkig waren deze niet kapot. Het bruidspaar was zeer blij met hun cadeaus. Ik zou deze site aanbevelen maar plaats je bestelling ruim op voorhand om gerust te zijn dat je bestelling tijdig aankomt.
Verkeerd geleverde stickers ontvangen helaas na 4x mailen een half antwoord maar nog geen nieuwe stickers ontvangen! Inmiddels 2 weken verder..
Hi Esther, Bedankt voor je beoordeling en interesse in Weddingdeco.nl! Door extreme drukte kan het helaas langer duren voordat je reactie van ons ontvangt. Wij doen ons uiterste best om iedereen zo spoedig mogelijk te woord te staan. Inmiddels zijn we met elkaar in contact en komt er een nieuwe levering jouw kant op. Met vriendelijke groet, Team We Love Deco
Op 25 juni een welkomstbord besteld. Deze hebben we betaald: online stond bij welkomstbord: op voorraad en levering binnen 2-3 werkdagen. Bedrijf is telefonisch onbereikbaar, reageert niet via de mail, de online chatbox is altijd offline. Hopelijk ontvang ik via deze weg een reactie van het bedrijf. UPDATE: uiteindelijk een reactie mogen ontvangen van het bedrijf: excuses voor de vertraging ivm drukte en direct het geld retour ontvangen. Het bedrag was snel teruggestort. Hopelijk dat het bedrijf in de toekomst online de juiste informatie kan vertrekken qua levertijden e.d. en beter bereikbaar wordt
Beste Tom, Bedankt voor je beoordeling en interesse in Weddingdeco.nl! Door extreme drukte bij ons productie team is het ook erg druk bij de klantenservice. We doen ons uiterste best om iedereen binnen 2-3 werkdagen te woord te staan. Helaas lukt dit niet altijd, onze excuses voor het ongemak. Ik zie dat jouw vragen inmiddels beantwoord zijn, dat is fijn. Met vriendelijke groet, Team We Love Deco
Originele beoordeling
Heel mooie box ik had de kleine maat maar die was echt precies wat ik wilde iets groter dan verwacht (en dat was positief). Lief en mooi kado de opdruk/uitkerving was ook erg mooi had iets dieper of duidelijker gemogen van mij maar is niks mis mee. Zou zeker aanraden ga het ook voor anderen bestellen.
Ook de gepersonaliseerde spulletjes zijn mooi afgewerkt.
Je kan niks met spoed met ze regelen als der iets fout is of is gegaan... als je dan op tijd staat kan je dus niet wat snel nog oplossen ...want ze zijn niet bereikbaar via telefoon.. en via de mail diurd het ook hartstikke lang dat je eindelijk bericht terug hebt en dan reageer je snel terug en dan weer niks terug ... beetje jammer ! Daarbij zijn de potjes /flesjes top en goed verstuurd
Hi Marga, Bedankt voor je beoordeling en interesse in Weddingdeco.nl! Helaas zijn wij door extreme drukte helaas minder goed bereikbaar, onze excuses voor het ongemak. Je kunt ons bereiken per chat, Facebook Messenger en mail. Onze reactie termijn per mail is momenteel circa 2 werkdagen, we doen ons uiterste best om iedereen zo snel als mogelijk te woord te staan. Ik zie dat jouw vragen inmiddels zijn beantwoord en ik ben blij te vernemen dat de potjes/ flesjes verder naar wens zijn. Met vriendelijke groet, Team We Love Deco
Originele beoordeling
Mijn voorlaatste bestelling had vertraging omdat de betaling niet was doorgekomen bij weddingdeco. Bij mij uiteraard wel. Hierdoor ben ik een deel mislopen... erg jammer natuurlijk. 20/4 besteld en pas 13/5 ontvangen.. De laatste bestelling liet ook meer dan 2 weken op zich wachten en heb ik tot 3x toe contact moeten opnemen..
Hi Shana, Bedankt voor je beoordeling en interesse in Weddingdeco.nl! Wat vervelend om te vernemen dat er iets mis is gegaan bij jouw bestelling. Ik zie dat de eerste bestelling is geannuleerd door een betaalfout en de tweede bestelling inderdaad een vertraging heeft opgelopen door een systeem fout. Super zonde dat het twee keer mis is gelopen, onze excuses voor het ongemak. Fijn te vernemen dat de bestelling inmiddels is geleverd, hopelijk is alles verder helemaal naar wens Shana! Met vriendelijke groet, Team We Love Deco
De producten die ik binnen heb gekregen zijn precies zoals op de foto, dus helemaal naar wens. Ik had zelf niet goed opgelet, waardoor mijn bestelling bijna te laat aan zou komen. Ik heb gebeld, er werd vrijwel gelijk opgenomen en dankzij de hulp van de medewerker kreeg ik het cadeau alsnog op tijd binnen. Fijne, menselijke service!
Mooie, grote toilettas. Groter formaat dan gedacht. Zeer goede kwaliteit. Mooie bedrukking.
Pieter Zeemanweg 131
3316 GZ Dordrecht
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.