Fijn bedrijf, items zoals op website zijn beschreven, snelle levering.
Hele leuke spullen! Ik kies wel de spullen die niet op voorraad zijn maar ik kreeg al snel een mailtje dat er weer nieuwe voorraad was! Super bedrijf!
We ordered two items worth €200 each and received only one. I was trying to contact customer service for a week, but the phone line was unavailable and I got no responses to my emails. After submitting an 1-star review, I finally got contacted by customer service, who explained that the second item was out of stock. We got a refund soon afterwards.
Hi Sofia, Thank you for your review. In the mean while there has been contact with our customerservice. Due to a stock difference you haven't recieved the whole order. We're very sorry this has happened and we have refunded you the money. Hopefully by now you have been able to make a choice between the different boxes! Kind regards, Team WeLoveDeco
Originele beoordeling
We ordered two items worth €200 each and received only one. I've been trying to contact customer service for a week, but the phone line is unavailable and I get no responses to my emails. Disappointing experience.
Goeie ervaring, netjes een mail om door te geven dat de bestelling 2 weken op zich laat wachten, kreeg de keuze voor een ander model, maar had geen haast, netjes binnen 2 weken ontvangen! Ziet er ook nog op uit.
Alles prima
De producten zijn prima. Bezorging duurt lang +- 2 weken voor gepersonaliseerde en niet gepersonaliseerde producten. Dit staat niet zo op de site. Bij vragen en of klachten kan je contact opnemen met de klantenservice staat op de website. Echter is de kantenservice telefonisch niet bereikbaar (je krijgt een bandje met dat ze “op dit moment” telefonisch niet bereikbaar zijn en dat je een mail kunt sturen. Maar op de e-mail wordt nooit gereageerd. Erg slecht!
Beste, Bedankt voor je beoordeling en interesse in Weddingdeco.nl! Door onvoorziene drukte bij ons productie team hebben wij helaas enkele vertragingen opgelopen, onze welgemeende excuses voor het ongemak. Voor reguliere bestellingen is de levertijd onveranderd. Telefonisch waren wij inderdaad tijdelijk onbereikbaar, inmiddels is dit opgelost en zijn wij weer bereikbaar per telefoon, mail, chat en via Facebook Messenger. Per mail is de reactie termijn 1-3 werkdagen, wij doen ons uiterste best om iedereen zo spoedig mogelijk te woord te staan. We hopen dat je de bestelling toch nog op tijd en naar wens hebt mogen ontvangen! Met vriendelijke groet, Team WeLoveDeco
Ik heb onlangs een aantal producten besteld bij We Love Deco. Eén van de producten had wat krassen. Zonder problemen hebben ze onmiddellijk kosteloos hetzelfde product opnieuw verstuurd.
Beste Ellen, Bedankt voor je beoordeling en interesse in Weddingdeco.nl! De bestelde gepersonaliseerde aansteker heeft inderdaad een levertermijn van 4 weken, zoals ook staat aangegeven bij dit product. Hierbij staat ook vermeld dat de gehele bestelling in één keer wordt toegezonden. Dat de enveloppendoos beschadigd is hoort uiteraard niet, ik zou je willen adviseren om ons hiervan een foto te sturen per mail en hierbij het ordernummer te vermelden. Wij kijken heel graag mee naar een passende oplossing! Met vriendelijke groet, Team WeLoveDeco
Originele beoordeling
Ik bestelde een aantal producten in één keer. De levertermijn liep op tot enkele weken, wat ik niet verwacht had. Uiteindelijk is één van de producten beschadigd (met krassen) toegekomen. Het betreft specifiek de gepersonaliseerde acryl enveloppendoos, heel jammer volgens dat deze nog best prijzig zijn.
Voor mijn net geboren nichtje een leuk kistje besteld. Hierop de naam, staat op de site 1a2 dagen van levering. Duurde een week voordat ik het pakketje had, (begrijpelijk door de drukte). Is het verkeerd bedrukt. Proberen contact op te nemen, is het telefoon nummer niet te bereiken door de drukte, gemaild meerdere malen, zouden een nieuwe opsturen nog steeds niet binnen..
Beste Mieke, Bedankt voor je beoordeling en interesse in Kidsdeco.nl! Helaas zijn wij tijdelijk niet telefonisch bereikbaar geweest, gelukkig is dit inmiddels opgelost. Onze excuses voor het ongemak. Ik zie dat er donderdag een nieuwe levering is ingezet, in het weekend zijn wij gesloten maar maandag is het nieuwe pakketje verzonden. Dit pakket mag jij dan ook vandaag aan huis verwachten. Hopelijk is het nieuwe koffertje helemaal naar wens, we wensen jou alvast veel plezier van de bestelling. Met vriendelijke groet, Team WeLoveDeco
Heb Versiering gekocht en zelf een geboortebord ontworpen. Helaas kwamen de kleuren niet overeen met mijn ontwerp. Bij binnenkomst was dit teleurstellend. Bord is evengoed leuk, maar niet zoals ik bedoeld/gemaakt had.
Fijne producten, snel in huis en goed verpakt. Alleen de grootte van schaaltjes en bordjes vermelden is misschien handig om voor verrassingen te staan
Super snel bestelling in goede staat ontvangen!
Het duurde meer dan 2 weken voor ik mijn product had. Communiceren kon alleen per mail, wat uitermate frustrerend was omdat het heel lang duurde voordat je antwoord had. Wel een compensatieregeling gekregen (4€) voor het wachten. Maar ik zou nooit last minute hier wat bestellen
Beste Suzanne, Bedankt voor je beoordeling en interesse in Weddingdeco.nl! Op dit moment ervaren wij grotere drukte dan normaal bij onze klantenservice en onze productie afdeling. Het gehele team doet hun uiterste best om zo spoedig mogelijk te reageren en bestellingen zo snel mogelijk te versturen. Onze excuses dat hier bij jou vertraging is opgetreden. De compensatie van 10% korting staat binnen 1-2 werkdagen terug op de rekening waar mee betaald is. Mocht je hier nog verdere vragen over hebben vernemen wij dit graag per mail. Met vriendelijke groet, Team We Love Deco
Ik heb ruim 1,5 week moeten wachten op mijn bestelling. Erg jammer, want het was een kado voor een 12,5 jarig huwelijk. Na ontvangst heeft het artikel een vlek. Hierover heb ik gelijk gemaild van we love deco. Helaas tot op heden nog steeds geen reactie. Ze zijn ook niet telefonisch bereikbaar. Hopelijk lukt dit alsnog.
Hi Madeleine, Bedankt voor je beoordeling en interesse in Partydeco.nl! Op dit moment ervaren wij grotere drukte dan normaal bij onze klantenservice en onze productie afdeling. Hierdoor hebben wij helaas tijdelijk een langere levertijd moeten hanteren. Normaliter reageert onze klantenservice binnen 2-3 werkdagen. Echter zie ik bij jouw mail dat we direct intern met je zijn gaan meekijken naar een passende oplossing zonder dat je van ons een tussen reactie hebt ontvangen. Onze excuses voor het ongemak. Inmiddels zie ik dat er contact is en dat we jou een nieuw exemplaar hebben aangeboden, hopelijk is dit een passende oplossing! Met vriendelijke groet, Team We Love Deco
Maandag besteld en woensdag ochtend binnen. Spullen waren van een mooie sterke kwaliteit.
Goede en snelle levering , mooie kwaliteit van trouwbord. Helaas liep de Mr- Mrs ballon vrijwel direct heel zachtjes leeg. Dus niet kunnen gebruiken.
Geen communicatie !
Goedemiddag Katrijn, Bedankt voor je beoordeling en interesse in Weddingdeco.nl! Helaas zijn wij door omstandigheden tijdelijk niet telefonisch bereikbaar. Echter reageren wij via al onze andere kanalen (chat, mail en Facebook Messenger) zo snel als mogelijk. De reactie termijn per mail kan mogelijk oplopen tot 2-3 werkdagen gezien wij in het weekend gesloten zijn. Met vriendelijke groet, Team WeLoveDeco
Ik heb glazen buisjes besteld. Deze waren netjes en goed ingepakt. Ik kreeg ze snel geleverd en precies wat ik ervan had verwacht.
Bestelling was netjes ingepakt en snel geleverd!
Ik heb € 15,00 extra moeten betalen voor een lettertype wijziging van 1 tekstregel wat ik best krom vind omdat het een ‘gepersonaliseerd’. welkomstbord is. Fijn dat het kan maar jammer dat er extra kosten aan verbonden is. Daarnaast vind ik de kwaliteit van het hout erg tegen vallen.
Beste Meltem, Bedankt voor je bericht en interesse in Weddingdeco.nl! Wij bieden inderdaad gepersonaliseerde welkomstborden aan. Hierbij is het mogelijk om binnen de ontwerpen, welke ons grafisch team met veel aandacht heeft gemaakt, jouw gegevens zoals datum en namen achter te laten. Indien het gewenst is om een welkomstbord te bestellen met een lettertype welke wij niet in ons assortiment hebben dan is dit mogelijk. Echter moeten onze teams er voor zorgen dat dit lettertype in de juiste systemen en ontwerp tools komt om dit tot een mooi resultaat te brengen. Hiervoor zijn wij genoodzaakt om, in overleg, extra kosten te berekenen. Wat betreft het hout is het uiteraard heel spijtig dat de kwaliteit tegenvalt. Hierover kun je contact opnemen met onze klantenservice per mail onder vermelding van het ordernummer, tezamen met een foto. We zien jouw bericht graag tegemoet! Met vriendelijke groet, Team We Love Deco
Op de website staan mooie levertijden van 1 a 2 dagen, maar uiteindelijk duurde het 7 werkdagen voordat ik mijn geboortebord in huis had. Dit werd voor het eerst kenbaar gemaakt nadat ik mijn bestelling had geplaatst en had betaald. Al snel volgde een mail dat het 3-5 dagen langer zou duren vanwege drukte. Als je vervolgens na 5 werkdagen contact opneemt met de klantenservice waar je bestelling blijft, hebben ze de telefoon ernaast liggen (op de website staat dat ze bereikbaar zouden moeten zijn, maar als je belt krijg je het antwoordapparaat), hebben ze de chat offline gehaald (op de website staat dat ze bereikbaar zouden moeten zijn, maar het chat venster geeft aan "we zijn er morgen weer") en als je dan maar als laatste redmiddel mailt, krijg je pas antwoord nadat je uiteindelijk dan toch de bevestiging hebt gekregen dat de bestelling is verzonden. Waardeloos.
Beste Justin, Bedankt voor je beoordeling en interesse in Kidsdeco.nl! Wegens omstandigheden waren wij inderdaad telefonisch niet bereikbaar maar gelukkig is dit opgelost en kun je ons telefonisch weer bereiken. Onze chat functie is op werkdagen beschikbaar tussen 8:30 en 18:00 uur, buiten deze tijden krijg je een automatisch bericht en reageren wij uiteraard alsnog de volgende werkdag. Hopelijk ben je alsnog tevreden over het bord en heeft het alsnog een mooie plek gekregen. Met vriendelijke groet, Team We Love Deco
Erg veel keus op de website met duidelijke foto’s hoe het eruit ziet, ik had het in de middag besteld en de volgende dag was het al bezorgd/
Met deze decoratie wordt onze bruiloft extra leuk!
Snelle verzending! Mooie producten! Geweldig
Kidsdeco heeft mooie spullen. Daarbij wordt het snel geleverd en netjes verpakt.
Snelle goede levering, prachtig product en handig om mee te knutselen.
Pieter Zeemanweg 131
3316 GZ Dordrecht
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.