Snelle en goede service
Hi Mieke, Wat fijn te vernemen dat jij jouw bestelling spoedig hebt mogen ontvangen. Wij hopen dat alles naar wens is en wensen jou hier uiteraard veel plezier van toe. Hopelijk tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Besteld op 20-05-2021!! Deze zou geleverd worden op 22/5 zoals omschreven op de verpakking! Er is een sticker op geplakt Nu ontving ik op datum van 26-05-2021 een bericht dat hij 27 mei geleverd zou worden! Op datum van 28-05-2021 werd deze echter pas bezorgd! Een dag te laat! Ik ben nu helaas €34.98 kwijt aan een gepersonaliseerd item wat niet meer retour kan.. en ik dus niet meer kan gebruiken!
Hey Joyce, Bedankt voor je review. Wat ontzettend vervelend dat het bord te laat is geleverd! We ondervinden momenteel systeemissues waardoor sommige orders helaas later worden geleverd dan gepland. Onze excuses hiervoor. We doen achter de schermen keihard ons best dit zo spoedig mogelijk op te lossen. Ik zie dat mijn collega's je een email hebben gestuurd. Hopelijk hebben we het toch goed kunnen maken met jou. Met vriendelijke groet, Team WeLoveDeco
Overzichtelijk en snelle levering
Hoi Claire, Een dikke vette 10! WAUW! Heel erg bedankt voor deze prachtige beoordeling. Wij hopen dat de goederen uit de order naar wens en verwachting zijn. Hopelijk tot ziens in een van onze webshops. Voor nu een heel fijne dag toegewenst. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
snelle verzending, goed assortiment aan producten.
Hoi Maaike, Dank voor je fijne beoordeling. Wij vinden het super te mogen vernemen de zending spoedig is ontvangen. Wij wensen jou veel plezier toe van de lifestyle, baby en kinderproducten. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Ondanks dat het even moeilijk was contact met jullie te krijgen, hebben we de spullen op tijd binnen gekregen. Wat een mooie versiering!
Hi Dorothee, Hartelijk dank voor je beoordeling naar aanleiding van je bestelling bij Welovedeco. Wat fijn te lezen dat het uiteindelijk allemaal goed is gekomen, en jij ons klantenservice team gesproken hebt. Wij wensen je veel plezier toe van je bestelling. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Super snelle service en alles tot in de puntjes!
Een prachtige beoordeling, waar wij jou Ilse, ontzettend dankbaar voor zijn! Hopelijk tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
site was duidelijk en bestelling had ik snel in huis.
Hoi Marre, Dank voor je beoordeling. Een prachtig cijfer waar wij jou ontzettend dankbaar voor zijn. Wij wensen je veel plezier toe van de producten en zien je graag nog eens terug in een van onze shops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
De levering was snel maar de ballonnen waren slecht! Deze knapte zo snel allemaal achter elkaar, zonde!
Beste Mariska, Dank voor je beoordeling en bestelling bij Welovedeco. Wat jammer te vernemen dat de door jou ontvangen ballonnen niet van de gewenste kwaliteit blijken te zijn. Dat is uiteraard niet de bedoeling, onze excuses hiervoor. Heb jij al contact opgenomen met onze klantenservice? Zij kijken graag samen met jou uit naar een voor jou passende oplossing of tegemoetkoming. Hartelijk dank alvast. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Wat een leuke spullen hebben ze bij weddingdeco. We hebben hier veel aankleding voor onze bruiloft gekocht. Vooral de bedankjes vinden wij een aarader. Door de stickers die je kunt personaliseren, krijgt je bedankje een persoonlijke touch.
Ik ben erg blij met de Moonie Sleep Aid in de vorm van een beertje. Het is een hoop geld, maar het is een muziekdoosje, nachtlampje en knuffel in één. De buitenkant is ook nog eens gemaakt van biologisch katoen en de binnenkant van gerecycled polyester. Wat wil je nog meer? Een absolute aanrader en ontzettend leuk om cadeau te geven of te krijgen :)
Helaas is het product niet helemaal naar verwachting. Jullie konden de levertijd niet waaarmaken, waardoor we ons cadeau helaas te laat binnen kregen. De houten doos heeft vegen en is niet helemaal zoals we hadden gedacht.
Hi Lieke, Bedankt voor je beoordeling en interesse in Weddingdeco.nl! Wat jammer om te vernemen dat de bestelde Houten wedding memory box niet naar verwachting is. Hierover kun je uiteraard contact opnemen met onze klantenservice met een foto, zo kunnen we met je mee kijken naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Team WeLoveDeco
Goedendag, Op de website staat binnen 1-2 werkdagen verzenden. Dit was helaas niet het geval, waarbij mijn bestelling bijna te laat kwam. Een uur voor mijn trouwen kwam het binnen.. product is wel goed in orde.
Beste Marieke, Bedankt voor je beoordeling. Wegens een aantal systeem issues, hebben we helaas vertraging opgelopen in het afhandelen van klantvragen, en het verwerken en verzenden van orders. Dit spijt ons enorm. We doen ons best alles zo spoedig mogelijk weer op de rit te krijgen en dus ook sneller te kunnen reageren op e-mails en berichten. Onze welgemeende excuses voor het ongemak dat het pakketje zo kort voor de trouw is geleverd. Fijn om te lezen dat je wel tevreden bent over de producten! Doet ons goed! Met vriendelijke groet, Team WeLoveDeco
Makkelijk in gebruik. Helaas is vaak veel uitverkocht.
Hi Eline, Dank voor je beoordeling inzake je bestelling bij Welovedeco. Wegens omstandigheden zijn veel van de producten niet leverbaar vanuit onze leveranciers. Ons inkoopteam doet hun uiterste best ons assortiment te verrijken met nieuwe stock en nieuwe collecties. Helaas zijn ook wij hierin afhankelijk van onze leveranciers. Wij hopen dat de producten uit je bestelling naar wens zijn. Veel plezier er van toegewenst. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Tweemaal een bestelling geplaatst, en allebei moeten annuleren omdat het niet op tijd verzonden was. Dat terwijl op de site staat aangegeven dat de verzending dezelfde dag wordt verzonden indien is besteld voor 22.00 uur. Daarnaast zijn ze telefonisch niet te bereiken, mailen duurt een week voordat je een reactie krijgt. Wacht nog steeds op geld van de geannuleerde bestelling.
Beste Mandy, Bedankt voor je beoordeling. Wegens een aantal systeem issues, hebben we helaas vertraging opgelopen in het afhandelen van klantvragen, en het verwerken en verzenden van orders. Dit spijt ons enorm. We doen ons best alles zo spoedig mogelijk weer op de rit te krijgen en dus ook sneller te kunnen reageren op e-mails en berichten. Onze oprechte excuses voor al het ongemak. Met vriendelijke groet, Team WeLoveDeco
Op maandag een bestelling geplaatst en zal uiterlijk op vrijdag besteld bezorgd worden. Klantenservice is helemaal niet bereikbaar en telefoon gaat niet over!! Wat een bagger service. BESTEL HIER GEEN DINGEN ALS JE JE SPULLEN OP TIJD WILT HEBBEN!!!!! UPDATE 31 mei: TOT HEDEN NOG STEEDS MIJN BESTELLING NIET ONTVANGEN. ECHT TE TRIEST VOOR WOORDEN....
Beste Dylan, Bedankt voor je beoordeling. Wegens een aantal systeem issues, hebben we helaas vertraging opgelopen in het afhandelen van klantvragen, en het verwerken en verzenden van orders. Dit spijt ons enorm. We doen ons best alles zo spoedig mogelijk weer op de rit te krijgen en dus ook sneller te kunnen reageren op e-mails en berichten. Ik zie dat jouw bestelling tijdig is verzonden maar helaas nog niet is verwerkt door PostNL. We zullen direct contact met PostNL opnemen om te status bij hen op te vragen. Hopelijk kan dit alsnog spoedig geleverd worden. Met vriendelijke groet, Team WeLoveDeco
Originele beoordeling
Onlangs de Houten Babynaam muur cirkel met naam gekocht en deze werd geleverd met een fabrieksfout. Er zitten vlekken op de rand van de cirkel. Ik heb hier een mail over gestuurd en geprobeerd te bellen, maar ik krijg geen contact. Ook wordt er niet gereageerd op mijn e-mail. Dit was een kraam cadeau voor mijn zusje, ik heb dus niks kunnen geven... Nu alweer een week verder zonder enig bericht te ontvangen vanuit We Love Deco. Slechte ervaringen, zeker geen aanrader.
Beste Corine, Bedankt voor je beoordeling. Wegens een aantal systeem issues, hebben we helaas vertraging opgelopen in het afhandelen van klantvragen, en het verwerken en verzenden van orders. Dit spijt ons enorm. We doen ons best alles zo spoedig mogelijk weer op de rit te krijgen en dus ook sneller te kunnen reageren op e-mails en berichten. Inmiddels zijn we met elkaar in contact om tot een passende oplossing te komen. Met vriendelijke groet, Team WeLoveDeco
Snelle levering maar zonde van de bezorgkosten. Ik wilde veel meer kopen maar er was veel niet op voorraad.
Ik was op zoek naar een babyproduct (Moonie the Humming Bear - slaaphulp/knuffel) dat nauwelijks in Nederland wordt verkocht. Enkele 'kids concept stores' verkopen dit product online maar dan komen er elke keer verzendkosten tussen de € 4,95 en € 6,95 bij. Daarnaast was ik ook nog op zoek naar een specifieke kleur (caramel). In combinatie met de nieuwsbriefkorting was het helemaal perfect. Deze webshop heeft een erg mooi en groot assortiment dus sowieso interessant om deze webshop aan mijn favorieten toe te voegen. Mijn bestelling werd ontzettend snel geleverd en was keurig verpakt! GRATIS retourneren is echt een dik pluspunt voor mij want het kan weleens voorkomen dat het product - om welke reden dan ook - niet naar wens is.
Ik vond het geweldig om dit cadeau te kunnen doen aan een echtpaar die binnenkort twee kinderen krijgen (adoptie). We hebben een boekje besteld waarin ze herinneringen kunnen plaatsen. En mooie momenten. En daarnaast twee houten koffertjes met de namen van de kids er op en een tekst. Dat was echt ontzettend mooi gedaan. Kleine kanttekening: de koffertjes hadden een kleine houtbeschadiging en ze zijn vrij kwetsabaar, maar omdat het onafgewerkt hout is (dat wisten we) namen we dat voor lief en hebben mijn vrienden het gelakt en het ziet er nu alsnog perfect uit. Bedankt voor de mooie cadeaus, onze vrienden zijn er erg blij mee.
Mooie producten, netjes afgeleverd
Ik ben erg tevreden over de kwaliteit en service van kidsdeco. Ik ben fijn te woord gestaan en de bewaardoos is schitterend! Alleen de levertijd was langer dan verwacht. Ik begreep dat dit echter vanwege de extreme drukte was.
Op de website hebben we spullen besteld voor onze bruiloft van 22 mei jl. waaronder items met deze datum erin verwerkt. Op de website werd aangegeven dat deze op donderdag geleverd zouden worden. Het bedrijf niet te pakken kunnen krijgen en uiteindelijk de zending op de 22e zelf ontvangen, te laat om 41 geschenken aan onze gasten mee te kunnen geven.
Beste GertJan, Bedankt voor je beoordeling. Wegens een aantal systeem issues, hebben we helaas vertraging opgelopen in het afhandelen van klantvragen, en het verwerken en verzenden van orders. Dit spijt ons enorm. We doen ons best alles zo spoedig mogelijk weer op de rit te krijgen en dus ook sneller te kunnen reageren op e-mails en berichten. Wat enorm zonde dat de bestelling te laat is geleverd, hierover kun je contact met ons opnemen per mail. We kijken uiteraard graag mee naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Team WeLoveDeco
de posters zijn van zeer goede kwaliteit en de posters zijn binnen korte tijd geleverd
20 mei heb ik een bestelling grplaats, zaterdag zou ik het binnen moeten hebben. Heb nog steeds niks binnen en kan jullie niet bereiken, krijg nergens een reactie op!
Beste Semra, Bedankt voor je beoordeling. Wegens een aantal systeem issues, hebben we helaas vertraging opgelopen in het afhandelen van klantvragen, en het verwerken en verzenden van orders. Dit spijt ons enorm. We doen ons best alles zo spoedig mogelijk weer op de rit te krijgen en dus ook sneller te kunnen reageren op e-mails en berichten. Ik zie dat we inmiddels met elkaar in contact zijn. Met vriendelijke groet, Team WeLoveDeco
Pieter Zeemanweg 131
3316 GZ Dordrecht
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.