Geen leverdatum zeggen als je dat niet waar kan maken.

En dan ook telefonisch niet te bereiken, terwijl op site wel staat.

Veel te laat geleverd

Ons pakket werd pas na ruim 2 weken geleverd ipv binnen een paar werkdagen. Hoewel de klantenservice vriendelijk was, leken ze geen invloed uit te kunnen oefenen op het magazijn. Ik heb geannuleerd en alles ergens anders besteld, wat erg stressvol was vlak voor onze bruiloft. Zeer ontevreden...

GEWELDIG!

Heel goede prijs, goede en snelle en duidelijke afwikkeling. Perfect dus!

Prachtige pakjes in no time in huis!

Ik bestelde enkele pakjes als cadeau voor mijn dochter die grote zus wordt, zo krijgt zij ook voldoende aandacht ;-) De pakjes waren allen afzonderlijk ingepakt in een wonderlijk mooi papiertje met bijpassende stickers én gelukspoppetje! De bijhorende persoonlijke boodschap van de dames maakte het geheel af. Daar bovenop vond de levering één werkdag na het plaatsen van de bestelling plaats, razendsnel! Super blij!! Mijn bestellingen zullen nog volgen! Een echte aanrader ;)

SLECHT

Wat een aanfluiting. Ruim een week geleden spullen besteld voor de verjaardag en traktatie van mijn dochter. Ik heb begrip voor een bestelling die te laat binnenkomt, maar ik heb 0 updates ontvangen ontremd bestelling en op dit moment ook nog steeds mijn bestelling niet binnen! Ook is dit bedrijf NERGENS bereikbaar. Slecht slecht slecht en heb heel veel spijt dat ik hier besteld heb.

Okee

Veel leuke dingen

Er zijn veel leuke dingentjes die jullie aanbieden, het enige waarom ik geen 5 sterren geef is omdat er heel veel niet op voorraad is.

Goede service!

Ik had een mooie memorybox besteld als cadeau voor vrienden. Deze was van binnen alleen niet mooi afgewerkt en het hout was gescheurd. Kan gebeuren natuurlijk. Na een mailtje te hebben gestuurd kreeg ik vrij snel reactie dat er een nieuwe memorybox wordt toegestuurd. Heel blij mee!

Prima webshop

Makkelijk om te bestellen, prima prijs en snel ontvangen, goed verpakt.

Slecht bereikbaar

2 weken geleden iets besteld voor onze bruiloft die deze week plaats vind. De spullen die we nodig hebben, nog steeds niet binnen. Erg teleurgesteld!

Erg tevreden

Duidelijke website. Goed geholpen met een vraag door de telefoon en de bestelling kwam snel

Mooie kwaliteit, super verpakt

Snel, mooi, goed verpakt zodat er niks kan aan komen

Producten goed. Afhalen minder.

Heliumpomp en ballonnen besteld om af te halen bij het magazijn. Daar aangekomen was het erg onduidelijk waar we moesten zijn en in de ontvangsthal was niemand te bekennen. Toen er eenmaal iemand kwam, wel vriendelijk geholpen.

Snelle service en producten zien er goed uit!

Telefonisch onbereikbaar

Maandag 10 mei een bestelling geplaatst voor een kraambezoekboek. Deze zou ivm hemelvaart de 14e binnenkomen, wel wat te laat maar voor ons nog acceptabel, een reden om het niet zelf op te halen. Helaas tot op heden niets ontvangen. Telefonisch onbereikbaar, dus navragen kan ook niet. Als we dit hadden geweten hadden wij andere keuzes gemaakt. Hopelijk komt het product vandaag binnen, maar ik vrees het ergste

Als je iets wil bestellen als verassing voor iemand, niet doen via Love deco!

Ik had voor mijn schoonvader als verassing folie ballonnen besteld. Ik had nog gemaild dat deze echt woensdag binnen moeten zijn, daarnaast keek ik elke dag om te kijken of ik de bezorgdatum kon veranderen. Dat was niet mogelijk, dus ik bestelde een dag van te voren, dat was de enige mogelijkheid dat de ballonnen dan precies de volgende dag binnen zouden komen. Tot mijn grote verbazing zie ik dat de ballonnen dinsdag nog niet eens ingepakt waren. De ballonnen kwamen pas vrijdag aan, de hele verassing voor zijn verjaardag was natuurlijk al weg. Want hij was al niet meer jarig en konden rechtstreeks de prullenbak in. Bedankt!

Beste producten!

Snelle levering.

uitstekend

Dankzij We Love Deco kan ik de Snuggle Me gewoon in Nederland bestellen. Bestellen werkt snel, bezorging vlot. Tx!

Super! En snelle levering

Al de 2e keer spullen besteld! Erg tevreden

Ik heb zelf de pocket flesjes met gepersonaliseerde etiketjes besteld. Ze kwamen vrij snel binnen, op vrijdag besteld en woensdag in huis. De etiketjes zagen er super leuk uit, ondanks het kleine formaat kwam de foto goed uit. Daarnaast zaten er wat extra stickers bij, altijd handig. Kortom, ik vind het een top ervaring om hier te bestellen en heb zo een uniek afscheidscadeautje voor mijn oude werkomgeving. Leuk!

Supersnelle service, bestelling in 2 keer ontvangen

Supersnelle service Track and trace bij verzending Geen communicatie over verzending in 2 keer («met enkele dagen verschil tussen). Hierdoor moet je als klant dan bellen en vragen of ze iets vergeten zijn.

Teleurgesteld in de slechte bereikbaarheid

De bestelde producten zijn prachtig Maar de bereikbaarheid telefonisch was zeer slecht.

zeer goed

Levering was heel snel, toen hij niet compleet was werd meteen actie ondernomen.

Alleen maar teleurstellingen

Alles wat fout kon gaan ging ook gewoon fout. Het enige wat ik ze wel na moet geven is dat ik netjes m'n geld terug heb gekregen.

Slecht

Product die ik heb besteld, is niet het product die ik heb ontvangen. Totaal wat anders. Ik bestel voor het eerst via jullie en ben erg teleurgesteld.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht