Leuke website en snel bestellen . Snelle service Het artikel was heel leuk.
Hey Anja! Wat tof om te zien dat jij een beoordeling hebt geplaatst naar aanleiding van je order bij Kidsdeco.nl Wij vinden het prettig te vernemen dat jij je bestelling bij Kidsdeco.nl als fijn ervaren hebt en wensen je uiteraard ook veel plezier toe van de items. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Leuke producten en promoties. Snelle service en duidelijke communicatie mbt tracking pakket.
Hoi Shari, Bedankt voor deze prachtige review. Wij wensen je onwijs veel plezier toe van de ontvangen Lifestyle en kinderproducten. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Prima bestelprocedure, snelle verzending. Mooi product ontvangen :)
Wat tof te mogen vernemen dat de goederen naar wens zijn Sofie! Wij wensen jou uiteraard ook veel plezier toe van je bestelling. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco.
Een teleurgestelde dochter, die had op haar verjaardag niet de gewenste traktatie...
Beste Jolein, Hartelijk dank voor de beoordeling welke jij hebt achtergelaten naar aanleiding van je bestelling bij Welovedeco. Wij vinden het uiterst vervelend te vernemen dat jij de bestelling niet op tijd hebt mogen ontvangen. Dat is uiteraard niet de bedoeling, waarvoor onze welgemeende excuses voor het ontstane ongemak. Uiteraard komen wij graag in contact met jou wat betreft de de nog niet ontvangen zending. Zou jij ons een belletje kunnen geven op 088-0990300? Ons klantenservice team staat voor je klaar om samen met jou naar een passende oplossing te zoeken. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pakket zou na 1 dag komen heel de middag thuis gezeten niemand geweest. 6 keer geprobeerd te bellen word niet opgenomen email gestuurd pas na 2 dagen antwoord,pakket kwam na het weekend ondertussen 6 dagen verder. Vervolgens word het pakket geleverd ontbreekt de helft weer geprobeerd te bellen weer niet bereikbaar. De rest van de bestelling is de dag erna na geleverd ondertussen wel 3 dagen voor moeten vrij nemen zeer slechte klantenservice.
Beste Michael, Hartelijk dank voor de beoordeling welke jij hebt achtergelaten naar aanleiding van je bestelling bij Welovedeco. Wij vinden het vervelend te vernemen dat het niet is gelukt met ons in contact te komen. Wegens omstandigheden zijn wij voor een korte periode iets slechter bereikbaar geweest dan je van ons gewend kunt zijn. Dat spijt ons. Wij hopen in nabije toekomst je weer zoals vanouds te woord te kunnen staan en je waar nodig een spoedige afhandeling te bieden. Uiteraard komen wij graag in contact met jou wat betreft de afwijkende afhandeling van je bestelling. Zou jij ons een belletje kunnen geven op 088-0990300? Ons klantenservice team staat voor je klaar om uit te kijken naar een passende tegemoetkoming daar waar nodig! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Heb 1.5 week moeten wachten op mijn geboorte geschenken. Als iets niet leverbaar is of een langere levertijd is dit fijn om aan je klanten mede te delen. Alsook was er een glazen huisje helemaal kapot. Misschien beter verpakken.. Jammer. Verder waren de producten wel in orde.
Beste Manon, Hartelijk dank voor de beoordeling welke jij hebt achtergelaten naar aanleiding van je bestelling bij Partydeco.nl. Wij vinden het uiterst vervelend te vernemen dat jij lang op je bestelling hebt moeten wachten en dat deze ook nog eens kapot bij jou is aangekomen. Dat is uiteraard niet de bedoeling, waarvoor onze welgemeende excuses voor het ontstane ongemak. Uiteraard komen wij graag in contact met jou wat betreft de schade. Zou jij ons een belletje kunnen geven op 088-0990300? Ons klantenservice team staat voor je klaar om samen met jou naar een passende oplossing te zoeken. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Mijn levering was de volgende dag binnen maar er ontbrak een item. Kan gebeuren natuurlijk en na een mail naar de klantenservice werd het item alsnog zonder extra kosten bezorgd en had ik ook dat item na een dag weer binnen. Super dus!
Hi Sharona Bedankt voor dit te gekke cijfer. Een dikke vette 10! Can we get a whoop whoop! Wij wensen je veel plezier toe van de items en tot een volgende keer :) Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Ondanks ruim op tijd besteld te hebben, heb ik mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. De klantendienst is ook niet meer bereikbaar. Ik heb spijt dat ik hier een bestelling geplaatst heb.
Beste Natasja, Hartelijk dank voor de beoordeling welke jij hebt achtergelaten naar aanleiding van je bestelling bij Welovedeco. Wij vinden het uiterst vervelend te vernemen dat jij de order nog niet hebt mogen ontvangen. Dat is uiteraard niet de bedoeling, waarvoor onze welgemeende excuses voor het ontstane ongemak. Daarnaast vinden wij het vervelend dat het niet is gelukt met ons in contact te komen. Wegens omstandigheden zijn wij voor een korte periode iets slechter bereikbaar geweest dan je van ons gewend kunt zijn. Dat spijt ons. Wij hopen in nabije toekomst je weer zoals vanouds te woord te kunnen staan en je waar nodig een spoedige afhandeling te bieden. Uiteraard komen wij graag in contact met jou wat betreft de nog niet ontvangen zending. Zou jij ons een belletje kunnen geven op 088-0990300? Ons klantenservice team staat voor je klaar om samen met jou naar een passende oplossing te zoeken. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Naar aanleiding van een bestelling van mijn schoonzus kocht ik dezelfde product. Helaas zag het er totaal anders uit en was het ook beschadigd. Ook werd er 2 dagen na mijn bestelling de omschrijving op hun site aangepast! Kidsdeco meerdere malen proberen te bereiken maar zijn helaas onbereikbaar.
Beste Selma, Hartelijk dank voor de beoordeling welke jij hebt achtergelaten naar aanleiding van je bestelling bij Kidsdeco. Wij vinden het uiterst vervelend te vernemen dat jij een product hebt mogen ontvangen welke niet aan de product omschrijving voldoet. Dat is uiteraard niet de bedoeling, waarvoor onze welgemeende excuses voor het ontstane ongemak. Daarnaast vinden wij het vervelend dat het niet is gelukt met ons in contact te komen. Wegens omstandigheden zijn wij voor een korte periode iets slechter bereikbaar geweest dan je van ons gewend kunt zijn. Dat spijt ons. Wij hopen in nabije toekomst je weer zoals vanouds te woord te kunnen staan en je waar nodig een spoedige afhandeling te bieden. Uiteraard komen wij graag in contact met jou wat betreft het foutief ontvangen product. Zou jij ons een belletje kunnen geven op 088-0990300? Ons klantenservice team staat voor je klaar om samen met jou naar een passende oplossing te zoeken. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Prima en snel geregeld!
Mooie producten en snelle levering.
Leuke producten die snel worden geleverd
Ben zeer geslaagd en tevreden over mijn aankoop !
goede service, snelle levering
Bij de bestelling werd als leverdatum 30 april vermeld, omdat er een link bij de bevestiging zou zitten en die er niet bij zat, was het onduidelijk wanneer het geleverd zou worden. Na een week maar eens gemaild. Uiteindelijk duurde het ruim een week voor de bestelling afgeleverd was.
tevreden over het product, levering was precies zoals afgesproken
Zeggen dat het binnen 2-3 dagen bezorgd word, Maar toch 2,5 week moeten wachten
Beste Sander, Hartelijk dank voor de beoordeling welke jij hebt achtergelaten naar aanleiding van je bestelling bij Kidsdeco.nl Wij vinden het uiterst vervelend te vernemen dat je geen fijne ervaring hebt met Welovedeco. Dat is uiteraard niet onze bedoeling geweest, waarvoor onze welgemeende excuses voor het ontstane ongemak. Wegens een aantal systeem issues, hebben we helaas vertraging opgelopen in het afhandelen van klantvragen, en het verwerken en verzenden van orders. Dit spijt ons enorm. Er word intern hard gewerkt aan een oplossing, en hopen in nabije toekomst onze welbekende vlotte service te kunnen herpakken. Wij hopen het uiteraard in de toekomst ook voor jou nog eens over te mogen doen! Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen Sander, vernemen wij het uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Op 21/04 heb ik een bestelling gedaan bij Kidsdeco. Het betrof een ballenbad met 5 pakken ballen erbij. Omdat de status update in mijn account bleef staan op 'wordt verwerkt', heb ik op 26/04 geprobeerd te bellen met de 'klantenservice'. Daar was het kennelijk erg druk, dus heb ik een chat bericht achtergelaten en kreeg een reactie terug. De order zou zsm verstuurd worden! Ik was gerustgesteld, want het was een cadeau voor de 1e verjaardag van onze zoon. 28/04: geen pakket. 29/04: wederom geen pakket. Ik werd ongerust, want 30/04: mijn zoon zijn verjaardag. Telefonisch contact gezocht en na 4x iemand aan de telefoon! PostNL zou verantwoordelijk zijn voor de vertraging en er werd een oplossing aangedragen: ik kon dezelfde dag mijn bestelling komen ophalen en het zou feestelijk worden ingepakt. Ik was blij met deze nette oplossing! Als ik het pakket zou ontvangen dan mocht ik deze retourneren. Omdat ik zelf aan het werk was, bood mijn moeder aan het pakket op te halen. Nadat mijn moeder reeds 15 min in de stromende regen zonder succes probeerde jullie aandacht te krijgen, oa door meerdere keren aan te bellen en tegen het raam te tikken, kwam er gelukkig een leverancier en een roldeur ging open. Mijn moeder werd door een vriendelijke man te woord gestaan en hij haalde er een medewerkster van de klantenservice bij. Zij kwam vervolgens met 5 kartonnen dozen aan. Feestelijk ingepakt? Nee. Na 5 min besloot mijn moeder terug te gaan naar binnen om te informeren naar de feestelijke verpakking. Hierop werd mij moeder te woord gestaan en kon zij haar beklag doen. Uiteindelijk werd toegegeven dat het pakket nooit was verzonden. Het werd alsnog ingepakt. De volgende dag bleek het incompleet. 03/05: 4x gebeld zonder succes. Uiteindelijk naar jullie toegereden. Werd zeer onbeschoft te woord gestaan door een jongen die en passant voorbij liep met zijn koffie. Probleem uiteindelijk opgelost, maar hoop frustratie. Dit verdient geen schoonheidsprijs!
Beste Claudia, Hartelijk dank voor de beoordeling welke jij hebt achtergelaten naar aanleiding van je bestelling bij Welovedeco. Wij vinden het uiterst vervelend te vernemen dat jij geen fijne ervaring hebt met Welovedeco. Onze welgemeende excuses voor het ongemak. Daarnaast vinden wij het vervelend dat het niet is gelukt met ons in contact te komen. Wegens omstandigheden zijn wij voor een korte periode slechter bereikbaar geweest dan je van ons gewend kunt zijn. Dat spijt ons. Wegens een aantal systeem issues, hebben we helaas vertraging opgelopen in het afhandelen van klantvragen, en het verwerken en verzenden van orders. Dit spijt ons enorm. Er word intern hard gewerkt aan een oplossing, en hopen in nabije toekomst onze welbekende service te kunnen herpakken. Wij hopen het uiteraard in de toekomst ook voor jou nog eens over te mogen doen! Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen Claudia, vernemen wij het graag. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Was iets misgegaan met de bestelling en direct verder geholpen, en de volgende dag werd het al geleverd. Top! Doe zo verder
Vlotte en correcte communicatie Correcte materialen geleverd Gepersonaliseerde materialen mooi gedaan Top tevreden!
De naam boord voor aan de muur binnen gehad En moest zelf de binnen kant eruit drukken met als resultaat een kapot stukje omdat hij niet goed door gezaagd was ... Erg jammer best duur voor een kapot ding
Hi Dave, Bedankt voor je beoordeling en interesse in Kidsdeco.nl! De houten babynamen voor op de muur worden inderdaad geleverd zodat je zelf de naam kunt uitdrukken. Dit doen wij juist zodat de naam stabiel verpakt is en onderweg bij de vervoerder niet al breekt. Dit heeft het verleden ons geleerd. Het is uiteraard niet de bedoeling dat de naam alsnog kapot gaat wanneer je deze uitdrukt. In dit geval kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij kijken graag met je mee naar een passende oplossing zoals een nieuwe levering of een teruggave in kosten. We zien graag een mail van jou tegemoet met een foto en jouw ordernummer zodat we je verder kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Michelle - Team WeLoveDeco
Geen reactie op mails en tel contact..
Hi Ellen, Bedankt voor je beoordeling en interesse in Weddingdeco.nl! Door extreme drukte hebben wij momenteel helaas een reactie termijn van uiterlijk 4 dagen. Wij hebben de aanpassing in naam inderdaad doorgegeven aan ons productieteam en vinden het jammer te vernemen dat deze aanpassing toch niet juist is doorgekomen. Ik zal direct contact met je opnemen per mail om dit samen verder te bespreken. Met vriendelijke groet, Michelle - Team WeLoveDeco
Hele fijne ervaring, ondanks dat de klantenservice niet goed bereikbaar was. Ben ik heel erg tevreden met wedding deco en zal ik in de toekomst vaker spullen bestellen.
I ordered a few items for my wedding among these a customised ring box which was not perfect when arrived. The wood was scratched. I contacted customer service and they immediately sent me a new box for free.
Besteling was goed verpakt. Besteling is snel geleverd. Zal volgende keer weer Bestellen bij jullie.
Pieter Zeemanweg 131
3316 GZ Dordrecht
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.