Goede service, snelle levering

Wij hadden glazen buisjes met groeipapier besteld, die werden snel en keurig verpakt bezorgd, samen met de bijbestelde stickers. Helaas ontbraken de velletjes met bloemzaadjes. Echter werden deze na 1 telefoontje heel snel nagezonden. Het enige wat een klein beetje is een kleine beschrijving van hoe het werkt.

Super snel geleverd En goed verpakt De spulletjes mooi Daar bestel ik zeker weer

Snel en goed.

Snelle leveling, goed geïnformeerd mooie voetenzakken. Mijn dochter was er erg blij mee.

Snelle zending en goed kwaliteit

Bestelling is snel en correct geleverd

Snelle, correcte levering. Ga zo door, ik kom zeker nog eens terug.

Leuk aanbod en goede service.

Een leuk aanbod van allerlei spullen. Verzendtijd was ong. een week. Product was iets anders dan verwacht, maar viel niet tegen. Al met al blij met de bestelling!

Mooie producten, snelle levering, probleem snel opgelost!

Dit heb ik nog niet eerder meegemaakt.

Eerder besteld bij weddingdeco.nl. Toen ging alles goed en soepel. Daar zou ik alle vijf sterren voor scoren. Nu krijg ik echter mijn bestelling maar niet. Wanneer ik mail komen ze er achter dat er weer items uitverkocht zijn die ik besteld heb. Ik heb 12 april besteld, ben er 16 april zelf maar eens achteraan gegaan omdat ik maar niks ontving en wanneer ik een mail stuur, reageer op de chat of telefonisch contact zoek wordt mijn bestelling gewoon niet afgehandeld. Het is inmiddels 22 april, ik ga bijna trouwen en heb nog steeds niks ontvangen. De chat en telefonisch zijn ze tot 17.00 uur open, ik probeer nog een keer te contacten (denk inmiddels de 10de keer) en daar wordt aangegeven dat men gesloten is?! Het is half 5! Ik ben niet gauw chagrijnig maar had ik het maar ergens anders besteld... Uiteindelijk iemand aan de telefoon gekregen en diegene heeft mij goed en vriendelijk geholpen (ook al was ik de vriendelijkheid een klein beetje voorbij, sorry daarvoor). Ik hoop nu echt dat ik het morgen in huis ga hebben. Producten die ze niet meer konden leveren krijg ik mijn geld voor terug. 12 april besteld, hopelijk is het 24 april binnen.

Slechte service

Dramatische site. Ze markeren producen op voorraad, echter bij de producten staat dan weer pas leverbaar vanaf. Dus ze zijn niet op voorraad. Als je meerdere producten besteld, leveren ze pas als alle producten leverbaar zijn. Dus dit kan vertraging van ruim 2 maanden opleveren. Bij bellen met de klantenservice hang je lang in de wacht en verbreken zij zonder waarschuwing de verbinding als je volgens hen te lang in de wacht staat. Jammer als je cadeau's besteld.......!

Snelle levering en super kwaliteit

Hele mooie deurknoppen! Mijn kastje is super mooi gepimpt. Snelle levering, Dankjewel!

snelle levering en mooie kwaliteit

snelle levering en mooie kwaliteit

Goed kwaliteit, leuke assortiment, snelle levering

Goede behandeling na een foute levering

Goede en snelle levering. Na een verkeerde levering is dit binnen een week goed geleverd. Ik ben goed te spreken over dit bedrijf.

Fouten die goed komen

Ik heb hier al een 6-tal bestellingen geplaatst dus ik denk dat ik wel een uitgebreide ervaring heb met dit bedrijf. De eerste bestellingen liepen foutloos. Niets op aan te merken. Snelle levering, mooie producten, kortom perfect. Echt de laatste 2 bestellingen is een ander verhaal. Ik had een custom paas hanger bestelt. Kreeg ik een toegestuurd met jaartal 2020 terwijl ik 2021 had ingegeven. We zijn overigens ook 2021. Mailtje gestuurd, werd binnen her geantwoord en de dag erna had ik al een nieuwe in huis met het juiste jaartal. Dus super tevreden over de correctie van de fout en de snelle afhandeling. Bij de laatste bestelling had ik een ballenbak bestelt met 4 voordeelpakken ballen. Een week later, nog steeds niets in huis. Terwijl er op de site vermeld staat, voor 22u besteld zelfde dag verzonden. Mailtje gestuurd. Geen antwoord. Dag erna berichtje gestuurd via de chat functie op de site. Geen antwoord. Dan maar bellen. Na een tijdje in de wacht gestaan te hebben werd ik vriendelijk te woord gestaan en er was een fout gemaakt. Kan gebeuren. Ze gingen heb meteen toesturen. Dag erna ontving het ballenbak. Maar GEEN ballen... Hop nog een keertje bellen. Weer vriendelijk met de verontschuldigingen. EN de dag daarna had ik ook de ballen in huis. Dus al bij al corrigeren ze de fouten op een nette manier. Mijn conclusie: Een top bedrijf met vriendelijke medewerkers die echter denk ik een personeel tekort hebben waardoor er fouten worden gemaakt. Maar dit houd me niet tegen om terug te keren.

Super assortiment, levering zoals beloofd.

Op de webshop van We Love Deco vind je een groot assortiment van leuke en handige spullen. De webshop is ook duidelijk en handig in gebruik. Onze spulletjes zijn geleverd zoals beloofd.

Mooie artikelen

Duidelijke website

Snelle levering!

Snelle levering en kwalitatieve items!

Niet zo best

Ik had ruim op tijd een geboortebord besteld. Deze zou geleverd worden op de dag dat ik uit het ziekenhuis kwam, prima. Deze kwam alleen niet toen binnen en WeLoveDeco was op geen enkele manier bereikbaar. Niet via mail of telefoon. Slechte service. Uiteindelijk het bord binnen gekregen na mijn kraamweek.

Te laat en klantenservice geeft geen reactie

Een week te laat geleverd. Klantenservice reageert niet op annulering en het uiteindelijke product was beschadigd. Nooit meer...

Onvolledige bestelling 2 weken over tijd

Bestelling zou normaal gezien 13 april geleverd worden, na 2 weken nog niets ontvangen dus een mail gestuurd. Ze hebben op de mail onmiddellijk geantwoord en de bestelling gestuurd. Helaas is de bestelling onvolledig. Na zo'n lange wachttijd zou ik gedacht hebben dat de bestelling tenminste volledig is. Alle geluk is onze trouw pas in juli, maar we zijn niet helemaal tevreden.

Supersnel!! Echt perfect!

Makkelijk besteld en een supersnelle levering, top!

Topservice!

Steeds een correcte en snelle levering. Indien er toch iets misloopt is de klantendienst enorm behulpzaam en oplossingsgericht. Heel tevreden!

Tevreden

Tevreden over bestelproces, snelheid levering en producten

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht