ontzettend leuke producten!

Blij verrast dat ik mijn bestselling beiden keren de volgende dag al binnen had!

Leuk aanbod en makkelijk te bestellen

Tevreden over ons geboorte bord voor op het raam. Wel vond ik het vrij lang duren voor een geboorte decoratie omdat je dat snel in huis wil hebben. Het duurde 4 dagen

Goede kwaliteit van product, levering goed op tijd.

Altijd leuke items en snel geleverd

Ik vind het een super leuke webwinkel, en ze hebben echt steeds snelle termijnen.

Leuke productjes aan een schappelijke prijs!

Leuke productjes aan een schappelijke prijs en snel geleverd!

Snelle en correcte service

Onze bestelling werd snel geleverd. De producten zijn exact zoals op de foto's. Top!

Netjes geleverd

Snelle levering alles zat netjes verpakt

Snelle levering en product zoals omschreven en op foto's te zien

Snelle levering en product zoals omschreven en op foto's te zien

Top producten en snelle levering!

Heb nu al een aantal keer bestel bij We Love Deco. Alles was volgende dag gelijk in huis. Heel blij mee

Leuke producten aan leuke prijsjes. Vlotte afhandeling van de bestelling, snel ontvangen en goed verpakt. Zelfs nog een kortingsbon gekregen voor volgende bestelling. Aanrader !

Super snelle levering, leuke producten.

Service!

Na een klacht over een product werd dit serieus opgepakt en is het naar tevredenheid opgelost. Het product kon retour en kreeg een code voor een gratis verzending op de volgende bestelling; voor het ongemak. Top!

Super snelle levering en topproducten steeds

Slechte klantenservice

Mijn bestelling geplaatst, had al geleverd moeten zijn maar niet aangekomen. Gebeld daarop hadden ze me beloofd te leveren een dag later. Volgende dag nog steeds niet binnen. Opnieuw gebeld en ze zeiden dat ze systeemstoring hadden en niet wisten wanneer mijn bestelling zou komen. Enige wat ze konden doen was duimen (?) voor mij in plaats van oplossen. Heb je dus niets aan. Onbetrouwbare site.

Girlandas

I ordered girlandas however they arrived in this huge outer case. Please consider using smaller outercases to reduce waste.

Goede opvolging

Bestelling werd eerst niet volledig geleverd door een fout van de transporteur, maar werd snel rechtgezet dankzij de goede opvolging van de klantendienst.

Goed opgelost.

Helaas kwam de bestelling niet in 1 geheel binnen.. Het uithangbord zou de klap op de vuurpijl geweest zijn. Helaas dag na onze dochters verjaardag afgeleverd.( wel op tijd besteld)Item teruggestuurd en mailtje gestuurd.is uiteindelijk goed opgelost, en vriendelijke service en mailtje terug ontvangen. Volgende keer zou ik wel bestellen maar met garantie dat het op tijd binnen komt.

Mooie versiering, wel zelf even knutselen!

Kwaliteit en uitstraling van de producten is super mooi! Houd er wel rekening mee dat bij een aantal producten nog wel wat tijd nodig is voordat je het kunt gebruiken. Bijvoorbeeld slingers aan een lijn rijgen.

Leuke etiketten voor een goede prijs

Ik zou ze hier volgende keer zeker weer bestellen!

Super snel geleverd

Mijn bestelling is Super snel geleverd en leuk ingepakt!

Prachtig spul, snelle levering!

Ik zal hier zeker vaker terug komen

Snelle service, mooi werk

Contact gehad met een medewerker over de status van de order, zij was zeer vriendelijk. Het herinneringskistje is boven verwachting mooi geworden!

Mooie Producten snel verzonden

Mooie, handige webshop met mooie kwaliteitsproducten. Mijn pakket werd snel verzonden na heldere communicatie over mijn bestelling en verzending. Mocht er iets verbeterd kunnen worden: misschien kan er op de overzichtspagina op een of andere manier worden aangegeven welke producten niet meer op voorraad zijn, dat scheelt geklik naar dat ene item in een kleur die nog wel beschikbaar is!

Mooi product

Super snelle levering

Product na 'n week nog niet geleverd

De levering van ons geboortebord was flink vertraagd. Ik heb hier over geklaagd, gezien er toch een houdbaarheidsdatum zit op de periode waarop je deze plaatst/laat hangen.. Ik ben toen benaderd om een passende oplossing te vinden. Het bord is uiteindelijk geleverd en ik heb wel mijn aankoopbedrag terug gekregen. Heel coulant, gezien de vertraging niet hun schuld was maar van Postnl. Bord zelf is erg mooi en degelijk van kwaliteit.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht